Aktuelt

Komunista

Segway - No Way - in Norway

Etter en tur i utlandet dukker alltid den samme tanken opp i hodet:

Hvorfor må vi forby Segway?

I de fleste land vi kan sammenligne oss med er dette kjøretøyet tillat.

Et alternativ til sykkelen i urbane strøk. Fin for turer rundt i byen. Miljøvennlig også.

Men i Norge, ikke.

Godt vi har byråkrater som tar vare på oss.

1
32 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Hvorfor må vi forby Segway?

På grunn av den generelle forbudstanken som har gjennomsyret det norske samfunn i ualminnelige tider.

3
Komunista Hadde det vært praktisk mulig, ville nok også bilen vært forbudt her i landet. Mennesker dør daglig som følge av bilisme. Norge: landet som innførte forbud mot skateboard. Vi er jo...

Vi er jo noen sidrompa bygdetullinger da :)

He he..husker dette forbudet.

Søsteren min var i Italia i 1988 og da kjøpte hun med et rullebrett til meg derfra.

Må forøvrig legge til at bygda jeg vokste opp hadde særdeles få områder som var egnet til formålet så det ulovlige rullebrettet ble desverre ikke brukt så mye som jeg ønsket ;)

1
trondergutt [sitat…] He he..husker dette forbudet. Søsteren min var i Italia i 1988 og da kjøpte hun med et rullebrett til meg derfra. Må forøvrig legge til at bygda jeg vokste opp hadde særde...

Søsteren min var i Italia i 1988 og da kjøpte hun med et rullebrett til meg derfra.

Italia var tydeligvis stedet. Kjøpte også rullebrett der i 1988. Det hadde dødninghodetegning og så kjempetøft ut. Litt ironisk da at jeg aldri turde å «droppe» fra ramp og ganske kjapt la brettet på hylla av fegisgrunner.

Ollie kickflip på gress ga liksom ikke nok mestringsfølelse til å bygge en skateboardinteresse på.

1

Godt vi har byråkrater som tar vare på oss.

samt journalister og redaktører.... Heisann "kommunista", nå trenger jeg din "hjelp"... Du svarte på et innlegg jeg hadde i morges der jeg fortalte om et opprør jeg hadde hørt om hadde funnet sted på asylmottaket på Mysen. Du hadde sikkert noen "motargumenter" osv., men ærlig talt, slik du husker mitt innlegg, syntes du det skulle være noen saklig grunn til å slette innlegget mitt, slik mod. tydeligvis har gjort nå ? Dette må vel handle om neddyssing, eller ? Jeg refererte jo tross alt bare til en faktisk hendelse. Kunne du gjenta hva du svarte f.eks., jeg fikk ikke det med meg nemlig, - før hele tråden (et innlegg eller to) ble slettet. Dette synes jeg var høyst merkelig.

1

Her var min kommentar:

Velkommen etter. På høy tid at det skjer noe i Mysen også.

Forøvrig oppfattet jeg innlegget ditt som matter of fact.

Med en hale der du forventet slike tilstander flere steder etter hvert.

Et helt "harmløst" innlegg fra din side, slik jeg ser det

MOD må ha blingset.

1

Men i Norge, ikke.

Blir du sjokkert av det?

Norge er landet med de mange, meningsløse forbudene.Sånn blir det når neokommunister fra AP, SV og SP får makt i en lengere periode.

Er ingen grunn til å tviholde på segway-forbudet, dette er enda et toskeforbud vi fint kan oppheve.Det er vel ikke slik at veiene kommer til å flomme over av dem uansett.

Er de ikke rimelig kostbare?

1
Komunista Her var min kommentar: Velkommen etter. På høy tid at det skjer noe i Mysen også. Forøvrig oppfattet jeg innlegget ditt som matter of fact. Med en hale der du forventet slike tilst...

Med en hale der du forventet slike tilstander flere steder etter hvert.

nei, jeg "forventet" det ikke engang, jeg sa vel noe slik som at "får håpe det ikke blir slike tilstander i landet på sikt da". Dette var tydeligvis for sterkt for denne mod. Uforglemmelig (og egentlig burde man vel gått til PFU med slike eksempler, - ytringsfrihetsparagrafen kan ikke helt ha trengt inn her, eller er den bare proforma greier ?). Takker for svar i stad, vi får avslutte dette innsmettet i din tråd med dette. (akkurat i denne stund er det forresten innslag om temaet i NRKs Her og Nå..).

1

Vært morsomt med en slik...men tror de er ganske dyre. Er ellers befriende at noen nå ser ut til å gjøre noe med forbudsnorge.

1

I Bulagria kjørte jeg noe som lignet en Segway men denne hadde tre hjul.

Noen som vet hva det heter?

1

Det sykeste av alt er jo strengt tatt at det er forbudt på privat eiendom. Altså kjører du Segway i egen hage så bryter du loven.

Det er kanskje vanskelig å tro, men jeg som person kan sette meg inn i en 100 tonns gravemaskin i hagen og gjøre som jeg vil, men jeg kan ikke kjøre Segway.

Jeg kan også kjøre en 25 tonns gravemaskin, hjullaster eller lignende i trafikken på offentlig vei, siden jeg har biltilhenger-sertifikatet. Men Segway?

2

Kan vi tillate ski på beina som er livsfarlig så kan vi også kjøre rundt på en doning i 14 km/t .

Dette er bare noe sosialistisk tull som henger igjen fra gammelt av , godt at Høyre/ FrP greier å tenke litt fornuftig.

1

Lignende innlegg

Aktuelt silas Siste svar

Polens statsminister mener...

...at Norge profiterer på krigen og at vi bør kanalisere pengene tilbake til dem som rammes hardest. Energiprisene har steget kraftig men det skyldes corona-lockdown og vestlige sanksjoner. Europeiske...
1
6 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Når atomtrusselen ikke biter..

Det var selve grunnpilarene til Nato.avskrekkingen stomvåpemet gir. Myrphys lov gjelder. Når et våpen såvidt er brukt i den ene krigen vil den blir brukt stort i den neste. Dette viser hvor såre Russl...
1
14 svar

Har APs Næringsminister mistet forstanden??

Er dette en Ministers holdning? AP?? Seriøst??? Dette er jo tildels lignende radikalt tankesett som vi ser hos ODA, som jeg av prinsipp ikke handler hos. Arbeiderpartiet pusher Vestre og ODA som prakt...
Bilde

Sponset politianmeldte demonstranter: - Absurd

Familieselskapet til næringsminister Jan Christian Vestre (Ap) ga 300 000 kroner til Extinction Rebellion, som nå er politianmeldt av Stortinget. Det vekker reaksjoner.


Bilde www.dagbladet.no
1
12 svar
Aktuelt silas Siste svar

Falske følgere på Twitter

Newsweek melder... NEW YORK (Nettavisen): Nesten halvparten av presidents Joe Bidens 22,2 millioner følgere på Twitter, skal være falske, viser en undersøkelse foretatt av selskapet SparkToro og som e...
Bilde

Half of Joe Biden's Twitter followers are fake, audit reveals

Billionaire Elon Musk has claimed that 20 percent of Twitter users are "spam/fake accounts" amid his ongoing takeover bid.


Bilde www.newsweek.com
2
7 svar
Politikk - Norsk erdetslik Siste svar

Fortsatt flertall for høyresiden . . . . . .

Ingen regjering har mistet popularitet så raskt som den sittende . . . . . . Og det er skremmende. Nå har vi en regjering som overhode ikke har "vanlige folks" tillit. Og som fortsetter å ta upopulære...
Bilde

KrF får boost på ny måling

KrF får sin høyeste oppslutning siden den opprivende retningsstriden i 2018, viser en ny måling. Arbeiderpartiet går også mye fram.


Bilde www.msn.com
1
3 svar

Skjønner Vedum og Støre hverdagen ?

Jeg lurer på om den nye regjeringen med Vedum og Støre skjønner hverdagen til svært mange (kanskje de fleste) barnefamilier i Norge nå. Neppe . . . . . Og når rentehevinger planlegges, så er det ikke...
Bilde

Fikk betalingsvansker etter strømpris-smell: – Vet mange kjenner seg igjen

SLEMMESTAD (VG) Stadig flere sliter med regningene. Inkassobyråer opplever pågang fra en ny gruppe: Småbarnsfamilier med trang økonomi.


Bilde www.msn.com
1
4 svar
Laster...