Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Helt forståelig, da gokart er helt utrolig mye farligere enn lovlige sykler, mopeder og motorsykler, for på disse tohjulingene er det jo så mye sikkerhetsutstyr som beskytter førerne når de krasjer mot andre kjøretøy eller kjører utfor veien..

Ingen kjøretøy er farlige. Det er håndteringen som avgjør faren.

Dette er en av mange tragiske ulykker som er forårsaket av ulykksalige omstendigheter. Kjenner ikke til hva som har hendt i dette tilfellet, men ofte er det prøvekjøring på ukjent vei, bare en snartur uten hjelm e.l. nok til at nettopp det man aldri trodde kunne skje,- skjer.

Hvis det her er snakk om en ordinær gocart, så mister den totalt sine utmerkede baneegenskaper på en halvdårlig, vei med småstein på asfalten. Synd på de etterlatte...

1

og politiet sier at det er forbudt og kjøre gokart på offentlig vei..

Vel, denne unge mann tok et valg som var feil. Dessuten hadde nok ulykken skjedd om det hadde vært tillatt også. Når man ikke eier respekt for det motoriserte redskapet man bruker, så skjer det fort ulykker.

1

Har selv i min grønne ungdom gjort akkurat det samme, riktignok kun en 100 kubikk. Denne her tror jeg er en 250 og det er noe annet. Kalde dekk og teste er som trå på en landmine, dvs. full spinn og ute av kontroll med tilhørende ulykke. Ikke uten grunn at det kjøres noen runder med oppvarming.

1

Fart dreper, det er vel ikke noe tvil om det.

Hadd en oppvekker i fjor , kommer opp en svak oppoverbakke har vel ca 20 km/t på sykkel, går et par foran meg, dama rykker bratt til siden for å se en blomst eller noe slikt, brå brems og over rattet, den kunne blitt stygg, gikk bra ingen truffet.

1

De som utsetter seg for slike ting ber om det selv. Jeg sier ikke at de har et døds wish , men de tenker ikke riktig og eventuelle farlige situasjoner som kan oppstå. Akkurat som verstingene i trafikken .

Her i Thailand leser jeg om dødsulykker på veiene daglig, og det er nesten alltid for høy fart og alkohol som har skylda.

1

og politiet sier at det er forbudt og kjøre gokart på offentlig vei..

Er like forbudt på privat vei og det.

1

Lignende innlegg

Aktuelt silas Siste svar

Polens statsminister mener...

...at Norge profiterer på krigen og at vi bør kanalisere pengene tilbake til dem som rammes hardest. Energiprisene har steget kraftig men det skyldes corona-lockdown og vestlige sanksjoner. Europeiske...
1
6 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Når atomtrusselen ikke biter..

Det var selve grunnpilarene til Nato.avskrekkingen stomvåpemet gir. Myrphys lov gjelder. Når et våpen såvidt er brukt i den ene krigen vil den blir brukt stort i den neste. Dette viser hvor såre Russl...
1
14 svar
Aktuelt silas Siste svar

Falske følgere på Twitter

Newsweek melder... NEW YORK (Nettavisen): Nesten halvparten av presidents Joe Bidens 22,2 millioner følgere på Twitter, skal være falske, viser en undersøkelse foretatt av selskapet SparkToro og som e...
Bilde

Half of Joe Biden's Twitter followers are fake, audit reveals

Billionaire Elon Musk has claimed that 20 percent of Twitter users are "spam/fake accounts" amid his ongoing takeover bid.


Bilde www.newsweek.com
2
7 svar

Skjønner Vedum og Støre hverdagen ?

Jeg lurer på om den nye regjeringen med Vedum og Støre skjønner hverdagen til svært mange (kanskje de fleste) barnefamilier i Norge nå. Neppe . . . . . Og når rentehevinger planlegges, så er det ikke...
Bilde

Fikk betalingsvansker etter strømpris-smell: – Vet mange kjenner seg igjen

SLEMMESTAD (VG) Stadig flere sliter med regningene. Inkassobyråer opplever pågang fra en ny gruppe: Småbarnsfamilier med trang økonomi.


Bilde www.msn.com
1
4 svar
Laster...