Nå er det andre ting som burde bli priotert før MC klubber. Da snakker jeg om kriminelle innvandrere og utlendinger.

4

Jeg er nå lut lei støyen rundt visse MC-miljøer i media. Om tilstandene er slik som de virker som, er det på høy tid at det kommer et forbud.

Hva skal man forby? Kriminalitet? Danne MC-klubber med den hensikt å drive kriminalitet?

Eller kanskje man skal forby og kjøre MC? :D

2

Er det noen som tror at noen melder seg inne i Hells Angels eller Bandidos bare for at de trenger venner for å kjøre mc sammen med?

Mange av dem har ikke engang motorsykkel. Forøvrig er det å bli fullverdig medlem en lang prosess som og innebærer endel kriminelle oppgaver. Så her snakker vi altså om kriminelle klubber hvor det hele er satt i system.

2

Jeg er nå lut lei støyen rundt visse MC-miljøer i media. Om tilstandene er slik som de virker som, er det på høy tid at det kommer et forbud.

Hva med etniske og relgiøse gjenger da ? Kriminelle gjenger generelt ?

2
Comodus En del mc klubber som Bandidos, Hells Angels og Outlaws er organiserete krimminelle gjenger som blant annet omsetter store mengder narkotika og driver med pengeutpressing.

Pussig, mc-kjøring er det heller lite med i disse "communityene". Det er vel et par ggr i året når de har treff, eller kanskje vi heller skulle kalle treffene for stategimøter.

Jeg har selv kjørt tung mc i 40 år, men har aldri truffet disse folka på mine utallige turer i inn- og utland. Så Harley'n er nok bare en slags maskot for disse 1%-klubbene.

2
njordur Har prøvd sykkel lånt fra en i HA (tror jeg han er) og fant ut at selv om den hadde sin sjarm den HD`en så kan det ikke være derfor folk blir med i HA eller denslags. Kjører Husabe...

Men den kriminaliteten som er i HA og denslags klubber er ikke noe som går ut over folk flest, de bedriver ikke hverdagskriminalitet, som jeg syns er den som burde vært førsteprioritet!

Nesten all kriminalitet er ille men denne "krigen" mot mc-bandene har noe pk-aktig over seg.....

Nei de er de som står bak Norges tyngste kriminelle handlinger. Både når det kommer til grov narkotika innførsel, tortur, drap, vold, hvitevasking og torpedovirksomhet.

Men neida, det er vel viktigere å ta tak i naskerne, lørdagsfylla og innbrudd som uansett blir dekket av forsikringen.

Eller?

2

Om tilstandene er slik som de virker som, er det på høy tid at det kommer et forbud.

Hva ønsker du at man skal forby? Man får vel heller forsøke å ta de for det de gjør av evt kriminelle handlinger, samt ha et våkent øye til de.

1
Spahob [sitat…] Hva ønsker du at man skal forby? Man får vel heller forsøke å ta de for det de gjør av evt kriminelle handlinger, samt ha et våkent øye til de.

Synes det er på sin plass at motorsykkelklubber med klare linker til kriminell virksomhet blir forbudt. Trenger vel ikke å utdype hvilke type klubber det er snakk om? Ha et våkent øye til de? Selvfølgelig skal man ha det. Men oppriktig synes jeg det i samme slengen er like greit å si at dette tullet gidder vi ikke ha i Norge.

1

Hva mener dere?

Hvordan skal myndighetene forby klubber som allerede er kriminelle?

1
Spahob [sitat…] Tror man får klare seg med å putte inn de som begår kriminelle handlinger. Det burde holde at kriminalitet er forbudt.

Jaja, sier du det så. Jeg mener likevel at visse MC-miljø tiltrekker seg negativ oppmerksomhet, og er en viss kime til kriminell virksomhet. Jeg legger ikke til en haug linker for å bekrefte synet mitt, men jeg kan si jeg har en del annenhånds informasjon som underbygger synet mitt. Jeg mener det rett og slett er på tide å si at dette er noe storsamfunnet ikke vil være med på.

1
Lomasio Jaja, sier du det så. Jeg mener likevel at visse MC-miljø tiltrekker seg negativ oppmerksomhet, og er en viss kime til kriminell virksomhet. Jeg legger ikke til en haug linker for...

Jeg mener det rett og slett er på tide å si at dette er noe storsamfunnet ikke vil være med på.

Hvor stor andel med kriminelt rulleblad må det være for at en MC-klubb skal forbys? Hvilke typer kriminelle handlinger skal tas med i vurderingen? Skal andre klubber/foreninger med medlemmer med kriminelt rulleblad også forbys?

1

Hvor stor andel og hvor alvorlig handlingene er? Kan man sitte og regne slikt i prosent og brøk? Jeg aner ikke hvor mange prosent av medlemmene som begår kriminelle handlinger. Registrerer bare gjennom media og gjennom andre kanaler at det foregår en del som ikke akkurat gagner samfunnet. Da er det like greit å si at dette er noe vi ikke finner oss i. Nulltoleranse er stikkordet her. Så kanskje MC-miljøene skjerper seg med tanke på hvem de ønsker å ha som medlemmer utifra den opprinnelige hensikten med klubb/miljø.

1
AngelicaT Skal man forby MC-miljøer da? Såvidt meg bekjent er kriminalitet allerede forbudt...

Nei, MC-miljøer generelt skal man selvsagt ikke forby. Ikke misforstå meg. Bare visse klubber med navn som ofte blir forbundet, direkte eller indirekte, med kriminell virksomhet. Er klar over at gråsonen kan være stor og uoversiktlig. Synes tålmodigheten har vært stor nok overfor disse klubbene. Synes ikke Norge(eller andre land forøvrig) er tjent med å ha MC-klubber som ofte er knyttet til kriminelle handlinger innenfor sine grenser. Det må settes visse krav.

1
Lomasio Nei, MC-miljøer generelt skal man selvsagt ikke forby. Ikke misforstå meg. Bare visse klubber med navn som ofte blir forbundet, direkte eller indirekte, med kriminell virksomhet. E...

Hmm, tror nok det vil ha motsatt effekt du... Om visse MC-klubber skulle bli forbudt vil det være en så direkte inngripen i folks privatliv at flere vil faktisk kunne finne på å sympatisere med dem når forbudet ikke blir opprettholdt, og kriminaliteten bare blir verre for å markere et standpunkt.

Dessuten, begynner man å lange ut etter MC-klubber med internasjonal bredde- så har man virkelig erklært krig.

1
AngelicaT Hmm, tror nok det vil ha motsatt effekt du... Om visse MC-klubber skulle bli forbudt vil det være en så direkte inngripen i folks privatliv at flere vil faktisk kunne finne på å sy...

Så man skal ganske enkelt finne seg i at det eksisterer visse MC-klubber som med stor sannsynlighet driver kriminell virksomhet? Da synes jeg heller at medlemmene med lovlydige skal få muligheten til å finne seg en MC-klubb hvor de kan dyrke privatlivet sitt i fred med lovlydige hensikter. Er klar over gråsonen, men nå har tullet gått for langt. Er ikke krigen mot kriminalitet verdt og føre. Skal de få ture frem?

1

Vi har lover som omhandler organisert kriminalitet, og mitt inntrykk er at politiet jobber utfra disse oppmot slike miljøer. De nytter ganske enkelt ikke å ta dem en og en, tror det er temmelig ressurskrevende å bygge sak mot organisert kriminalitet - eller mafia, som det også kalles.

http://www.nrk.no/nyheter/distrikt/troms\_og\_finnmark/1.7915306

"I sommer tok politiet 11 kilo amfetamin, og i november i år ble det også gjort et hasjbeslag på 2,1 kilo i Harstad sentrum.

– Det skyldes at narkotikagruppa er blitt styrket med flere tjenestemenn, vi mottar flere tips fra publikum, og vi er blitt flinkere til å avdekke de store omsettingsleddene. "

"I sommer beslagla politiet et større parti narkotika for omlag 10 millioner kroner. Dette ledet videre til den væpnede aksjonen mot Hells Angels i Oslo og Tromsø."

Flott at de har fått styrket politiet i Harstad :)

1
Laster...