Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Tydeligvis er den katolske kirka ute av stand til å fatte hvordan deres egne ledere blir betraktet av resten av verden.

Tja, for meg som ikke-katolikk husker jeg best Johannes Paul som en samlende figur, ikke minst i forbindelse med kommunismens fall i Øst-Europa, og i særdeleshet i eget hjemland, Polen.

1
DrSchwei Det er et vrengebilde personer utenfor den katolske kirke er opptatt av, tydeligvis.

Den katolske kirka har i århundrer beskyttet pedofile, samtidig som de har fordømt homofile og andre som har sex med voksne mennesker. Den dag i dag stemmer vatikanet mot ethvert forsøk i FN for å støtte kvinner og homofiles rettigheter. De stemmer sammen med land som Saudi arabia og Iran. Det at de har fått en mediekyndig pave i dag endrer ikke dette. Vatikanet er fortsatt et av de mest "umoralske" landene på planeten..

2

Pave Johannes Paul, som i årevis brukte Razinger som løpegutt for å beskytte pedofile og dekke over overgrep, blir nå erklært helgen. Tydeligvis er den katolske kirka ute av stand til å fatte hvordan deres egne ledere blir betraktet av resten av verden.

Det er vel intet nytt under solen..

Dette pedogreiene kommer til å bli den katolske kirkens bane...ikke at det bryr meg.

1

Pave Johannes Paul, som i årevis brukte Razinger som løpegutt for å beskytte pedofile og dekke over overgrep, blir nå erklært helgen. Tydeligvis er den katolske kirka ute av stand til å fatte hvordan deres egne ledere blir betraktet av resten av verden.

Ikke for å forsvare Pave Johannes Pauls unnfallenhet overfor overgrep i den katolske kirke, men din fremstilling er tabloid og overfladisk. Denne artikkelen i Washington Post gir et godt bilde:

http://www.washingtonpost.com/blogs/she-the-people/wp/2013/07/05/john-paul-ii-is-a-saint-but-his-sainthoods-unfortunate/

Om du ønsker å rette søkelyset mot mennesker i maktposisjoner som virkelig beskytter, og verre har promotert pedofili, bør du ta for deg det tyske partiet "Die Grünes" syn på pedofili i nær fortid og spesielt deres Europaparlament representant; Daniel Cohn-Bendit.

http://www.bild.de/politik/inland/die-gruenen/kinderschaender-problem-30191438.bild.html

1
Skaumannen [sitat…] Det er vel intet nytt under solen.. Dette pedogreiene kommer til å bli den katolske kirkens bane...ikke at det bryr meg.

Hadde bare alle kunnet forsvinne. Se her hvor mange som lider i Iran, Trond Ali Lindstads foretrukne paradis: http://www.theguardian.com/world/2013/sep/26/iran-lawmakers-men-wed-adopted-daughters

To the dismay of rights campaigners, girls in the Islamic republic can marry as young as 13 provided they have the permission of their father. Boys can marry after the age of 15.

In Iran, a girl under the age of 13 can still marry, but needs the permission of a judge. At present, however, marrying stepchildren is forbidden under any circumstances.

As many as 42,000 children aged between 10 and 14 were married in 2010, according to the Iranian news website Tabnak. At least 75 children under the age of 10 were wed in Tehran alone.

1

Lignende innlegg

Aktuelt 9000XTR-CSE Siste svar

Frøya- Skyld på dere selv.

At Frøya er skutt og drept er vel og bra når det ble som det ble. Dere skuelystne som ikke respekterte henne og hennes naturlige liv, fora henne og plaga henne med deres egen egoistiske nysgjerrighet...
3
2 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

CNN 3 Uker i Ukraina

Les CNN og deres beskrivelse av krigen. Det avslører norske media og norske militæret sine løgner. Russerne er 5 til 1 mot Ukrainere. Det ser ikke lyst ut for ukrainerne . Nå brukes q verdenskrigførin...
1
9 svar
Aktuelt silas Siste svar

Vil stenge strømmen via smartmåleren

"Flere nettselskaper ber om lov til å koble ut strømmen via smartmålerne ved rasjonering. – Noe vi kommer til å vurdere, sier vassdrags- og energidirektoratet." Må si vi har ordnet oss bra i dette lan...
Bilde

Nettselskaper vil stenge strømmen din via smartmåleren

Flere nettselskaper ber om lov til å koble ut strømmen via smartmålerne ved rasjonering. – Noe vi kommer til å vurdere, sier vassdrags- og energidirektoratet.


Bilde www.nrk.no
1
10 svar

Den enes brød . . . .

I et uttrykk heter det; Den enes død er andres brød. Med de høye strømregningene vi vil få til vinteren, vil dette kanskje bli en bitter "pille" a svelge for noen strømsjefer. Får vi en vinter tempera...
1
5 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Brokollaps

Når beregningene blir for svake. Når broberegningene ikke er sjekket skikkelig. Men der er brukt sjablonger/maler i beregningen. Og hvor seriøst er det egentlig å bygge store konstruksjoner i tre? Jeg...
1
3 svar
Laster...