Oh yes, godfjottens hjemland !

Etter de mest utrolige historier om Nigeriabrev og damer fra diverse land øst for oss, ja, så renner pengene ut.

Men la nå ikke politiet bruke ressurser på dette. Når man velger å bruke penger på dette så er det jo et fritt land !

1

så hva får folk til å sende millioner av kroner

Desperat jakt etter noe de ikke finner..

1
eagle56 Oh yes, godfjottens hjemland ! Etter de mest utrolige historier om Nigeriabrev og damer fra diverse land øst for oss, ja, så renner pengene ut. Men la nå ikke politiet bruke ressur...

Men la nå ikke politiet bruke ressurser på dette. Når man velger å bruke penger på dette så er det jo et fritt land

så enig så enig, politiet burde isteden for å ta i mot anmeldelser henvise de til en psykolog - tror det vil være mer fornuftig.

1

hehe husker jeg fikk noen brev fra nigeria eller der omkring. de skrev selvsagt at jeg var drømmemannen osv. og det som var bra var at de var enearving til en diamant gruve som var verdt mange mill. de trengte bare 10000 dollar for noe arveagift så ble alt hennes og da kom hun til norge med det samme - ja sikkert? da sto du virkelig langt bak i køen når sunn fornuft ble delt ut.

1

Så du sier at hun dritfine russiske dama på 19 som ble elsket meg over alt på jord etter 4 emails og gledet seg sinnsykt til å komme hit bare jeg sendte henne noen tusenlapper for å betale flybillett, visa, togreise til Moskva, muligens ikke farte med helt rent mel i posen???

Skuffende :P

3

Ja, hadde vært bedre å brukt pengene på en prostituert.

Men det er vel ikke lov det kanskje.......

2
bobjim37 Så du sier at hun dritfine russiske dama på 19 som ble elsket meg over alt på jord etter 4 emails og gledet seg sinnsykt til å komme hit bare jeg sendte henne noen tusenlapper for...

Muligens noe grums i det melet ja !! Sorry !!

En bekjent av meg har faktisk klart kunst-stykket TO ganger : stå på Gardermoen med blomsterkvast i hånda. Den første damen var fra landsbygda og startet med å sende mail om å få en ovn før vinteren. Ikke noe dating side, mailen kom fra "intet". men dette ballet på seg etterhvert som agnet ble gnaget på. Det ble personlig og selvfølgelig matchet alder og interesser etterhvert, skreddersydd. Jeg tror han sendt 25 lapper pluss før hun ville ha en flybillett. Da gikk det 10 til ! Og ingen kom.

På igjen, datingside MÅTTE være seriøst, her søkte de jo virkelig etter kjæreste. Jada. Det tok vel ikke mange timene før drømmedamen åpenbarte seg. Historien gjentok seg, han fortalte meg at nå hadde han svidd av nærmere 100 store på dette.

Nå planlegges tur til Thailand. Gud vet hva han skal gjøre der..........

2

jeg mener virkelig at hvis du sender penger til noen du ikke kjenner og ikke har møtt engang så fortjener du virkelig å bli svindlet

Det er jeg enig i.

Dette er barnelærdom for de fleste mennesker.Er man så godtroende, så fortjener man å bli lurt.Tro aldri det beste om andre mennesker.La de bevise det, om i det skjulte.

1
eagle56 Oh yes, godfjottens hjemland ! Etter de mest utrolige historier om Nigeriabrev og damer fra diverse land øst for oss, ja, så renner pengene ut. Men la nå ikke politiet bruke ressur...

Men la nå ikke politiet bruke ressurser på dette. Når man velger å bruke penger på dette så er det jo et fritt land !

Riktig, det må være lov å dumme seg ut. Noen ser ut til å like det også, og politiet kan ikke bruke ressurser på syke mennesker, så lenge det er deres egne penger.

1

Noe slikt var det noen som prøvde seg på meg også, men jeg aviste vedkommende i første mail tilbake. Hun ble veldig sint, til tross for at jeg aldrig har gjort noe forsøk på å finne dame på den måten.

Jeg tror at vedkommende hevnet seg ved å kontakte en mengde kontakt klubber som nærmest bombardete e mailen min .

Tok litt tid før jeg ble kvitt de.

1
Taz2140 [sitat…] Ja, arv er jo bare noe drit.

>>> Men det er vel strengt tatt ikke noe de har krav på, eller bør forvente? Er det ikke slik at den som tjener pengene også er den som bør kunne bestemme hva de skal brukes til? Jeg har i allefall aldri basert meg på at jeg skal arve mine foreldre, jeg lever etter hva jeg selv tjener ikke noe som jeg en eller annen gang KANSKJE kan få.

1
Beena Noe slikt var det noen som prøvde seg på meg også, men jeg aviste vedkommende i første mail tilbake. Hun ble veldig sint, til tross for at jeg aldrig har gjort noe forsøk på å finn...

Noe slikt var det noen som prøvde seg på meg også, men jeg aviste vedkommende i første mail tilbake. Hun ble veldig sint, til tross for at jeg aldrig har gjort noe forsøk på å finne dame på den måten.

virker som de fleste menn som har vert på en datingside har fått slike mailer, ihvertfall utrolig mange. men det er jo ikke straffbart å være naiv.

1
riksen77 [sitat…] virker som de fleste menn som har vert på en datingside har fått slike mailer, ihvertfall utrolig mange. men det er jo ikke straffbart å være naiv.

virker som de fleste menn som har vert på en datingside har fått slike mailer,

Du får dem fordundre meg om du aldri har vært nær en datingside også. I følge Interpol sitter det en gjøk (eller flere) i Spania og leter opp mailadresser på menn som han først "sjekker ut" via Google og/eller Wickipedia. Er du f eks "kjendis" eller det framgår at du er enslig mann, helst forretningsdrivende eller antatt bemidlet, selges adressene til profesjonelle svindlere.

Noen av disse kjøper også mailadresselister fra reklamefirmaer som driver mailreklame, via "skallfirmaer" som bare er registrert og ikke annet. (Privatpersoner får ikke kjøpe slike lister, visstnok). Så dette er proffsvindel satt i system.

Meg fant de nok fram til på en av disse metodene. Det tilbudet jeg fikk, var å hjelpe en "datter av en fengslet minister til å få ut hans enorme bankkonto i Sveits". Det var bare det at den arme datteren trengte å låne penger for å betale gebyrer osv - adskillige daler også, og det hadde nok blitt flere etter hvert.... Og SELVSAGT skulle jeg fått 20% av utbyttet. Jo takk.

1

Vi har jo et ypperlig eksempel her på VGD, sjekk Backstage (kommer ikke til å ta så lang tid å skjønne hvilke(t) nick vedkommende bruker)

2
Goblin_9 [sitat…] Du får dem fordundre meg om du aldri har vært nær en datingside også. I følge Interpol sitter det en gjøk (eller flere) i Spania og leter opp mailadresser på menn som han...

Og SELVSAGT skulle jeg fått 20% av utbyttet. Jo takk.

ja selvfølgelig!!! ikke noe å lure på det, bare å sende penger med det samme..... også sitter de å klør seg i hodet og skjønner ikke hvor det blir av utbytte de ble lovet.

1
riksen77 [sitat…] ja selvfølgelig!!! ikke noe å lure på det, bare å sende penger med det samme..... også sitter de å klør seg i hodet og skjønner ikke hvor det blir av utbytte de ble lovet.

Det går faktisk en stakkar her på bygda og venter på sin andel av gullet fra en bankboks i Sveits. Nøyaktig samme opplegg som de prøvde på meg, forskjellen er at han brukte alle sparepengene sine. banken prøvde å få ham fra det, men han ga seg ikke og de kunne jo ikke nekte ham å bruke hans egne penger....

1
Goblin_9 Det går faktisk en stakkar her på bygda og venter på sin andel av gullet fra en bankboks i Sveits. Nøyaktig samme opplegg som de prøvde på meg, forskjellen er at han brukte alle sp...

Det går faktisk en stakkar her på bygda og venter på sin andel av gullet fra en bankboks i Sveits.

det er jo ganske tragisk, men har likevel ikke noen sympati med dem. har en kompis som sendte penger til russland for et par år siden, og det tok en stund og mange penge overføringer før han skjønte det. hehe når tror han at han får pengene fra sveits da... sikkert snart

1
eagle56 Det som er tragisk er at mange er helt åpne på det og vil ikke se at de lar seg lure. Prater om det til alt og alle og dummer seg enda mer ut. Tragisk er det, men det er ikke straf...

Det som er tragisk er at mange er helt åpne på det og vil ikke se at de lar seg lure. Prater om det til alt og alle og dummer seg enda mer ut.

Det var en artikkel i Trønderavisa for ikke så lenge sia. En mann som hadde fått kontakt med ei prinsesse fra Sierra Leone eller no, hun hadde 40 millioner i gull, var stupforelska i mannen og ville ha økonomisk hjelp fra han slik at hun kunne flytte til han i Nord-Trøndelag. Joda, han hadde hørt om slike svindelsaker, men mente damen han hadde kontakt med var troverdig.

Mannen hadde gått til avisa og var rasende på banken han brukte, de nektet nemlig å hjelpe han med å overføre penger til denne damen. Fy så slem bank altså.

1

En kompis av meg besøkte Liberia som ung.Der forelsket ei gift prinsesse seg i ham.Hun kom faktisk helt til Norge for å få ham,men han ville ikke. Han er fremdeles ungkar nå omtrent 30 år etterpå og heller ikke rik. Han var dum han.

1
Laster...