Aktuelt

nordfrost

Høykaste politikere på stortinget !

Det er egentlig ikke til å tro,men på stortinget er det valgt inn politikere som bruker sine høykaste navn for å vise at de representerer en høyere klasse enn det lavkastene kan skilte med.http://www.nrk.no/nyheter/1.4758782

De norsk pakistanske politikerne som sitter på stortinget og prater om demokrati og menneskerettigheter,burde også trekke frem at høykaste navnene deres som de har tatt med seg fra pakistan,-representerer en grusomt kastevesen der lavkaster blir regnet som dritt av høykastene som er jordeiere og rikfolk.

Det pakistanske kastevesenet kommer i konflikt med både de menneskerett hetene,likestilling,og de sosialdemokratiske rettighetene som vi har opparbeidet oss her i landet.

Norge hadde eks ikke vært det norge vi kjenner i dag,med full likestilling mellom kjønnene og sosiale forskjeller som man kan leve med,-visst det pakistanske kastesystemet hadde fått råde i norge.

Nå har arbeiderklassen i norge kjempet med blod svette og tårer for å få det demokratiet som vi har i norge i dag,-og da er det helt utrolig at partier som,-sv,venstre,sp,og høyre har tillatt at representanter for det norsk pakistanske høykaste miljøet har fått bli deres representanter på stortinget der demokrati og full likestilling,menneskerettigheter,og sosialdemokratiske verdier råder grunnen.

Alt dette strider i mot det kastevesenet i pakistan og india står for.

Vi lever nå i 2012 i norge,og da er det på tide å få innført lover og regler på stortinget som sier at,: i denne sal er vi alle likeverdige,og i denne sal har kastevesenets representanter ingen plass !

http://www.dagbladet.no/magasinet/2007/12/06/520403.html

1
11 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Enda mer bra kultur vi har importert! Helt utrolig, trodde ikke dette samfunnet ble med innvandrerne hit. Men venstresiden kommer helt sikkert til å synes dette bare er en berikelse for Norge.

1
ehall Enda mer bra kultur vi har importert! Helt utrolig, trodde ikke dette samfunnet ble med innvandrerne hit. Men venstresiden kommer helt sikkert til å synes dette bare er en berikels...

Men venstresiden kommer helt sikkert til å synes dette bare er en berikelse for Norge.

Det er ingen fra venstresiden som våger å stille spørsmål,- ved at våre nye landsmenn fra pakistan,- tar med seg det grusomme kastevesenet med seg hit til landet.

Kastevesenet som blant annet norsk pakistanske politikere tviholder på,- ved at de beholder sitt høykaste navn fra sitt hjemland-, er noe forbasket svineri og står for det motsatte av hva de driver å prediker i stortinget når det gjelder demokrati,empati,menneskerettigheter og sosialdemokratiske verdier !

Der forundrer ikke meg om en høykaste fra sv kan bli leder i det partiet,-for sv bare koster slike problemer under teppet når det passer dem.

Kastevesenet er ingen kjære mor for fattigfolk,- og de som ønsker rettferdighet og likestilling i samfunnet !

http://home.online.no/~eoflaa/artikler/08kast.htm

1
nordfrost [sitat…] Det er ingen fra venstresiden som våger å stille spørsmål,- ved at våre nye landsmenn fra pakistan,- tar med seg det grusomme kastevesenet med seg hit til landet. Kasteves...

Der forundrer ikke meg om en høykaste fra sv kan bli leder i det partiet,-for sv bare koster slike problemer under teppet når det passer dem.

Selv sosialistene støtter kastesystemet... Politikere blir valgt og her inne er de stumme. Det overrasker meg egentlig litt.

1
fargerik [sitat…] [Slettet]

Samme her.

De omtalte politikerne burde kanskje - for å markere avstand til dette - ha skiftet navn for å tilfredsstille TS m/følge?

Akkurat som (bl.a.) Løvenskiold- og Fritzøslektene i Norge burde skifte navn for å markere avstand til husmannstyranniet...?

Keva

1
fargerik [sitat…] [Slettet]

Det som er nytt i denne saken,- er at nå er høykastene kommet inn på stortinget-,og det var de ikke for femti år siden.

Nå er ikke den røde garde av venstresiden ute og hyler om hvor farlig kastevesenet er-,når deres egne representanter fronter sitt kastenavn for å trekke politiske fordeler av det.

200 millioner fattige lavkaster i india lider under dette forferdelige kastevesenet,-og da er det på tide å minne norsk pakistanske høykaster på stortinget,-om at det nå er på tide at de kvitter seg med sine høykaste navn-,når de nå er kommet til norge og lever i et samfunn der vi alle regnes som likeverdige.

Ingen må komme til norge med høy-kastenavn for å trekke fordeler av,-det passer seg bare ikke i et samfunn som det norge er blitt til.

I pakistan og india så må lavkastene stå med lua i handa ovenfor høykastene,-og dette viser bare at alt som smaker av høykaste mentalitet i norge må det reageres på,- slik at vi blir kvitt uvesenet en gang for alle i dette landet.

1

Det er egentlig ikke til å tro,men på stortinget er det valgt inn politikere som bruker sine høykaste navn for å vise at de representerer en høyere klasse enn det lavkastene kan skilte med.http://www.nrk.no/nyheter/1.4758782

Tror du det er bedre ute i kommunene da ? her gir AP blant annet stillinger i kommunale bedrifter eller bedrifter som kommunen har eierdeler av til folk med rette partiboka.

AP kupper kommunen

Synes det er minst like bekymringsfult for demokratiet...

1
Arcticblue [sitat…] Tror du det er bedre ute i kommunene da ? her gir AP blant annet stillinger i kommunale bedrifter eller bedrifter som kommunen har eierdeler av til folk med rette partibok...

Synes det er minst like bekymringsfult

Det er mer bekymringsfullt at en høyreradikal maniack bomber regjeringen og massakrerer barn. I lille Norge.

Inderne og pakistanerne har hatt det jævla kastesystemet sitt i mange år, og vi har sett på det som sykt så lenge jeg har vært i stand til å tenke.

Jeg har lest linkene, og merker meg at det er en viss opposisjon blant moderne pakistanere, slik det også er i India.

Men det er jo forøvrig gammelt nytt uansett.

Men jeg følger den røde tråden. Norske profilerte statsborgere med pakistansk avstamming bør ta et standpunkt, og erklære høylytt i sitt hjemland at de frasier seg sitt foreldede kaste-etternavn. DET ville det stått respekt av.

1

Hørte dette på radioen her om dagen. Rimelig sammensurium av høykaste som soler seg, lavkaste som bytter navn til høykaste, giftermål opp og ned i kastene og masse annet sprøyt. Burde uansett ikke ha noe å si fra eller til. Idet disse folkene fikk statsborgerskap i Norge, var kastesystemet void uansett...

1

Lignende innlegg

Politikk - Norsk jaha1255 Siste svar

Pride-skytingen:

Hvis RESPEKT FOR ANDRE MENNESKER UANSETT LEGNING . VI kan være UENIG / ENIG SÅ MYE VI VIL MEN DE " SKEIVE " FORTJENER OGSÅ FULL RESPEKT til å leve sine liv på lik linje som vi andre som IKKE ER SKEIVE...
1
47 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

PST sjefen må gå!

Vi kan ikke ha et PSTsom ikke gjør jobben sin. De må også ta folk med psykiske lidelser . Det er for seint når det drepes folk. Norge er en politistat og det kryr av politi i Oslo. Både sivil og i uni...
1
30 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

NRK sport politisk blind!

Nå må NRK slutte å politisere alt av idrett. Klaveness hadde ikke oppdatert coronapasset sitt på telefonen / mobilen. Så får faen NRK det til å se dette som en politisk markering mot Klavenes. Det er...
2
11 svar
Aktuelt timy3 Siste svar

Tale og skrivefrihet

https://www.vg.no/rampelys/i/dnXBa1/politiet-har-tatt-ut-tiltale-mot-bernt-hulsker-ser-fram-til-aa-legge-saken-bak-seg Det er fortsatt ikke lov å si hva en mener i Norge I dag, det har høyesterett bes...
1
1 svar
Politikk - Norsk frode57 Siste svar

SAS konkurs

Det hadde vært bedre om SAS gikk konkurs så gjelda hadde kommet bort. Norwegians var der nesten men trikset med mange emisjoner som vatnet ut aksjeverdiene ned motnull. Det som forbauser meg er at sta...
1
2 svar
Laster...