Aktuelt

Premonition

Jernbaneverket slaktes i ny rapport

Svak ledelse, dårlig kommunikasjon og sløsing av millioner

Knusende rapport om enhet i Jernbaneverket

Enheten som er selve hjertet i jernbanearbeidet i Norge - Signaltjenester hos Jernbaneverket - får en knusende dom i en fersk rapport. Mangel på tid, folk og styring fører til at viktig arbeid på jernbanen ikke gjennomføres.

http://www.dagbladet.no/2013/09/22/nyheter/samferdsel/jernbaneverket/29396717/

Så overaskende.

Men det er jo slik Norge er blitt, et land i kaos, sløseri og vås. både i jernbane og alt det andre.

1
5 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Dette er godt kjent for oss som har driftet infrastrukturen i landet siden før man begyndte med privatisering og konkurranseutsetting .Dette må stoppes og nok folk må ansettes til å drifte landet.Kritisk infrastruktur må læres.Det kreves fagmiljøer som arbeider kontinuerlig med det samme over lengre tid. Dette må de som styrer forstå.Men de tenker økonomi og mangler teknisk faglig kompetanse.Det læres ikke alltid på skolen,men ute i marken.

Jeg spår at infrastrukturen i landet vil fortsette å forfalle til evig tid.

1

Enheten som er selve hjertet i jernbanearbeidet i Norge - Signaltjenester hos Jernbaneverket - får en knusende dom i en fersk rapport. Mangel på tid, folk og styring fører til at viktig arbeid på jernbanen ikke gjennomføres.

her kan du se hva fellesskapets midler blir brukt til. jernbaneverket har hatt problemer i mange mange år, men ingenting blir gjort for å rydde opp, de fortsetter å la dette skure å gå mens vi får stadig svi for dem sitt kaos. bare de siste årene har det blitt brukt mrd av kroner p opprusting av jernbane rundt oslo s, da skulle alt bli så mye bedre, nå viser det seg at feilprosenten er like høy og at dette ikke har hjulpet likevel.

jeg tror det er mange statlige bedrifter som sliter med det samme, det er så mye inkompetente folk rundt i de bedriftene at man kan lure på hva de ansetter. hvor lenge skal dette fortsette? det tar vel noen år til, for dette må det skrives endel rapporter om før noen i det hele tatt vurderer å gjøre noe som helst. i mens sier jeg heia norge!!!!

1

Lignende innlegg

Politikk - Norsk erdetslik Siste svar

Mye å lære for mange . . . . .

Kan dette være med å øke temperaturen i havet, og ikke minst Co2 innholdet i havet ? Kanskje (ukjent) naturfenomen (/ -katastrofer som dette er mye av årsaken til klimaendringene vi ser . . . . . . K...
Bilde

Et nytt felt med skorsteiner på havets bunn er oppdaget i Stillehavet

Thibaut Barreyre ved Universitetet i Bergen deltok i en ekspedisjon for å forske på vulkanutbrudd, da han og teamet oppdaget de svarte skorsteinene.


Bilde www.msn.com
1
57 svar
Politikk - Norsk erdetslik Siste svar

Nytt forslag om strøm . . . . .

Etter mange idiotiske uttalelser om strøm og priser har jeg et nytt forslag . . . . Øystein Olsen (tidligere sjef for Norges Bank) sier: "Øystein Olsen mener tiden for lave strømpriser er forbi" - j...
Bilde

Øystein Olsen mener tiden for lave strømpriser er forbi

Tidligere sentralbanksjef Øystein Olsen mener vi bare kan glemme å få billigere strømpriser i fremtiden.


Bilde www.msn.com
2
2 svar
Politikk - Norsk erdetslik Siste svar

Den enes brød . . . .

I et uttrykk heter det; Den enes død er andres brød. Med de høye strømregningene vi vil få til vinteren, vil dette kanskje bli en bitter "pille" a svelge for noen strømsjefer. Får vi en vinter tempera...
1
2 svar
Politikk - Norsk MorganBlueKane Siste svar

Helt enig med Ap og Sp

Den forrige Regjeringen gikk jo på et «knusende nederlag» og ble instruert av Stortinget til å opprettholde fødetilbudet i AP bastionen Kristiansund til nytt sentralsykehus for regionen står klart. St...
Bilde

Ledelsen ved Sykehuset Nordmøre og Romsdal trekker seg: – Det totale kaos

Tre ledere for sykehusene i Molde og Kristiansund trekker seg på dagen grunnet bemanningsproblemene på fødeavdelingen i Kristiansund.


Bilde www.vg.no
1
3 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Anledning gjør tyv

Over 10 % stigning på mat og drikke. Tydelig at bønder har sittet og bekomme seg rikdommer. Nå er det bare å glede seg til følgene. Når 38000 bønder er viktigst.
1
2 svar
Politikk - Norsk erdetslik Siste svar

Er Støre edru . . . .

Nå lurer jeg virkelig på hvor ofte Støre fyller opp med spritflasker på benken . . . . . . og om han er edru når han uttaler seg . . . . . .. . Han ser jo ikke edru ut på bildet :) Når han sier: "At d...
Bilde

Bedrifter frykter å gå konkurs etter høye strømpriser: – Det skal vi leve med

– At det går noen bedrifter konkurs i en økonomi som går bra, det skal vi leve med, sier statsministeren.


Bilde www.nettavisen.no
1
4 svar
Laster...