Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

En gruppe unge menn som ble nektet medlemskap i MENSA gikk i dag amok ved Ullevål stadion:

Fotballsupportere vet vel knapt hva MENSA er for noe og i enda mindre grad er de aktuelle som medlemmer.....

En mer korrekt sammenligning må vel bli en gruppe sjimpanser i jungelen som er rivende uenige om hvem det er som har rett på den største klasen med bananer i området.....da kan det også gå hardt for seg.

3
ben_nevis [sitat…] Fotballsupportere vet vel knapt hva MENSA er for noe og i enda mindre grad er de aktuelle som medlemmer..... En mer korrekt sammenligning må vel bli en gruppe sjimpanser i...

Fotballsupportere vet vel knapt hva MENSA er for noe og i enda mindre grad er de aktuelle som medlemmer

Nettopp. Liker for øvrig at du drar alle fotballsupportere, og ikke bare casuals, over én kam. For det er begredelig med voksne mennesker som lar seg engasjere så til de grader av sport. Skriking, hyling og hoi'ing. Som kjerringer i et hønsehus. Lett påvirkelige og nok en smule naive individer, helt klart. Og åpenbart ikke de mest intelligente, nei.

1

I Oslo har politiet søndag kveld måttet bruke tåregass for å skille voldelige supportere fra Brann og Vålerenga før kampen.

Hva betyr "måttet"?

1

Spørs om den gjengen greier å stave Mensa en gang. Og de vet ihvertfall neppe hva det er for noe. Da snakker jeg om disse bøllene her. Ikke om den vanlige jevne supporter.

1
ynnory Kan det tenkes at det er små, usynlige forskjeller på fotballsupportere? Finnes jo noen forskjeller som jeg med mitt blotte øye kan se.

Kan det tenkes at det er små, usynlige forskjeller på fotballsupportere?

Den harde kjerne er en bråkete saueflokk uten annen interesse enn å lage spetakkel. Rett og slett dumme folk. Så blir de vel mer utvannet etter hvert som man beveger seg ut av kjernen, og intelligensen blir dermed høyere.

1
0gg0 [sitat…] Den harde kjerne er en bråkete saueflokk uten annen interesse enn å lage spetakkel. Rett og slett dumme folk. Så blir de vel mer utvannet etter hvert som man beveger seg u...

Her er du trolig ved kjernen i forholdet mellom intelligens og aktivitetsnivå som fotballsupporter.

En som iført et supporterskjerf rolig ser sitt favorittlag er mest sannsynlig hakket mer intelligent enn han som står og skriker og hyler og gestikulerer som om han var med i turn for epileptikere.

1

Casuals-fenomenet ser ut til å bli stadig større. Hva skal man gjøre med dette slik at dette ikke eskalerer ytterligere

Disse er da ikke fotballsupportere.

Bare en gjeng med umodne "voksne" med fritidsproblemer. Får håpe de blir mer modne med åra.

1
Hallo Her er du trolig ved kjernen i forholdet mellom intelligens og aktivitetsnivå som fotballsupporter. En som iført et supporterskjerf rolig ser sitt favorittlag er mest sannsynlig ha...

En som iført et supporterskjerf rolig ser sitt favorittlag er mest sannsynlig hakket mer intelligent enn han som står og skriker og hyler og gestikulerer som om han var med i turn for epileptikere.

Gode formuleringer! Morsomt. Og så kan det faktisk tenkes at du har bitte litte grann rett!

1
pfrog567 [sitat…] Disse er da ikke fotballsupportere. Bare en gjeng med umodne "voksne" med fritidsproblemer. Får håpe de blir mer modne med åra.

Ja, dette var virkelig et bra svar. Du sitter ikke i justiskomiteen, det er klart.

Kalt man ny-nazistene for "bare en gjeng med umodne "voksne" med fritidsproblemer", og knuste miljøet med "håp om at de blir mer modne med åra."?

Nei.

Casuals er kanskje ikke fotballsupportere, men like fullt er det et tiltagende fenomen som ingen ser ut til å skjønne hvordan skal stanses. Din naive holdning, som at dette er umodne gutter som nok blir mer modne med årene, er farlig.

Ser man til Sverige, og videre til England, Italia, Hellas, Russland, så er det klart at dette er ultravoldelige grupper som står bak enorme ødeleggelser, inkludert haugevis av drap. Og nå er altså fenomenet godt i gang med å spre seg i Norge. Men ingen gjør noe, for dette er da bare umodne gutter som vi skal se at vokser opp...

1
Hallo Ja, dette var virkelig et bra svar. Du sitter ikke i justiskomiteen, det er klart. Kalt man ny-nazistene for "bare en gjeng med umodne "voksne" med fritidsproblemer", og knuste mil...

Men ingen gjør noe, for dette er da bare umodne gutter som vi skal se at vokser opp...

Hva faen tror du at du er, som kommer med dette spydige svaret her?

Jovisst, er dette umodne folk. Og det er ikke snakk om guttunger. Er du ikke blitt voksen når du har passert 20, så er de ikke noe særlig håp om at du skal bli det senere heller.

Men, hva skal vi vanlige borgere gjøre med dette problemet mener du? Vi får da vel faen meg ikke gjort noe!

Det er det myndighetene og eventuelt klubbene som må ta tak i. Eller du da..

1

Forsvarer absolutt ikke disse.

Men jeg trur man gjør feil og si at de ikke er fotballinteressert og at de er uintelligente.

Det er jo her man har litt av problemet med det norske samfunnet og en debatt man kanskje ikke har tatt helt tak i etter 22. juli. Vi har svært god råd og har ett slags luksusproblem at vi ikke vet hva vi skal bruke fritiden våres til.

Da trur jeg enkelte grupper ser dette som sitt store prosjekt. På samme måte som en småbarnsfamilie har sitt store prosjekt å oppfostre ungene og utallige andre eksempler.

Hadde det vært opp til meg så skulle de fått lov til å slåss så mye de vil. Dvs. da tenker jeg altså ute i skogen og ikke på offentlige steder, og det er vel lite realistisk at de får til det.

1

Og skal man være litt ufin så trur jeg nok fotballsupportere generelt nok kan defineres inn i kategorien "uintelligent". Det er ikke spesielt hyggelig og ta med ungene på landskamp på Ullevål når man havner bak en gjent med halvfulle nordmenn.

Det samme ser man også på seriekamper og hvis man er litt uheldig med plasseringen og havner bak noen "tullinger".

1

Lignende innlegg

Politikk - Norsk erdetslik Siste svar

Fortsatt flertall for høyresiden . . . . . .

Ingen regjering har mistet popularitet så raskt som den sittende . . . . . . Og det er skremmende. Nå har vi en regjering som overhode ikke har "vanlige folks" tillit. Og som fortsetter å ta upopulære...
Bilde

KrF får boost på ny måling

KrF får sin høyeste oppslutning siden den opprivende retningsstriden i 2018, viser en ny måling. Arbeiderpartiet går også mye fram.


Bilde www.msn.com
3
4 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Når atomtrusselen ikke biter..

Det var selve grunnpilarene til Nato.avskrekkingen stomvåpemet gir. Myrphys lov gjelder. Når et våpen såvidt er brukt i den ene krigen vil den blir brukt stort i den neste. Dette viser hvor såre Russl...
1
15 svar
Aktuelt silas Siste svar

Polens statsminister mener...

...at Norge profiterer på krigen og at vi bør kanalisere pengene tilbake til dem som rammes hardest. Energiprisene har steget kraftig men det skyldes corona-lockdown og vestlige sanksjoner. Europeiske...
1
6 svar
Politikk - Norsk MorganBlueKane Siste svar

Har APs Næringsminister mistet forstanden??

Er dette en Ministers holdning? AP?? Seriøst??? Dette er jo tildels lignende radikalt tankesett som vi ser hos ODA, som jeg av prinsipp ikke handler hos. Arbeiderpartiet pusher Vestre og ODA som prakt...
Bilde

Sponset politianmeldte demonstranter: - Absurd

Familieselskapet til næringsminister Jan Christian Vestre (Ap) ga 300 000 kroner til Extinction Rebellion, som nå er politianmeldt av Stortinget. Det vekker reaksjoner.


Bilde www.dagbladet.no
1
12 svar

Skjønner Vedum og Støre hverdagen ?

Jeg lurer på om den nye regjeringen med Vedum og Støre skjønner hverdagen til svært mange (kanskje de fleste) barnefamilier i Norge nå. Neppe . . . . . Og når rentehevinger planlegges, så er det ikke...
Bilde

Fikk betalingsvansker etter strømpris-smell: – Vet mange kjenner seg igjen

SLEMMESTAD (VG) Stadig flere sliter med regningene. Inkassobyråer opplever pågang fra en ny gruppe: Småbarnsfamilier med trang økonomi.


Bilde www.msn.com
1
4 svar
Laster...