MrRobbys Slukke lyset Her hjemme skal lysene slukkes 20.30
LibertariansDemocracia

Tøys. Skal vi spare strøm, så gjør noe med prisen på å utvikle teknologier.

Høye skattenivåer, storstatsinteresser og kostnadshindre på å utvikle og anvende nye teknologier, er sammen med mangel på fri konkurranse en viktig årsak til at vi fortsatt i hverdagen er langt bakover i tida på strømforbruksplanet og teknologianvendelse.

2

HaHa-jeg betaler såpass mye for den strømmen jeg bruker at akkurat ''det'' kan dem drite i.

Dem kan få ned prisene først,da skal vi vurdere det.

1

Inntil noen gir meg en høvelig forklaring på hvordan det kan hjelpe klimaet at jeg ikke har på lyset den timen så ignorerer jeg dette prosjektet.

1

Slukket lysene kl 20.30, men er så pokkers slitsomt å glo på tv og pc i mørket at det blir nok maks "earth quarter" her

1
GARDSDATTRA Slår du av lyset blir strømregninga di mindre. Men du visste kanskje ikke at du betaler for forbruk, ikke bare for det å ha ett strøm-abonnement?

Men du visste kanskje ikke at du betaler for forbruk, ikke bare for det å ha ett strøm-abonnement?

Å jo da ''dattera'' jeg vet også at jeg betaler for forventet gjennomsnitts forbruk,og jeg kan aldrig tenke meg at Hafslund eller noen av de andre strømleverandørene har planer om å trekke fra 1KW time i solidaritet med ''earth hour'' :)))

1

Det er da mer en symbolsk handling folkens. Ingen vits å gå all out passive agressive her.

1

Jeg sitter i vinduet og skyter med luftgevær på alle biler som kjører forbi med lyset på.

1

Haha, det er vel mer forurensende å brenne lys. Lyset skal produseres, fraktes ut i butikkene og kjøpes inn. Dette foregår selvsagt helt uten bruk av forbrenningsmotorer. Går med ullsokker og har et ekstremt lavt strømforbruk fra før. Er det noen som må skjerpe seg så er det for eksempel Trondheim kommune. Lurer på hvorfor gatelysa ikke var slukket klokka 10 i går morges? Ikke akkurat mørkt da lenger.

1

Earth hour? Alt idiotisk det blir forsøkt prakket på oss.

Hva blir det neste? No shit hour. Hvor man lar være å benytte seg av driteren i en time.

1

Lignende innlegg

Aktuelt frode57 Siste svar

Nordsjøen neste!

Lille Napoleon har øvelse i Østersjøen. De åpner en ny rørforbindelse fra Norge til Polen. Noen som tror at Russland ikke vil hevne seg i Nordsjøen når de får ødelagt sine rør i Østersjøen. Så send d...
2
5 svar
Aktuelt silas Siste svar

Sabotasje av Nord Stream 1 og 2?

"Sjöfartsverket har advart fartøy som ligger i nærheten av ledningen om lekkasjen. Nord Stream AG sier de «aldri tidligere har sett» slike skader." "– Ødeleggelsene som skjedde i løpet av en dag på tr...
Bilde

Gassrørledningen Nord Stream 1 lekker både i svensk og dansk farvann

Sjöfartsverket har advart fartøy som ligger i nærheten av ledningen om lekkasjen. Nord Stream AG sier de «aldri tidligere har sett» slike skader.


Bilde e24.no
1
12 svar
Aktuelt vif_support Siste svar

Equinor

Igjen er det kommet forslag om å selge melkekua for kjøttvekta. Denne gang fra en fyr fra handelshøyskolen. Selvfølgelig under 'dekke' av det grønne skifte... https://www.aftenposten.no/meninger/kroni...
1
18 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Arfan Bhatti igjen

Komiske norske politi kommer trekkende med Arfan Bhatti som medhjelper til drapene foran London Pub. Gratulerer! Kan politimesteren finne seg noe annet å gjøre. Det høres ut som en vits. Siste mennesk...
2
21 svar
Laster...