Aktuelt

Kul_Djevel

Norske kvinner

Har Norske kvinner blitt menn? Alle kjenner vel noen som har importert seg brud fra Asia eller Øst-Europa. Det er ikke noe for meg, men jeg forstår disse mennene godt. Jeg har hørt gode argumenter som om at de lager middag til dem hver dag og på andre måter behager og steller for sin mann. Noe jeg føler er over Norske kvinner sin verdighet. Den Norske kvinnen er nemlig likestilt og jeg føler av og til at denne likestillingen har ødelagt den Norske kvinnen. De har blitt mer som oss menn. De prøver ihvertfall.

For all del. Jeg er for tiden ikke i fast forhold, men har noen bak meg. Alle med Norske jenter. Når jeg nå er ute på sjekker`n så treffer jeg mange søte damer, så jeg sier ikke at de ikke finnes. Jeg frykter likevel at hvis jeg lar det gå enda lenger, så forvandles disse søte damene jeg dater i korte perioder til noen store mannemonster. Hva mener forumets menn? Er Norske damer blitt avfeminisert og blitt altfor like oss menn?

1
158 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Jeg var en gang i et forhold hvor jeg følte meg som damen i forholdet.

Nå var riktignok hun dama fra finnmark og av typen som fanger elg med hendene (=tøff som faen), men likevel.

Den gode nyheten er at jeg tror jeg hadde blitt en god kone. :)

Utenom det så har jeg ikke hatt noe problematisk forhold til kvinnens rolle i mine forhold. Har gått fint.

3

Jeg har hørt gode argumenter som om at de lager middag til dem hver dag og på andre måter behager og steller for sin mann.

Må jo gå begge veier. Men er uhørt for en mann og be kona rydde. Selv om det er 100% akseptert at konen beordrer mannen til å rygge eller vaske eller whatever.

Akkurat som det er helt greit for en kvinne å beordre mannen til å slanke seg. Mens det nærmest er dødsstraff motsatt :p

3
Kroppsbygd Jeg var en gang i et forhold hvor jeg følte meg som damen i forholdet. Nå var riktignok hun dama fra finnmark og av typen som fanger elg med hendene (=tøff som faen), men likevel....

Utenom det så har jeg ikke hatt noe problematisk forhold til kvinnens rolle i mine forhold. Har gått fint.

Jeg har heller ikke hatt de store problemene i mine forhold, men de har alle tatt slutt siden jeg nå er singel, så noen problemer har det selvsag vært :)

1
Kul_Djevel [sitat…] Selvsagt, men jeg føler den Norske kvinnen kunnet vært mere feminin likevel. Den maskuline tankegangen de har tilegnet seg de siste 30 årene kler dem ikke helt :)

men jeg føler den Norske kvinnen kunnet vært mere feminin likevel.

Hehe, fikk litt den følelsen når jeg så en reklame på Nrk for et program om Lofoten og Vesterålen. Der et voksent kvinnfolk serverte følgende strofe.

"Nu klappa du att kjeften din før æ vreng fetta mi over hauet dett så du kain sett der i bekkmørkna".

3

1. Gifter seg med ei jente fra sørlandet. Han forlanger at midagen skal stå på bordet når han kommer hjem. Han ser ingen forandring de 3 første dagene men den 4. dagen står midagen på bordet.

2. Gifters seg med ei jente fra vestlandet. Han krever at midagen skal stå på bordet og at sjortene hans skal være strøket hver morgen. han ser ingen forandring de tre første dagene men den 3. dagen er sjortene strøket, og midagen er klar når han kommer hjem.

3 gifter seg med ei jente fra Troms, han forlanger at huset skal være strøkent, midagen stå på bordet og sjortene strøket til han komer fra jobb. de tre første dagene ser han ingenting, men den fjerde dagen kunne han se litt på høyre øye, og bevege venstrearmen såpass at han fikk smurt seg ei brødskive!

2

Er gift med i koselig, blid dame fra Thailand. Men det er nærmest en tilfeldighet, hun kunne like gjerne vært fra Midt østen, Afrika, Sør Asia (india, bangladesh, sri lanka etc), såvel som Norge.

Greia er at jeg bodde og jobbet i den delen av verden da jeg traff henne...men ok, hun er flink til å lage mat :-)

1

Med frykt for å stemples som mannsjåvinist, missliker jeg den utviskingen av kjønnsrollene som vi ser i dagens samfunn.

Ikke det at jeg ønsker å tvinge kvinnene tilbake til kjøkkenet. Men synes enkelte aktiviteter er mer forbeholdt menn osv.

Problemet slik som jeg ser det, er at dagens jenter forventes å erobre mer av mannens verden enn forrige generasjon. Og på den måten videreføre rødstrømpementaliteten.

1

Fra naturens side har menn og kvinner siden tidenes morgen vært avhengige av hverandre for å sikre overlevelse. Overlevelse er ikke noe tema lenger i vår del av verden og etter at kvinnene har blitt yrkesaktive, trenger de ikke lenger mannen til noe annet enn forplantning.

Norske kvinner har jeg derfor gitt opp for lenge siden, som håpløst kravstore, lite konstruktive i konfliktsituasjoner og i mange tilfeller direkte virkelighetsfjerne i forhold til hva som er rimelig å forvente seg av dem. Duger knapt nok til one-night stands.

2
MichaelMyAngel

For all del. Jeg er for tiden ikke i fast forhold, men har noen bak meg. Alle med Norske jenter. Når jeg nå er ute på sjekker`n så treffer jeg mange søte damer, så jeg sier ikke at de ikke finnes. Jeg frykter likevel at hvis jeg lar det gå enda lenger, så forvandles disse søte damene jeg dater i korte perioder til noen store mannemonster. Hva mener forumets menn? Er Norske damer blitt avfeminisert og blitt altfor like oss menn?

Mann og kvinne skal være likestillte i rettigheter. muligheter og menneskeverd.

Men mange kvinner og menn drar dette til og bli at mann=kvinne, og kvinne=mann, og at det ikke skal gå et klart skille mellom kjønnene. Dette kalles metroseksualitet og blir mer og mer utbredt til min store gru!

Menn kan skrike om at Norske kvinner blir mer og mer som mannen, men ta en titt på dere selv! Det finnes færre og færre "mannemenn" igjen i dette landet. Dette "fenomenet" er like ille for oss kvinner som for dere menn.

2

Jeg for min del syns det funker best å bare være mann. Hva andre syns om det , gidder jeg stort sett ikke å ta hensyn til :-)

(men de sier at jeg er veldig snill, og jeg bjeffer bare når jeg biter....eller hvordan det nå henger sammen)

1
MichaelMyAngel Jeg snakker ikke om han personlig, men den type menn han representerer. Altså den metroseksuelle typen, der klær, mote,sminke og renseprodukter står i høysetet. Den "glætte" typen...

Altså den metroseksuelle typen, der klær, mote,sminke og renseprodukter står i høysetet.

Jeg liker ikke sminke heller jeg, verken på menn eller kvinner.

Derimot setter jeg pris på menn som kan kle seg såpass at de kan taes med ut på tur, eller bytur om så er ...:))

1
GARDSDATTRA [sitat…] Jeg liker ikke sminke heller jeg, verken på menn eller kvinner. Derimot setter jeg pris på menn som kan kle seg såpass at de kan taes med ut på tur, eller bytur om så er ....
MichaelMyAngel

Derimot setter jeg pris på menn som kan kle seg såpass at de kan taes med ut på tur, eller bytur om så er ...:))

Selvfølgelig. Presentabel er en ting, overfjaset er noe annet. Det er de overfjasete mennene (nei ikke homsene) som jeg vil til livs.

1

Jeg frykter likevel at hvis jeg lar det gå enda lenger, så forvandles disse søte damene jeg dater i korte perioder til noen store mannemonster.

Ikke tro alt du leser på VGD Likestilling!

2

Lignende innlegg

Politikk - Norsk jaha1255 Siste svar

Pride-skytingen:

Hvis RESPEKT FOR ANDRE MENNESKER UANSETT LEGNING . VI kan være UENIG / ENIG SÅ MYE VI VIL MEN DE " SKEIVE " FORTJENER OGSÅ FULL RESPEKT til å leve sine liv på lik linje som vi andre som IKKE ER SKEIVE...
1
47 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

PST sjefen må gå!

Vi kan ikke ha et PSTsom ikke gjør jobben sin. De må også ta folk med psykiske lidelser . Det er for seint når det drepes folk. Norge er en politistat og det kryr av politi i Oslo. Både sivil og i uni...
1
30 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

NRK sport politisk blind!

Nå må NRK slutte å politisere alt av idrett. Klaveness hadde ikke oppdatert coronapasset sitt på telefonen / mobilen. Så får faen NRK det til å se dette som en politisk markering mot Klavenes. Det er...
2
11 svar
Aktuelt timy3 Siste svar

Tale og skrivefrihet

https://www.vg.no/rampelys/i/dnXBa1/politiet-har-tatt-ut-tiltale-mot-bernt-hulsker-ser-fram-til-aa-legge-saken-bak-seg Det er fortsatt ikke lov å si hva en mener i Norge I dag, det har høyesterett bes...
1
1 svar
Politikk - Norsk frode57 Siste svar

SAS konkurs

Det hadde vært bedre om SAS gikk konkurs så gjelda hadde kommet bort. Norwegians var der nesten men trikset med mange emisjoner som vatnet ut aksjeverdiene ned motnull. Det som forbauser meg er at sta...
1
2 svar
Laster...