Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Lov og orden-partiet tråkker i salaten igjen.

Ellers synes jeg det var mest interessant å se oslo kommunes overflod av rikdom skjult for offentligheten på rådhuset.

1

Jeg blir så innmari trist inni meg når slikt skjer. Ikke la ham slippe unna denne gangen! Tenk på barna!!!

1

Herregud, hvor småelig kan byråkratene og FrP motstanderne være! En utrolig ikke sak. Eller skal Carl I. Hagen straffes med store bøter pg utestengelse fra bystyret? Tror en politianmeldelse er på sin plass :)

1

Pussig at Fabian Stang ønsker å fremstå som så pedantisk, usympatisk, smålig og knuslete i en så bagatellmessig sak.

1
Grillpatrioten Nei, det bør ikke slås ned på i det hele tatt. Denne gangen synes jeg hagen fortjener skryt for å ha synliggjort hva skatteinntektene som burde gått til andre kommuner blir brukt p...

Denne gangen synes jeg hagen fortjener skryt for å ha synliggjort hva skatteinntektene som burde gått til andre kommuner blir brukt på.

Heh, ja, det var intensjonen bak dette.

Egentlig er dette en ikke-sak. Selvsagt. Men samtidig er det typisk at det er nettopp Carl Ivar som ikke tror reglene gjelder for ham. Hadde tilsvarende blitt gjort av en SV'er kan en banne på at Hagen ville reagert knallhardt.

1

Jeg må innrømme at jeg fysisk sperret opp øyenene når jeg så dette på førstesiden på vg-nett.. Og det ble ikke bedre av å lese artikkelen heller.. For en bisarro-sak. Flaut på vegne av både "rådhusforvalter", Fabian Stang og VG.

3
bj00rn Jeg må innrømme at jeg fysisk sperret opp øyenene når jeg så dette på førstesiden på vg-nett.. Og det ble ikke bedre av å lese artikkelen heller.. For en bisarro-sak. Flaut på vegn...

For en bisarro-sak. Flaut på vegne av både "rådhusforvalter", Fabian Stang og VG.

Enig og enda flauere at VG og Stang går etter Hagen og ikke TV2, som tross alt er de som sto for opptakene og som i tilfelle skulle orientert seg i regelvannviddet, det var jo de som hadde ansvaret for å søke om tillatelse. Agendaen blir tydelig ved slike oppslag.

1
Grillpatrioten Nei, det bør ikke slås ned på i det hele tatt. Denne gangen synes jeg hagen fortjener skryt for å ha synliggjort hva skatteinntektene som burde gått til andre kommuner blir brukt p...

Nå er jo ikke akkurat Oslo Rådhus "off limits" for hvermansen. Man kan bli med på en gratis rundtur og se det meste av all luksusen der.

Og om pengene som er blitt brukt på dette rådhuset skulle gått til andre kommuner eller ikke, skal jeg la ligge. Det er imidlertid utvilsomt slik at pengene som er blitt benyttet til å dekorere rådhuset med fordel kunne vært benyttet mer fornuftig andre steder. Det er rett og slett en overdådig luksus.

1

Dette hadde jeg ikke trodd om Fabian Stang.

Har hele tiden virket som en real og oppegående fyr.

1
Grillpatrioten Overdådig luksus er en god beskrivelse. Det er åpenbart at oslo kommune har altfor mye penger.

Det ble iallfall ikke spart på noe da dette rådhuset ble bygget, det er helt sikkert. Rett og slett en masse penger ut av vinduet.

Det som slo meg da jeg var på rundtur der var at mye av kunsten var det jeg kaller "arbeiderkunst". Dvs en glorifisering av arbeideren som hentet ut fra gamle DDr og Sovjet propaganda. Uten at dette er ment som et stikk i siden til deg som sosialist egentlig. Mer som en informasjon om at det tydeligvis er slik at begge sider av den politiske fløyen har en tendens til å sløse voldsomt når det kommer til slike ting.

1

Stopp pressen, breaking news. Ekstra nyhetssending nå kl. 15 på TV2 Nyhetskanalen.

Ser VG har hatt hele tre personer på denne ikke-saken :)

Må også påpeke at Rådhusets forvalter sannsynligvis har sittet for lenge i jobben siden han løper til pressen med slikt vås :)

1

W T F ?

Först en sak om at lavkarbo-bölgen fra 2010 og utover er skyld i en öket forekomst av hjertetröbbel hos 40-åringene i perioden 2001-2009.

Once is accident

Og nå: Carl I Hagen har danset ulovlig i Oslo Rådhus? Altså fordi det ble filmet for «Skal Vi Danse» som er kommersiellt og derfor ikke tillatt, men hvem fant ut at dette i det hele tatt var en god idé? Var det Carl I Hagen eller var det TV2.

Twice is coincidence.

Dersom det kommer en sånn sak til vil det være klart at VG «has jumped the shark» en gang for alle.

Thrice is enemy action.

Ashtead

1
Grillpatrioten Lov og orden-partiet tråkker i salaten igjen. Ellers synes jeg det var mest interessant å se oslo kommunes overflod av rikdom skjult for offentligheten på rådhuset.

Ellers synes jeg det var mest interessant å se oslo kommunes overflod av rikdom skjult for offentligheten på rådhuset.

Da skal man jaggu være glad man er fattig, hvis det å være rik medfører en så til de grader ubeskrivelig j..... tapet på veggene og nesten like så stygge malerier av noen kongelige personer der rammene tar kaka i å være forferdelige.

Dyrt kanskje, men fint? Trolig et av Norges styggeste rådhus.

1
Il-Pirata [sitat…] Enig og enda flauere at VG og Stang går etter Hagen og ikke TV2, som tross alt er de som sto for opptakene og som i tilfelle skulle orientert seg i regelvannviddet, det va...

Det står ingen steder at Hagen var den ansvarlige for å søke, kun at han i egenskap av bystyrerepresentant visste om regelverket.

I tillegg ble det brukt mot Hagen at han bruker å være pinlig nøyaktig i slike regelsaker - når det gjelder andre.

Også var det han som stiftet lov-og-orden-partiet. Sånt slår også kontra iblant.

1
Kul_Djevel [sitat…] Ser VG har hatt hele tre personer på denne ikke-saken :) Må også påpeke at Rådhusets forvalter sannsynligvis har sittet for lenge i jobben siden han løper til pressen med...

Ser VG har hatt hele tre personer på denne ikke-saken :)

Ikkesak? Husker at Aslaug Haga måtte gå av grunnet ett stabbur som ikke var helt etter bygningsloven, og selv om det var mannen hennes som hadde ordnet med stabburet, og derfor hadde oversikten, så ble fruen ansvarliggjort, og måtte forlate regjeringen.

Fordi hun ble oppfattet som en løgner da hun avslørte at hun ikke hadde oversikten over størrelsen på stabburet og det kommunale regelverk. Da ble det brukt mot henne at hun var kommunalminister, og derfor burde kunne det kommunale regelverk utenat og på rams. Og dett var dett.

Det er ingen grunn for å frede Carl Ivar når han påstår å ikke kjenne husreglene på sin egen arbeidsplass.

1
GARDSDATTRA Det står ingen steder at Hagen var den ansvarlige for å søke, kun at han i egenskap av bystyrerepresentant visste om regelverket. I tillegg ble det brukt mot Hagen at han bruker å...

Også var det han som stiftet lov-og-orden-partiet. Sånt slår også kontra iblant.

Vel det står i overskriften sitat "Rådhusforvalteren: Hagen brøt reglene ** Stang: Hagen vet han burde søkt".sitat slutt.

FRP definerer seg rett nok som lov og orden partiet, men er samtidig ikke så veldig begeistret for slikt flisespikkeri. Lov og orden partiet henspeiler på litt andre saker enn å spytte på fortauet eller å filme inne i et rom uten tillatelse. ;-) Det er uansett TV2 som sto for opptaket og som skulle søkt ikke fotomodellen Hagen.... men det passet nok ikke helt med agendaen for tulleartikkelen, som i sedvanlig VG stil er å rakke ned på FRP.

Pr. d.d er derimot ikke Hagen en større faktor i FRP, enn det Forsvarsminister Quisling var i senterpartiet etter 1933.

Edit: Det var Anders Lange som stiftet partiet, Hagen ga det riktignok et nytt navn.

1

Lignende innlegg

Politikk - Norsk erdetslik Siste svar

Fortsatt flertall for høyresiden . . . . . .

Ingen regjering har mistet popularitet så raskt som den sittende . . . . . . Og det er skremmende. Nå har vi en regjering som overhode ikke har "vanlige folks" tillit. Og som fortsetter å ta upopulære...
Bilde

KrF får boost på ny måling

KrF får sin høyeste oppslutning siden den opprivende retningsstriden i 2018, viser en ny måling. Arbeiderpartiet går også mye fram.


Bilde www.msn.com
2
4 svar
Aktuelt silas Siste svar

Polens statsminister mener...

...at Norge profiterer på krigen og at vi bør kanalisere pengene tilbake til dem som rammes hardest. Energiprisene har steget kraftig men det skyldes corona-lockdown og vestlige sanksjoner. Europeiske...
1
6 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Når atomtrusselen ikke biter..

Det var selve grunnpilarene til Nato.avskrekkingen stomvåpemet gir. Myrphys lov gjelder. Når et våpen såvidt er brukt i den ene krigen vil den blir brukt stort i den neste. Dette viser hvor såre Russl...
1
14 svar

Har APs Næringsminister mistet forstanden??

Er dette en Ministers holdning? AP?? Seriøst??? Dette er jo tildels lignende radikalt tankesett som vi ser hos ODA, som jeg av prinsipp ikke handler hos. Arbeiderpartiet pusher Vestre og ODA som prakt...
Bilde

Sponset politianmeldte demonstranter: - Absurd

Familieselskapet til næringsminister Jan Christian Vestre (Ap) ga 300 000 kroner til Extinction Rebellion, som nå er politianmeldt av Stortinget. Det vekker reaksjoner.


Bilde www.dagbladet.no
1
12 svar
Aktuelt silas Siste svar

Falske følgere på Twitter

Newsweek melder... NEW YORK (Nettavisen): Nesten halvparten av presidents Joe Bidens 22,2 millioner følgere på Twitter, skal være falske, viser en undersøkelse foretatt av selskapet SparkToro og som e...
Bilde

Half of Joe Biden's Twitter followers are fake, audit reveals

Billionaire Elon Musk has claimed that 20 percent of Twitter users are "spam/fake accounts" amid his ongoing takeover bid.


Bilde www.newsweek.com
2
7 svar

Skjønner Vedum og Støre hverdagen ?

Jeg lurer på om den nye regjeringen med Vedum og Støre skjønner hverdagen til svært mange (kanskje de fleste) barnefamilier i Norge nå. Neppe . . . . . Og når rentehevinger planlegges, så er det ikke...
Bilde

Fikk betalingsvansker etter strømpris-smell: – Vet mange kjenner seg igjen

SLEMMESTAD (VG) Stadig flere sliter med regningene. Inkassobyråer opplever pågang fra en ny gruppe: Småbarnsfamilier med trang økonomi.


Bilde www.msn.com
1
4 svar
Laster...