Aktuelt

Tordenskjold3

Ikke-PK-Pasta

– Jeg hadde aldri laget en reklame som viser en homofil familie. Ikke fordi jeg ikke har respekt for dem, men fordi vi ikke er enige med dem.

Dette sa Barilla-sjef Guido Barilla i et intervju med La Zanzara torsdag, skriver New York Post.

– Vi handler om den tradisjonelle familien, hvor kvinnen har en fundamental rolle. Hvis homofile liker pastaen og reklamen vår, spiser de pastaen vår. Hvis de ikke liker det ... så får de la være å spise det og heller bruke et annet merke, fortsatte han.

http://www.tv2.no/underholdning/-homofile-trenger-ikke-aa-spise-pastaen-vaar-4128216.html

Om ikke alle er enige så tror jeg de fleste mener det står respekt av Barilla som fokuserer mer på tradisjonelle familieverdier enn å tjene mest mulig penger ved å fremstå som politisk korrekte.

1
168 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Om ikke alle er enige så tror jeg de fleste mener det står respekt av Barilla som fokuserer mer på tradisjonelle familieverdier enn å tjene mest mulig penger ved å fremstå som politisk korrekte.

Nå aner jeg ikke hva tradisjonelle familieverdier er for noe. Det høres både kunstig og oppdiktet ut.

Men for all del. Han må jo få benytte seg av ytringsfriheten og si hva han mener. Jeg har pleid å kjøpe Sopps sin pasta, men heretter vil jeg gå over til barilla. Det gjør jeg ikke fordi jeg er enig med han, men fordi han blir forsøkt kneblet av de homofile for å benytte seg av sin ytringsfrihet. Man skal ikke straffe noen bare fordi de har meninger som ikke er politisk korrekte.

3
Kul_Djevel [sitat…] Nå aner jeg ikke hva tradisjonelle familieverdier er for noe. Det høres både kunstig og oppdiktet ut. Men for all del. Han må jo få benytte seg av ytringsfriheten og si hv...

Jeg har pleid å kjøpe Sopps sin pasta, men heretter vil jeg gå over til barilla. Det gjør jeg ikke fordi jeg er enig med han, men fordi han blir forsøkt kneblet av de homofile for å benytte seg av sin ytringsfrihet. Man skal ikke straffe noen bare fordi de har meninger som ikke er politisk korrekte.

Samme her og oppfordrer alle til å gjøre det samme.

1

Om ikke alle er enige så tror jeg de fleste mener det står respekt av Barilla som fokuserer mer på tradisjonelle familieverdier enn å tjene mest mulig penger ved å fremstå som politisk korrekte.

Har du lest hele linken din?

For meg synes det som han desperat forsøker å bli så politisk korrekt som det går an etter at han så reaksjonene.

At det har liten troverdighet er nå så, men han forsøker å glatte over det så mye som mulig.

1
BornOnThe4thOfJuly [sitat…] Har du lest hele linken din? For meg synes det som han desperat forsøker å bli så politisk korrekt som det går an etter at han så reaksjonene. At det har liten troverdighe...

For meg synes det som han desperat forsøker å bli så politisk korrekt som det går an etter at han så reaksjonene.

Men greit om vi forholder oss til hva Barilla-sjefen sa og ikke hva du synes han sa. Han glattet ikke over noe som helst.

1
Tordenskjold3 Det har han jo sagt hele tiden! – Jeg hadde aldri laget en reklame som viser en homofil familie. Ikke fordi jeg ikke har respekt for dem, men fordi vi ikke er enige med dem. Var ha...

Og det også oser av PK-snakk.

For hvorfor er han ikke modig nok til å si det som det er at han foretrekker tradisjonelle familier framfor homofile uten å måtte pynte på det med å snakke om denne respekten han visst nok har for homofile.

Tror du noen hadde snakket om at de foretrakk homofile familier men selvsagt hadde respekt for heterofile? Eneste grunnen til å nevne denne såkalte respekten er fordi han ikke vil legge seg ut med noen og da benytter man selvsagt PK-snakk.

Og selvsagt har han tenkt økonomi her. Han har muligens bare feilregnet litt. Han håpet selvsagt at tradisjonell familiesnakket sitt skulle gjøre at han fikk mer salg hos folk som synes det er viktig og la til PK-snakket sitt om respekt for homofile for å dempe eventuelle negative konsekvenser. Totalt sett håpet han at det ville gi mer salg. Hvorfor ellers skulle et pastaselskap mene noe som helst om tradisjonelle familier og homofile?

1

Må innrømme at jeg begynner å bli drittlei av å høre sutring fra homofile nå.

1

– Jeg hadde aldri laget en reklame som viser en homofil familie. Ikke fordi jeg ikke har respekt for dem, men fordi vi ikke er enige med dem. Dette sa Barilla-sjef Guido Barilla i et intervju med La Zanzara torsdag, skriver New York Post. – Vi handler om den tradisjonelle familien, hvor kvinnen har en fundamental rolle.

Forståelig. I Italia (og naboland) har mat og mors kokekunster en stor plass.

1

m ikke alle er enige så tror jeg de fleste mener det står respekt av Barilla som fokuserer mer på tradisjonelle familieverdier enn å tjene mest mulig penger ved å fremstå som politisk korrekte.

Se heller på fakta. Fyren fokuserer på pengene, og i det "overkristne" Usa tjener han mest på å "ta vare på" familieverdier.

Jeg for min del blåser i hvem som er hva i reklamene, som jeg ser minst mulig på :)

1
Tordenskjold3 [sitat…] Nå ror du, du mente jo i sted at han prøvde å glatte over uttalelsen. Spørsmålet er heller om du ønsker å være med på å hindre Barilla fra i å bli straffet for sine mening...

Og det gjør han med å starte med unnskyldningen sin.

"Guido Barilla, som eier Barilla sammen med brødrene Luca og Paolo, skriver i en pressemelding at han er lei seg hvis han har såret noen. Han skriver også at Barilla ønsker å bli forbundet med tradisjonelle familier, og at han er imot at homofile skal få adoptere."

«Jeg har stor respekt for homofile, og tror på ytringsfrihet for alle. I intervjuet sa jeg at jeg anerkjenner ekteskap mellom personer av samme kjønn. Jeg ønsket å formidle at Barilla velger å representere den tradisjonelle familien, da dette er symbolet på gjestfrihet og hengivenhet for alle».

Her er det unnskyldninger dersom han har såret noen og stor respekt for de homofile. Altså tradisjonelt PK-snakk man kommer med når man ikke er modig nok til å si sannheten om hva man mener. For du er vel heller ikke i tvil om hva han egentlig mener om homofile når en pastaselskap i det hele tatt kommer på tanken å uttale seg om homofili og tradisjonelle familier. Men å si det rett ut tør han ikke. Da er det greit å bruke litt PK-snakk.

2
Tordenskjold3 [sitat…] Nå ror du, du mente jo i sted at han prøvde å glatte over uttalelsen. Spørsmålet er heller om du ønsker å være med på å hindre Barilla fra i å bli straffet for sine mening...

Spørsmålet er heller om du ønsker å være med på å hindre Barilla fra i å bli straffet for sine meninger.

Er det noen som har snakket om noen rettssak her?

Eller etterlyser du at alle homofile organisasjoner skal behandle han på en politisk korrekt måte der de ikke kommer med uttalelser som muligens kan være sårende for han og ikke vise hvilken respekt de har han han for at han visst nok er en slik kjernekar som står for tradisjonelle familieverdier.

Reaksjoner på andre folks ytringer er ikke straff dersom det ikke innbefatter det juridiske systemet.

1
BornOnThe4thOfJuly Selvsagt er det det men når TS inviterer til noe som visst nok ikke skulle være PK-snakk som allikevel oser av det så er det greit å si i fra.

Jeg er enig med trådstarter. Han Barillia-duden forsøker ikke å glatte over eller å være politisk korrekt. Han er bare ærlig på hva han mener. Han mener at de setter såkalte tradisjonelle familieverdier fremst og at det ikke inkluderer homofile. På ikke noe sted i intervjuet går han tilbake på dette, så slutt å lyv.

1
Kul_Djevel [Slettet]

Det er helt opp til herr Barilla om han ønsker at produktene hans ikke skal appellere til homoer. Eller negre, jøder, katolikker, folk med rødt hår etcetcetc.

Da får han imidlertid ta det som en mann dersom gruppen han velger bort selv velger å bryte "forholdet", og finner seg et annet merke å ha på middagsbordet. Barillo er ikke de eneste som kan lage god pasta.

1

Lignende innlegg

Løgnene fra SP og AP

Tidenes løgn er avslørt og bekreftet av løgnerne selv, SP og AP i Posisjon - som nå bekrefter at norsk kommuneøkonomi er svært solid. De fleste av oss har ennå vondt i hodet av gneldringen til rævglef...
Bilde

Norske kommunar er sinte for koronapengar som vart borte

Regjeringa vert skulda for løftebrot om koronakompensasjon. – Økonomien i kommunane er god, seier finansminister Trygve Slagsvold Vedum (Sp).


Bilde www.nrk.no
1
11 svar
Aktuelt silas Siste svar

70% inflasjon i Tyrkia

Mange land sliter nå med skyhøy inflasjon. Sudan på topp med utrolige 260%, Venezuela på andreplass med 222%, Estland med 18,8%, Russland med 17,8% og Ukraina med 16,4%. Nato-landet Tyrkia har hele 70...
2
2 svar

Stortinget og dagligvarer . . . . . .

Stortinget tar (latterlige grep) og mener nå de skal få ned matvareprisene. Og eieren av den største kjeden som består av ASKO, Kiwi, Meny, Spar, Joker . . . . . og medeier i Bama og Nortura (sammen...
Bilde

Dagligvarekaos på Stortinget: Ap og Sp ble parkert tross «svært liten» uenighet

SV brøt ut av forhandlingene og dannet flertall med Høyre og andre partier selv om det var svært liten uenighet mellom dem og regjeringen. – Høyre er ikke er ærlige om hvorfor Sp og Ap ikke er en del...


Bilde www.msn.com
1
4 svar
Aktuelt silas Publisert

Falske følgere på Twitter

Newsweek melder... NEW YORK (Nettavisen): Nesten halvparten av presidents Joe Bidens 22,2 millioner følgere på Twitter, skal være falske, viser en undersøkelse foretatt av selskapet SparkToro og som e...
Bilde

Half of Joe Biden's Twitter followers are fake, audit reveals

Billionaire Elon Musk has claimed that 20 percent of Twitter users are "spam/fake accounts" amid his ongoing takeover bid.


Bilde www.newsweek.com
2
0 svar
Laster...