Aktuelt

russell_martin

Sponsorene til Høyre forventer skattekutt...

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/valg-2013/artikkel.php?artid=10151833

Milliardærene krever selvsagt sitt. Stein Erik Hagen's familie kommer fra et lite bruk 500 meter unna her jeg bor. Mange i denne kommunen er faktisk flaue av det.

Og hans oppfattelse av norsk helsevesen vitner om en fyr som er virkelighetsfjern i beste fall. Norsk helsevesen går ikke på liv og helse løs. ALLE som trenger øyeblikkelig hjelp får det.

Så er det kravet til å fjerne formueskatten, som praksis betyr en ENORM skattelette for denne gjengen. Jeg nekter å tro at skatten ødelegger livskvaliteten deres.

De vil ha en effektivere offentlig sektor. Den kan jeg kjøpe. Å forenkle systemet er en god ide. Offentlig sektor bør ikke miste stillinger men derimot omstruktureres slik at flere hender f.eks er nær de pleietrengende.

Det som overasker meg er at Spetalen og Ulltveit Moe står fram som de skarpeste knivene i skuffen. Hagen er knapt ei skjem plastikkskje.

1
2 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Og hans oppfattelse av norsk helsevesen vitner om en fyr som er virkelighetsfjern i beste fall. Norsk helsevesen går ikke på liv og helse løs. ALLE som trenger øyeblikkelig hjelp får det.

Så er det kravet til å fjerne formueskatten, som praksis betyr en ENORM skattelette for denne gjengen. Jeg nekter å tro at skatten ødelegger livskvaliteten deres.

skatten ødelegger ikke hagen sin livskvalitet i det hele tatt og det har hverken han eller noen av de andre påstått heller. de mener blant annet at det som er arbeidende kapital ikke skal skattelegges, dette er penger som er i bedriften og kommer bedriften til gode. dette burde jo alle være opptatt av. de som har gitt penger til høyre og de andre borgerlige partiene er ikke bare rike, de er også bedriftseiere, det er bakgrunnen for at de er rike og da er det jo nettopp det de er opptatt av - bedriftenes rammebetingelser. hva er så ille med det?

når LO gir millioner til AP er det ingen som stiller noe spørsmåltegn ved det, bortsett fra NHO enkelte ganger. hvorfor skal det være mer stuerent enn de som eier bedriftene? egentlig burde det ikke hvert lov å gi store pengegaver til politiske partier, av den enkle grunn at det kan stilles spørsmål ved deres habilitet. men LO forventer også å få noe igjen for de millionene de gir, på samme måte som de borgerlige fører en annen næringspolitikk som komme bedriftene til gode og dermed får vi sikre jobber.

at hagen virker virkelighets fjern kan jeg være enig med deg i, at norsk helsevesen går på liv å helse løs er ikke så langt fra sannheten, alle får øyeblikkelig hjelp men etter det så er det så som så. det er ikke lenge siden det var en sak i helse vest om mangel på ortopeder, og der måtte ei jente vente i 10-12 dager før hun fikk justert benet sitt etter det var brukket, noe som skulle hvert gjort i løpet av et døgn eller to, og det var flere andre også som hadde brukket noe som ikke fikk dette justert riktig innen rimelig tid. oslo universitetssykehus så har det hvert masse rot med ventelister, bl.a for de med kreft, og når den får spredd seg så er det faktisk vanskeligere å overleve. ahus er jo et komplett kaos, sykehuset sier at dette ikke stemmer og at ikke liv og helse står på spill, dette tror jeg ikke noe på. jeg kjenner flere som jobber der og de beskriver det veldig annerledes, at det ikke har gått flere liv tapt er ren flaks i enkelte tilfeller.

1

Det er så fælt atte. Som om ikke LO krevde sitt etter å ha gitt de rødgrønne millionbeløp både i 05 og i 09.

2

Lignende innlegg

Politikk - Norsk erdetslik Siste svar

Fortsatt flertall for høyresiden . . . . . .

Ingen regjering har mistet popularitet så raskt som den sittende . . . . . . Og det er skremmende. Nå har vi en regjering som overhode ikke har "vanlige folks" tillit. Og som fortsetter å ta upopulære...
Bilde

KrF får boost på ny måling

KrF får sin høyeste oppslutning siden den opprivende retningsstriden i 2018, viser en ny måling. Arbeiderpartiet går også mye fram.


Bilde www.msn.com
3
4 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Når atomtrusselen ikke biter..

Det var selve grunnpilarene til Nato.avskrekkingen stomvåpemet gir. Myrphys lov gjelder. Når et våpen såvidt er brukt i den ene krigen vil den blir brukt stort i den neste. Dette viser hvor såre Russl...
1
15 svar
Aktuelt silas Siste svar

Polens statsminister mener...

...at Norge profiterer på krigen og at vi bør kanalisere pengene tilbake til dem som rammes hardest. Energiprisene har steget kraftig men det skyldes corona-lockdown og vestlige sanksjoner. Europeiske...
1
6 svar
Politikk - Norsk MorganBlueKane Siste svar

Har APs Næringsminister mistet forstanden??

Er dette en Ministers holdning? AP?? Seriøst??? Dette er jo tildels lignende radikalt tankesett som vi ser hos ODA, som jeg av prinsipp ikke handler hos. Arbeiderpartiet pusher Vestre og ODA som prakt...
Bilde

Sponset politianmeldte demonstranter: - Absurd

Familieselskapet til næringsminister Jan Christian Vestre (Ap) ga 300 000 kroner til Extinction Rebellion, som nå er politianmeldt av Stortinget. Det vekker reaksjoner.


Bilde www.dagbladet.no
1
12 svar

Skjønner Vedum og Støre hverdagen ?

Jeg lurer på om den nye regjeringen med Vedum og Støre skjønner hverdagen til svært mange (kanskje de fleste) barnefamilier i Norge nå. Neppe . . . . . Og når rentehevinger planlegges, så er det ikke...
Bilde

Fikk betalingsvansker etter strømpris-smell: – Vet mange kjenner seg igjen

SLEMMESTAD (VG) Stadig flere sliter med regningene. Inkassobyråer opplever pågang fra en ny gruppe: Småbarnsfamilier med trang økonomi.


Bilde www.msn.com
1
4 svar
Laster...