Aktuelt

MrRobby1

Nå øker vel frontkollisjonene

Stressa feriebilister skal frem uanset, var på jobb i dag og lastebilen stod parkert halveis ut i trafikert vei, det kommer møtende biler og noen måtte bare kjøre forbi, selv om det kom bil i mot dem.

Kvinner som menn, de er like ille. Skulle tro at de ikke visste hva en bremsepedal var for noe.

1
45 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Og av alle ting så er barnefamiliene de som sier at de vil bryte fartsgrensene i sommer.

Da er det ekstra nedslående å lese tallene fra en fersk nasjonal og landsrepresentativ undersøkelse utført av Norstat. På spørsmål om de bryter fartsgrensen i ferietrafikken svarer hele 55 prosent av husstandene med ett eller to barn at de trolig kommer til å kjøre over tillatt hastighet. Enda mer nedslående er tallene for storfamiliene, hvor 58 prosent sier at de kommer til å bryte fartsgrensen. Tallene er vesentlig høyere enn for de som ikke har barn. For her svarer 41 prosent at de mest sannsynlig kommer til å være litt for hard på gasspedalen under ferieutfarten.

1

Verst for dem om de treffer meg, men får være opp til dem og barna sine.

1
mrsa For ei haldning.

Det er jo de som får smellen da, i verste fall blir drept. selv sitter jeg rimelig sikkert i en lastebil. ihvertfall når lastebilen står stille.

Må si det er lite omløp i hode på dem når de kjører slik.

1

jammen, så parker den jævla lastebilen din så den ikke står halvveis ute i veien da!!

Jeg har aldri skjønt hva traktorer, Mesta-biler med maksfart på 40 km/t og annen dritt absolutt skal ut i rushtiden for!! Dere kan forflytte dere mellom kl 17:00 og 06:00.

1

Ferie er blitt noe annet enn fritid og god tid, det er ikke engang noe særlig kvalitet igjen når man leser dette. Ferie med råkjøring etter å ha dumpet katten, - hvor skal man da hen og hva er det som er så viktig??

Kommer man uthvilt hjem igjen?

1
susilu Ferie er blitt noe annet enn fritid og god tid, det er ikke engang noe særlig kvalitet igjen når man leser dette. Ferie med råkjøring etter å ha dumpet katten, - hvor skal man da h...

Kommer man uthvilt hjem igjen?

I følge referatet som kommer på facebook i dagene etter hjemkomsten har man "aldri hatt det så morsomt sammen med familien noen gang før, og er sååå uthvilt og klar til å ta fatt på sin meningsfyllte og inspirerende jobb i kassa på REMA!"...

1
gråskjegg jammen, så parker den jævla lastebilen din så den ikke står halvveis ute i veien da!! Jeg har aldri skjønt hva traktorer, Mesta-biler med maksfart på 40 km/t og annen dritt absolut...

Her dreier diskusjonen over til nyttekjøretøyer som MÅ være på veien ( og i veien ). Så de som sørger for vedlikehold og ellers sørger for at vår infrastruktur funker får være så jævlig vennlig å jobbe bare kveld og natt ? Og ellers vareleveringer, har noen sett hvordan det er i Oslo down town ? Ærlig talt, jeg skulle jaggu hatt bra betalt for å levere varer i Oslo sentrum, det må være et helvete. Parker gjerne i veien for meg !!

Men tilbake til det som det startet med. 3-4 uker ferie foran seg, og så haster det så voldsomt ? Overlessete biler, i Norge er det om å gjøre å ha svake motorer også, og full forvirring om kart og veivalg. Hva med en planleggingskveld, gå igkennom kartet ? Og på avreisedagen, stå opp en time før istedetfor å dø mange år for tidlig ?

1
eagle56 Her dreier diskusjonen over til nyttekjøretøyer som MÅ være på veien ( og i veien ). Så de som sørger for vedlikehold og ellers sørger for at vår infrastruktur funker får være så j...

Hva med en planleggingskveld, gå igkennom kartet ?

Hva med å ta ferie i steden?:-) Rusle ut i sommeren og legge seg ned i gresset og bare VÆRE....

Jeg vet jo at ikke alle har hage, men ofte fortoner det seg slik for meg at ferie er en plikt eller en slags jobb. Jeg kjenner en som hater å reise, men gjør det likevel (låner tilogmed penger til det!) for å slippe å komme tilbake til jobben og si at hun ikke har vært noen steder...de andre synes jo det er SÅÅÅÅ viktig!!

1
gråskjegg jammen, så parker den jævla lastebilen din så den ikke står halvveis ute i veien da!! Jeg har aldri skjønt hva traktorer, Mesta-biler med maksfart på 40 km/t og annen dritt absolut...

Hvorfor skal ikke lastebilen stå halveis ut i veien?, for din skyld kan jeg jo stå midt i veien også.

Men, det er ikke min feil av "parkerings" lommen ikke er bygget for parkering av lastebiler,

Skal jeg kjøre helt lovlig blir ikke hastigheten høyere enn 30 kmt med en stående bak på, tipper på at det gjør det glad.

1
gråskjegg Dersom du av reelle årsaker må kjøre sakte, så er det ikke noe å bli irritert over mener nå jeg. Det er unødvendige hinder som er irriterende.

Det er "sikkerhet", tipper det er EU som har funnet på dette, derfor får jeg ikke lov til å kjøre fortere enn 30 kmt med en stående bak, jeg får heller ikke kjørt fortere pga en sperre som slår inn.

Dette mener jeg er farlig i seg selv da det skaper farlige forbikjøringer når jeg ikke får kjørt fortere og derfor blir denne sperren "deaktivert"

Lovlig er det ikke.

Et annet problem er vel at de fleste bilistene ikke vet at en sperre hindrer meg i å kjøre fortere og de blir derfor irritert når jeg kjører så seint.

Håpløst sikkerhetsregelverk mener jeg.

Ikke får jeg rygge heller når sperren er koblet inn.

1
MrRobby1 Det er "sikkerhet", tipper det er EU som har funnet på dette, derfor får jeg ikke lov til å kjøre fortere enn 30 kmt med en stående bak, jeg får heller ikke kjørt fortere pga en sp...

Det får være den enkelte trafikkant sitt ansvar, å beherske seg ,og ikke foreta farlige forbikjøringer. Så travelt har man det ikke, at man skal ta sjansen på å ofre sitt eget og andres liv for å komme tre minutter fortere fram.

Jeg kan ergre meg grønn over tusseladder, som hiver seg ut, og blir liggende å sinke, når de kunne ventet på den ene bilen før de kørte ut, slik at den måtte bråbremse. Like fullt, så kan jeg ikke ofra mitt og andres liv på min irritasjon.

Men "nødvendig" lav hastighet på et kjøretøy gidder jeg ikke bruke energi på å ergre meg over.

1

viktigere med "pæeng på bok" enn f.eks. midtdelere vet du...

(du tok vel forhåpentligvis den på hælen..).

1

Skulle tro at de ikke visste hva en bremsepedal var for noe.

Da bør du komme deg ut på hovedveien litt.. Gjerne sørover til sørlandet og videre mot stavanger.. Der er det motsatt.. Der vet de ikke hva gassen er til for, men bremsepedalen er de svært godt kjent med.. hehe!!

1
TheCowboy [sitat…] Da bør du komme deg ut på hovedveien litt.. Gjerne sørover til sørlandet og videre mot stavanger.. Der er det motsatt.. Der vet de ikke hva gassen er til for, men bremsepe...

På to turer til Stavanger på kort tid er jeg enig. Men jeg kom R.7 i dag og det var litt kaos med noen sinker der også. Jeg kjørte MC og feide jo forbi der det gikk. En raring likte ikke det så han blunket med lysene fordi han tydeligvis ikke likte at jeg kom mot ham. Jeg hadde full kontroll men litt bistand hadde jo vært bedre enn sinne.

1

Lignende innlegg

Politikk - Norsk frode57 Siste svar

SAS konkurs

Det hadde vært bedre om SAS gikk konkurs så gjelda hadde kommet bort. Norwegians var der nesten men trikset med mange emisjoner som vatnet ut aksjeverdiene ned motnull. Det som forbauser meg er at sta...
1
24 svar

Lover milliardstøtte

Nå er Støre i sitt ESS hvor han kan leke stor mann med våre skattepenger . Med seg til Ukraina hadde han løfter om ti milliarder kroner i støtte. Pengene skal dekke tre hovedformål – humanitær hjelp,...
1
23 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Liberale samfunn sin skyld

Det som skjer på Kongsberg og i København viser svakheten ved det noen kaller det liberale samfunn. Jeg kjenner begge land og det som slår i mot meg er den dårlige psykiatrien. Unge som ikke komme ut...
1
8 svar

Tidenes verste Regjering?

Det må smerte sosialistjournalistene og AP fremsnakkerne i Dagsavisen å skrive ingressen til artikkelen nedenfor: HØYRE ØKER MEST! Dette må da være tidenes verste Regjering? Sparker Brudepar, Farmen o...
Bilde

Høyre går mest fram på ny partimåling

Høyre går mest fram og får en oppslutning på 29, 5 prosent i en ny partimåling, opp 3,2 prosentpoeng fra forrige måned. Og Rødt er nå større enn Senterpartiet.


Bilde www.dagsavisen.no
1
41 svar
Laster...