Aktuelt

overvektige_meg

22/7: Tre familier har fått feil dødsbudskap

http://www.aftenposten.no/nyheter/22juli/article4241319.ece

jeg er egentlig ikke så veldig overarsket over at noe slikt kunne skje

Omfanget i saken var enormt, presset fra fortvilte pårørende som ville vite var helt sikkert voldsomt og krevende å håndtere

Likevel, det å få et feilaktig budskap i sånne tilfeller må ikke skje

Jeg vil ikke inn i en jakt på syndebukker Her, som på mange andre områder må det trekkes lærdom slik at vi forhåpentligvis kan unngå noe slikt i fremtiden. Det gjelder jo ikke bare i tilfelle terror, som vi virkelig får aldri skjer igjen på norsk jord, men også i tilfelle ulykker og naturkatastrofer

1
68 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

overvektige_meg

Selv i en slik tråd, tok det altså ikke lenger enn til det andre innlegget før det den ble ødelagt med pisspreik

akk ja

1
overvektige_meg Men det er jo greit for meg, ikke noe nytt at du oppfører deg som en drittsekk i alle innlegg du skriver mot meg. Er vel derfor du blir besvart tilsvarende

ikke noe nytt at du oppfører deg som en drittsekk i alle innlegg du skriver mot meg

Du skrev jo nettopp at denne uskyldige vitsen jeg kom med ikke rammet deg? Har du ombestemt deg?

Jeg er ikke drittsekk mot deg, selv om jeg er motstander og uenig med deg og dine strenge avstraffelser av forksjellige mennesker i ulike tråder.

... Eller er det slik at alle som er uenig med deg i ulike saker er drittsekker?

1
Kul_Djevel Men når jeg er uenig, da er jeg drittsekk? Forklar gjerne :)

Du er en drittsekk fordi du forsøker å nedverdige TS i ditt første innlegg uten å i det heletatt kommentere saken TS tar opp.

TS er temmelig hårsår og går til direkte angrep på alle som kommer med nedverdigene kommentarer imot ham. I noen tilfeller så sliter TS med å skille seg selv fra saken, og går derfor til angrep på feil debatanter. I denne saken derimot var det personen du forsøkte å nedverdige, uten i det heletatt å rette noe fokus mot saken.

Slikt kalles mobbing, og i min bok så er mobbere, drittsekker.

Når det kommer til temaet i tråden, så er jeg veldig enig med TS. Hoder bør ikke rulle for feilene som er gjort her, men myndighetene våre, og institusjonene våre må ta konkrete grep for å hindre at slik feilinformasjon blir gitt de pårørende i senere tilfeller.

Her må det utarbeides klare rettningslinjer for hvilken informasjon som skal gis ut når, og hvilke krav som må stilles til kvalitetssikringen av den informasjonen.

1
Oxymoron123 Du er en drittsekk fordi du forsøker å nedverdige TS i ditt første innlegg uten å i det heletatt kommentere saken TS tar opp. TS er temmelig hårsår og går til direkte angrep på all...

Slikt kalles mobbing, og i min bok så er mobbere, drittsekker.

Så en uskyldig spøk som dette er mobbing?

Så du mener at alle her inne bør være så selvhøytidelig at de ikke skal tåle en uskyldig enkel spøk om sine ekstreme meninger?

Når det gjelder temaet OM tar opp, så er det dessverre slik som skjer under kaotiske forhold. Det er beklagelig at det skjer, men ikke noe å lage stort nummer ut av.

1
Kul_Djevel [sitat…] Så en uskyldig spøk som dette er mobbing? Så du mener at alle her inne bør være så selvhøytidelig at de ikke skal tåle en uskyldig enkel spøk om sine ekstreme meninger? Nå...

En uskyldig spøk var det ikke. Det beviser du i innlegget du skriver til meg, hvor du igjen forsøker å nedverdige TS som person.

Du kom inn i denne tråden og angrep TS ved å putte han under deg selv på både den moralske og intelektuelle rangstigen, helt uten å vise noe som helst ønske om å delta i debatten TS startet.

Når du leter opp tråder skrevet av en debatant, for så å avspore tråden med å nedverdige TS. Det er mobbing, og det syns jeg du bør holde deg for god til.

Tilbake til saken igjen så er jeg veldig uenig med deg. Avsluttningen din om at dette ikke er noe å lage et stort nummer ut av, er det jeg mener er problemet i ettertid av slike saker.

Dette skjer fra tid til annen, og jeg syns ikke vi kan klandre enkeltpersoner for det, da de troligvis bare ønsker å hjelpe så godt som mulig.

Alikevel så mener jeg vi absolutt trenger å gjøre et stort nummer ut av det, fordidet er på den måten at vi kan finne frem til løsninger som forhindrer at slik feilinformasjon kommer ut til pårørende.

For min del bør ikke diskusjonen gå ut på om vi skal gjøre noe med dette, men hva vi skal gjøre med dette. Det er tross alt et problem som bringer en totalt unødvendig belastning på de pårørende.

1
Oxymoron123 En uskyldig spøk var det ikke. Det beviser du i innlegget du skriver til meg, hvor du igjen forsøker å nedverdige TS som person. Du kom inn i denne tråden og angrep TS ved å putte...

En uskyldig spøk var det ikke

Jo, det var det og jeg ser ingen grunn til å be om unnskyld. Det var ment som en uskyldig spøk og bør heller ikke oppfattes som noe annet. Din fantasifulle tolkning av denne spøken kan jeg dessverre ikke la meg påvirke av. Jeg tror OM tåler dette og det skrev han vel indirekte at han gjorde. Det var visstnok noen andre jeg pisset på etter hans oppfatning.

Tilbake til saken. Norge har ikke opplevd en katastrofe av et slik omfang før, så at det forekom en glipp her og der må vi bare leve med og ikke fokusere så stort på mener jeg. Jeg tror uansett at det er mye man har lært og at gud forby hvis dette skulle skje igjen, så har man forhåpentligvis bedre rutiner. Det som har skjedd har skjedd og derfor bør det ikke lages så stort nummer ut av, hvis vi kan gå utifra at dette har alle lært av.

1
overvektige_meg [sitat…] Du har ikke den evnen uansett

Slutt å mobb meg for mine manglende evner.

Selv om jeg en rekke ganger har bedd om unnskyld her inne når det har vært grunn til det. Jeg ber ikke unnskyld for en uskyldig spøk. Du har et helt annet syn enn meg når det kommer til straffesaker og avstraffing og at jeg spøker med ditt syn som jeg finner noe ekstremt, må du bare tåle.

1
Kul_Djevel Slutt å mobb meg for mine manglende evner. Selv om jeg en rekke ganger har bedd om unnskyld her inne når det har vært grunn til det. Jeg ber ikke unnskyld for en uskyldig spøk. Du...
overvektige_meg

Du har et helt annet syn enn meg når det kommer til straffesaker og avstraffing og at jeg spøker med ditt syn som jeg finner noe ekstremt, må du bare tåle.

Slik du får tåle det du får tilbake også

Noen av oss vil straffe de kriminelle vet du, i motsetning til deg

1
overvektige_meg [sitat…] Slik du får tåle det du får tilbake også Noen av oss vil straffe de kriminelle vet du, i motsetning til deg

Noen av oss vil straffe de kriminelle vet du, i motsetning til deg

Jeg har tro på rehabilitering og det å gi folk en sjanse nummer 2. Det viktigste er fortsatt at man kan få folk tilbake i samfunnet som gode mennesker. Jeg har fortsatt trua på det gode i mennesket.

Jeg er ikke imot straff, men jeg er motstander av straffemetoder som jeg mener er inhumane.

1
Kul_Djevel [sitat…] Jeg har tro på rehabilitering og det å gi folk en sjanse nummer 2. Det viktigste er fortsatt at man kan få folk tilbake i samfunnet som gode mennesker. Jeg har fortsatt tr...

Jeg har tro på rehabilitering og det å gi folk en sjanse nummer 2. Det viktigste er fortsatt at man kan få folk tilbake i samfunnet som gode mennesker. Jeg har fortsatt trua på det gode i mennesket.

Gjelder dette alle? Har du troen påd et gode i Behring Breivik? Bør han få komme ut i samfunnet som et "godt menneske"? Hvis ja: Ok.

Hvis nei: Hvor går isåfall grensen for hva et menneske må gjøre for å miste sine sjanser til friheten?

1
overvektige_meg ja, det er jo fryktelig om ikke alle skulle få sjansen til å begå noen nye drap, voldtekter, ran etc

Tror du har misforstått. Det å gi folk en sjanse til handler om å hjelpe dem å komme ut av en kriminell løpebane og gi dem sjansen til å bidra positivt. Jeg kjenner personlig tidligere kriminelle som har sittet inne for alvorlig kriminalitet, men som har fått sjansen å komme tilbake. De har familie, unger og jobb. De bidrar i samfunnet og sikkert bedre enn mange andre.

1
krakra_2 [sitat…] Gjelder dette alle? Har du troen påd et gode i Behring Breivik? Bør han få komme ut i samfunnet som et "godt menneske"? Hvis ja: Ok. Hvis nei: Hvor går isåfall grensen for...

Det ABB har gjort er så alvorlig at det han har gjort er vanskelig å finne tilgivelse for. Men hvis vi kan se for oss et scenario der han engang i fremtiden tar avstand fra grusomhetene han har gjort, utviser stor anger og man ser klart at han har blitt et annet menneske, så mener jeg oppriktig at også han skal slippes ut etter endt soning.

1
Kul_Djevel [sitat…] Jo, det var det og jeg ser ingen grunn til å be om unnskyld. Det var ment som en uskyldig spøk og bør heller ikke oppfattes som noe annet. Din fantasifulle tolkning av den...

Jo, det var det og jeg ser ingen grunn til å be om unnskyld. Det var ment som en uskyldig spøk og bør heller ikke oppfattes som noe annet. Din fantasifulle tolkning av denne spøken kan jeg dessverre ikke la meg påvirke av. Jeg tror OM tåler dette og det skrev han vel indirekte at han gjorde. Det var visstnok noen andre jeg pisset på etter hans oppfatning.

Igjen så viser du at du bedriver mobbing.

Først nedverdiger du TS, så nedverdiger du TS igjen, sånekter du å unnskylde oppførselen, før du forsøker å nedverdige meg.

Jeg er beklageligvis for din del av typen som ikke lar seg mobbe, så her tråkket du nok veldig feil.

1
Oxymoron123 [sitat…] Igjen så viser du at du bedriver mobbing. Først nedverdiger du TS, så nedverdiger du TS igjen, sånekter du å unnskylde oppførselen, før du forsøker å nedverdige meg. Jeg e...

Jeg er beklageligvis for din del av typen som ikke lar seg mobbe, så her tråkket du nok veldig feil.

Har jeg havnet i twilight zone?

Så du også er en av de som føler deg mobbet hvis folk er uenig med deg? Du skrev faktisk nå at jeg forsøkte å mobbe deg. Men nei, jeg forsøkte ikke det. Jeg var uenig med deg. Stor forskjell. Det å ha ulik oppfatning er ikke det samme som å mobbe.

1

Lignende innlegg

Politikk - Norsk frode57 Siste svar

SAS konkurs

Det hadde vært bedre om SAS gikk konkurs så gjelda hadde kommet bort. Norwegians var der nesten men trikset med mange emisjoner som vatnet ut aksjeverdiene ned motnull. Det som forbauser meg er at sta...
1
23 svar

Lover milliardstøtte

Nå er Støre i sitt ESS hvor han kan leke stor mann med våre skattepenger . Med seg til Ukraina hadde han løfter om ti milliarder kroner i støtte. Pengene skal dekke tre hovedformål – humanitær hjelp,...
1
23 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Liberale samfunn sin skyld

Det som skjer på Kongsberg og i København viser svakheten ved det noen kaller det liberale samfunn. Jeg kjenner begge land og det som slår i mot meg er den dårlige psykiatrien. Unge som ikke komme ut...
1
8 svar

Tidenes verste Regjering?

Det må smerte sosialistjournalistene og AP fremsnakkerne i Dagsavisen å skrive ingressen til artikkelen nedenfor: HØYRE ØKER MEST! Dette må da være tidenes verste Regjering? Sparker Brudepar, Farmen o...
Bilde

Høyre går mest fram på ny partimåling

Høyre går mest fram og får en oppslutning på 29, 5 prosent i en ny partimåling, opp 3,2 prosentpoeng fra forrige måned. Og Rødt er nå større enn Senterpartiet.


Bilde www.dagsavisen.no
1
41 svar
Laster...