Uansett er jeg ikke kinakritisk nå, diabetes er ofte en følge av slakk livsstil og dårlig mat først og fremst, og gjelder nok de fleste land som industrialiserer matindustrien og gjør maten mer krydret med nye stoffer som ikke var i maten opprinnelig.
Ga deg en tommel feil der.
Man må ikke glemme at det er mange som får dette pga at de har blitt genetisk mottagelig for dette gjennom arv og miljø, det er tilogmed påvist at H-melk kan trigge utviklingen av Diabetes,- med andre ord, det kostholdet vi anser for å være ganske sunt i Norge, ER ikke nødvendigvis dèt, pga alle tilsetninger som er i all før-preparert mat, stivelse, e-stoffer og alle tilsetninger som brukes i nær sagt ALL mat vi forbruker her, påvirker kroppen vår, og ikke minst dna'et på sikt.
Legevitenskapen er fremdeles ikke helt i vater, for de vil ikke gå hundre prosent ut å si at det KAN være arvelig,- men det er jo merkelig da når en familie som min f.eks, hvor jeg får det i 2 års alderen, min mor i 16-års alderen, min bror 35, min onkel 40. og min bestemor fikk det sent,- og INGEN av oss var overvektige eller levde spesielt usunt.
Man må også huske på at det er 2 utgaver av diabetes, 1 & 2, hvor nr. 2 er koblet sterkere til usunn livstil og kosthold, og som oftest slår ut i godt voksen tilstand.
Desverre ser det ut som media tenker mest på diabetes type 2 når det omtales,- men type 1 er jo også ett vel så stort problem i samfunnet worldwide, men der må man altså se an problemstillingen på en litt annen måte en bare å tenke overvekt, usunt kosthold og trening.