Aktuelt

jeangabin

Riksrevisjonen sensurerer NRK

I dagsnytt atten i dag var det en merkelig diskusjon mellom Riksrevisjonen og NRK. Riksrevisjonen har sett seg lei på at NRK blir felt i PFU, og nå vil de gripe inn. Det jeg ikke skjønte var hva de helt konkret ville gjøre.

1
15 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Det jeg ikke skjønte var hva de helt konkret ville gjøre.

Og da konkluderte du automatisk at de skal SENSURERE?

1

Du kan jo f.eks. sjekke saken på flere nyhets-sider, siden du ikke vet. Å trekke en slik konklusjon som du gjør, når du samtidig innrømmer at du ikke vet noe som helst om saken, er bare dumt.

1

Skammelig av Riksrevisjonen. Hybris står for fall. Et fælt angrep på ytringsfriheten. Nå må de blårussfolka snart kjenne sin besøkelsestid og komme seg tilbake på kontorkottet.

1

Lurer mest på hvem som står bak og støtter opp slike utspill fra Riksrevisjonen, er det fra politisk hold, eller bare enkeltutspill fra en maktglad byråkrat?

Kunne vært greit å få høre mer om hva som er bakgrunnen, dette er jo sensasjonelt og litt uhyggelig også.

Er det nye tider på veg med kontroll av media og hvem står bak?

1

Det jeg ikke skjønte var hva de helt konkret ville gjøre.

Får håpe de gjør noe, konkret. Vil alltid være en skam for den avtroppende lederen av Nrk at han lot de ansvarlige for "romkvinneskandalen", eller pedofilivoldtektsskandalen, slippe fri.

Ellers: "NRK ønsker til­syne­la­tende å gjøre den nokså dis­ku­table tolk­ning at hen­ven­del­sen er et inn­grep i den redak­sjo­nelle friheten." http://www.document.no/2013/09/riksrevisjonen-vil-kikke-nrk-i-kortene/

Høres ut som Dagbladets anke for å få lov til å fortsette å lyge.

2

De ville sørge for at styrte gjorde jobben sin med å følge opp PFU-klager og lignende. Ikke at man skulle blande seg inn i det redaksjonelle, men at man skulle se nærmere på styrets arbeid.

Forutsigbart nok går alle verdens medier amok, ut fra et lite spørsmål som hadde kommet til Presseforbundet, før nærmere samtaler om temaet.

Synes reportasjen på Dagsrevyen i dag var tendensiøs - der Riksrevisjonen fikk komme med en liten kommetar og så var et tre pressefolk som fikk utbasunere sin indignasjon over noen som prøver å gjøre jobben sin. I Dagsnytt Atten var det tre profilerte mediefolk mot en stakkars saksbehandler fra Riksrevisjonen.

1
jeangabin [sitat…] Det bør gripes inn ved at skylden legges på den ansvarlige nyhetsredaktør og på Kringkastingssjefen. Kringkastingssjefen er nyansatt, så da blir det Bjerkaas som ikke har...

alle medier blir felt at pfu i ny og ned, det er slik det er. at nrk har blitt felt endel mer i de siste årene er kanskje ikke så bra, men de har jo allerede ryddet opp i det eller gjort tiltak som forhåpentligvis skal forhindre det. nemlig at de har redaktører der lenger utover kvelden. det gjorde etter den romkvinne saken med en datter i bergen som vi bare fikk den ene siden av saken i nyhetene, det viste seg at journalisten ikke tok med at kvinnen hadde hvert arrestert tidligere bl.a. derfor gjorde de endringer like før sommeren. dessuten så har vel riksrevisjonen noe med journalistikken i NRK å gjøre, de skal vel bare blande seg opp i regnskapet og driften av NRK ikke journalistikken.

1

Slikt som sosialistene i NRK avslører seg gang etter gang, er det absolutt på tide noen sjekker hvordan våre skattepenger blir brukt.

1

Lignende innlegg

Løgnene fra SP og AP

Tidenes løgn er avslørt og bekreftet av løgnerne selv, SP og AP i Posisjon - som nå bekrefter at norsk kommuneøkonomi er svært solid. De fleste av oss har ennå vondt i hodet av gneldringen til rævglef...
Bilde

Norske kommunar er sinte for koronapengar som vart borte

Regjeringa vert skulda for løftebrot om koronakompensasjon. – Økonomien i kommunane er god, seier finansminister Trygve Slagsvold Vedum (Sp).


Bilde www.nrk.no
1
11 svar
Aktuelt silas Siste svar

70% inflasjon i Tyrkia

Mange land sliter nå med skyhøy inflasjon. Sudan på topp med utrolige 260%, Venezuela på andreplass med 222%, Estland med 18,8%, Russland med 17,8% og Ukraina med 16,4%. Nato-landet Tyrkia har hele 70...
2
2 svar

Stortinget og dagligvarer . . . . . .

Stortinget tar (latterlige grep) og mener nå de skal få ned matvareprisene. Og eieren av den største kjeden som består av ASKO, Kiwi, Meny, Spar, Joker . . . . . og medeier i Bama og Nortura (sammen...
Bilde

Dagligvarekaos på Stortinget: Ap og Sp ble parkert tross «svært liten» uenighet

SV brøt ut av forhandlingene og dannet flertall med Høyre og andre partier selv om det var svært liten uenighet mellom dem og regjeringen. – Høyre er ikke er ærlige om hvorfor Sp og Ap ikke er en del...


Bilde www.msn.com
1
4 svar
Aktuelt silas Publisert

Falske følgere på Twitter

Newsweek melder... NEW YORK (Nettavisen): Nesten halvparten av presidents Joe Bidens 22,2 millioner følgere på Twitter, skal være falske, viser en undersøkelse foretatt av selskapet SparkToro og som e...
Bilde

Half of Joe Biden's Twitter followers are fake, audit reveals

Billionaire Elon Musk has claimed that 20 percent of Twitter users are "spam/fake accounts" amid his ongoing takeover bid.


Bilde www.newsweek.com
2
0 svar
Laster...