Aktuelt

Lottepotte6

Dyremishandling på Facebook

Jeg har lagt merke til at flere av mine venner legger ut linker til f.eks hundekamper, bjørn hun hundekamper og andre former for mishandling. Deriblandt halalslakting, slakting av rev osv osv.

Heldigvis så oppdager jeg det veldig fort, så jeg slipper å se disse filmsnuttene. Noe jævelskap har jeg da fått med meg likevel.

Jeg får vondt langt inn i margen av å se eller høre om dyremishandling og derfor lurer jeg på hvorfor slike filmer skal legges ut på FB.

Det fleste på FB har jo også barn fra 13 år (noen til og med yngre) som venner og det er jo ikke allright at de får se de grusomme filmene.

Legger du ut linker til sånt og evt hvorfor gjør du det?

Jeg skulle så gjerne sett at slike filmer ikke ble lagt ut på FB, aller helst ingen steder.

Samtidig så skjønner jeg at dyremishandling ikke skal ties ihjel og derfor beøyer jeg meg i støvet for de som orker å ta opp kampen for all mishandling.

1
2 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Jeg er enig med deg, jeg får en dårlig dag hver gang jeg ser dem....og likevel deler jeg noen av dem...av ren "opplysningsplikt". Men det vi dessverre ikke alltid vet, er at noen av disse er gamle bilder.

Man skal kanskje være forsiktig med å påføre andre denne klumpen i magen og tårespreng i brystet. Og likevel.....vi vil jo gjerne at folk skal vite om forsøksdyr, tyrefektning, hundetyverier, sirkusdyrenes liv osv osv..

Nå snakker jeg om bilder, videoene åpner jeg ikke.

1

Lignende innlegg

Fortsatt flertall for høyresiden . . . . . .

Ingen regjering har mistet popularitet så raskt som den sittende . . . . . . Og det er skremmende. Nå har vi en regjering som overhode ikke har "vanlige folks" tillit. Og som fortsetter å ta upopulære...
Bilde

KrF får boost på ny måling

KrF får sin høyeste oppslutning siden den opprivende retningsstriden i 2018, viser en ny måling. Arbeiderpartiet går også mye fram.


Bilde www.msn.com
3
5 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Når atomtrusselen ikke biter..

Det var selve grunnpilarene til Nato.avskrekkingen stomvåpemet gir. Myrphys lov gjelder. Når et våpen såvidt er brukt i den ene krigen vil den blir brukt stort i den neste. Dette viser hvor såre Russl...
1
15 svar
Aktuelt silas Siste svar

Polens statsminister mener...

...at Norge profiterer på krigen og at vi bør kanalisere pengene tilbake til dem som rammes hardest. Energiprisene har steget kraftig men det skyldes corona-lockdown og vestlige sanksjoner. Europeiske...
1
6 svar

Har APs Næringsminister mistet forstanden??

Er dette en Ministers holdning? AP?? Seriøst??? Dette er jo tildels lignende radikalt tankesett som vi ser hos ODA, som jeg av prinsipp ikke handler hos. Arbeiderpartiet pusher Vestre og ODA som prakt...
Bilde

Sponset politianmeldte demonstranter: - Absurd

Familieselskapet til næringsminister Jan Christian Vestre (Ap) ga 300 000 kroner til Extinction Rebellion, som nå er politianmeldt av Stortinget. Det vekker reaksjoner.


Bilde www.dagbladet.no
1
12 svar
Laster...