Aktuelt

Stavali

Full eller illebefinnende....?

BT har i dag et referat fra Gitarkameratenes konsert i Bergen i går kveld, der en tydelig indisponert Lillebjørn Nilsen blir hjulpet av scenen. BT beskriver at publikum raser over det de opplevde.

I VG framstår hendelsen annerledes, hvor Lillebjørn tydeligvis har hatt et illebefinnende pga et kronisk lavt oksygenopptak.

Hvem skal vi tro på...?

http://www.bt.no/bergenpuls/Lillebjorn-Nilsen-matte-hjelpes-av-scenen-2979896.html#.Uk6CgLM4Vjo

1
68 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Ifølge kjente som var på konserten så var det reaksjoner fra de andre kameratene som skulle tilsi at dette ikke var noe nytt, og at det ikke skyldtes problemer med oksygenopptak. Var heller et inntaksproblem.

1

Hvem skal vi tro på...?

Når noen får et illebefinnende, kan det mange ganger sees/høres ut som vedkommende er full. Så jeg ser ingen grunn til å tvile på om han ble syk på scenen.

2

Med første øyekast kan det jo virke som han er direkte full, men når jeg ikke kjenner til vedkommende om han sliter med helsa så blir det uansett for dumt å diskutere hvorvidt han var full eller ei. Synd er det uansett.

1

Det er ikke noen grunn til å diskutere dem offentlig utenom deres prestasjoner på scenen.

1

Nå var dette mot slutten av konserten, og det var "ubetydeligheten" i GK som tørnet inn.

1
Stavali Mange hadde betalt mye for å oppleve et forventet kulturelt innslag. Det var ikke forventninger om en indisponibel, muligens full artist. Prisen kundene eventuelt var villige til å...

Mange hadde betalt mye for å oppleve et forventet kulturelt innslag. Det var ikke forventninger om en indisponibel, muligens full artist.

Det skjedde før siste sangen på den siste konserten. De gikk med andre ord glipp av en sang. Jeg synes ikke dette er så mye å hyle for. Jeg blir nesten flau over at det går an å lage så mye rabalder for at de mistet en låt på en konsert når det kanskje viser seg at den ene artisten har problemer med helsen. Snakk om å se ting i perspektiv. Slemme Lillebjørn Nilsen som måtte bli syk akkurat der. Hele kvelden ble helt sikkert ødelagt fordi de ikke kunne fullføre den siste sangen. Jeg gremmes.

1
Stavali Mange hadde betalt mye for å oppleve et forventet kulturelt innslag. Det var ikke forventninger om en indisponibel, muligens full artist. Prisen kundene eventuelt var villige til å...

Mange hadde betalt mye for å oppleve et forventet kulturelt innslag. Det var ikke forventninger om en indisponibel, muligens full artist.

For en ufyselig og arrogant tone! Fyren er åpenbart dritings. Det skjer den beste stadig vekk. Ingen skal kritiseres for å ta en dram eller to for mye.

3

Troverdigheten til de som hevder at dette var mageinfeksjon, lavt oksygen eller allergi er ikke akkurat påtrengende.

Hvorfor ikke kalle en spade for en spade?

1

Det stod jo tre oppegående artister igjen. Konserten ble vel ikke fullstendig ødelagt av at Nilsen måtte gå av scenen før den siste sangen. Snakk om å være kravstor!

1

Lignende innlegg

Politikk - Norsk erdetslik Siste svar

Fortsatt flertall for høyresiden . . . . . .

Ingen regjering har mistet popularitet så raskt som den sittende . . . . . . Og det er skremmende. Nå har vi en regjering som overhode ikke har "vanlige folks" tillit. Og som fortsetter å ta upopulære...
Bilde

KrF får boost på ny måling

KrF får sin høyeste oppslutning siden den opprivende retningsstriden i 2018, viser en ny måling. Arbeiderpartiet går også mye fram.


Bilde www.msn.com
3
4 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Når atomtrusselen ikke biter..

Det var selve grunnpilarene til Nato.avskrekkingen stomvåpemet gir. Myrphys lov gjelder. Når et våpen såvidt er brukt i den ene krigen vil den blir brukt stort i den neste. Dette viser hvor såre Russl...
1
15 svar
Aktuelt silas Siste svar

Polens statsminister mener...

...at Norge profiterer på krigen og at vi bør kanalisere pengene tilbake til dem som rammes hardest. Energiprisene har steget kraftig men det skyldes corona-lockdown og vestlige sanksjoner. Europeiske...
1
6 svar
Politikk - Norsk MorganBlueKane Siste svar

Har APs Næringsminister mistet forstanden??

Er dette en Ministers holdning? AP?? Seriøst??? Dette er jo tildels lignende radikalt tankesett som vi ser hos ODA, som jeg av prinsipp ikke handler hos. Arbeiderpartiet pusher Vestre og ODA som prakt...
Bilde

Sponset politianmeldte demonstranter: - Absurd

Familieselskapet til næringsminister Jan Christian Vestre (Ap) ga 300 000 kroner til Extinction Rebellion, som nå er politianmeldt av Stortinget. Det vekker reaksjoner.


Bilde www.dagbladet.no
1
12 svar

Skjønner Vedum og Støre hverdagen ?

Jeg lurer på om den nye regjeringen med Vedum og Støre skjønner hverdagen til svært mange (kanskje de fleste) barnefamilier i Norge nå. Neppe . . . . . Og når rentehevinger planlegges, så er det ikke...
Bilde

Fikk betalingsvansker etter strømpris-smell: – Vet mange kjenner seg igjen

SLEMMESTAD (VG) Stadig flere sliter med regningene. Inkassobyråer opplever pågang fra en ny gruppe: Småbarnsfamilier med trang økonomi.


Bilde www.msn.com
1
4 svar
Laster...