Aktuelt

WernerVonBraun

Oppfordring til Bhatti

Bhatti ønsker som kjent ikke å få hjelp av oss. Vi er vantro og derfor kan han ikke motta hjelp fra oss.

En ting som skurrer da er at han over lang tid har mottatt 25 000 kr. pr. mnd. fra NAV. Så jeg har en oppfordring til herr Bhatti. Det er å tilbakebetale samtlige kroner han har mottatt av NAV til oss skattebetalere. For vi er jo tross alt vantro og stønad far Nav kan ikke ses på som noe annet enn hjelp.

Enige?

24
200 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

En ting som skurrer da er at han over lang tid har mottatt 25 000 kr. pr. mnd. fra NAV.

Denne krigeren kan da umulig ha krav på uføretrygd eller lignende ytelser, så hvilken stønad er det da han får?

Arbeidsledighetstrygd utbetales vel ikke til klienter som beviselig er utenfor Norges grenser og skal også i tillegg meldes inn hver 14. dag.

Eller er det slik at de 25 tusen du snakker om kanskje noe som den etterlatte kone og barn mottar til livsopphold når mannen har forsvunnet?

Hvis så er tilfelle føyer det seg bare inn i rekken av tusenvis av andre lignende tilfeller der norske menn også har gitt blaffen i å forsørge egne unger, så Batti er nok ikke noe særtilfelle i så måte.

1

NAV. Så jeg har en oppfordring til herr Bhatti. Det er å tilbakebetale samtlige kroner han har mottatt av NAV til oss skattebetalere. For vi er jo tross alt vantro og stønad far Nav kan ikke ses på som noe annet enn hjelp

Det kommer nok aldri til å skje. Maskingevær og kuler er forferdelig dyrt her i Norge, så pengene er nok brukt opp.

2
tinnyme [sitat…] Denne krigeren kan da umulig ha krav på uføretrygd eller lignende ytelser, så hvilken stønad er det da han får? Arbeidsledighetstrygd utbetales vel ikke til klienter som b...

Denne krigeren kan da umulig ha krav på uføretrygd eller lignende ytelser, så hvilken stønad er det da han får?

Arbeidsledighetstrygd utbetales vel ikke til klienter som beviselig er utenfor Norges grenser og skal vel i tillegg meldes inn hver 14. dag.

Vel, han har i alle fall mottatt en masse penger frem til han dro til Pakistan. Kan tankes at han har mottatt penger etter dette også, noe som ville vært helt meningsløst.

1
Slettet-NRLUTQ

Bhatti har valgt av fri vilje å reise til Pakistan, og han har selv valgt å drive med de aktivitetene han driver med.

Hvorfor skal det være nødvendig å kaste bort mer av skattebetalernes penger på ham ?

1
WernerVonBraun [sitat…] Vel, han har i alle fall mottatt en masse penger frem til han dro til Pakistan. Kan tankes at han har mottatt penger etter dette også, noe som ville vært helt meningsløst.

Det kan jeg ikke tenke meg, NAV er da ikke sååå på jordet som enkelte på VGD sitter og innbiller seg.

Men som sagt, kone og barn, bør jo få hjelp og støtte på lik linje med hva tusenvis av norske forlatte kvinner har fått opp gjennom årene.

Det finnes jo nok av skrekkelige norske menn også.

1
Slettet-NRLUTQ Bhatti har valgt av fri vilje å reise til Pakistan, og han har selv valgt å drive med de aktivitetene han driver med. Hvorfor skal det være nødvendig å kaste bort mer av skattebeta...

Han er født i Norge. I følge regelverket er han like Norsk som en same eller en nordmann som har slekt i Norge tilbake mer enn 1000 år i tid.

Så langt har han kostet oss masse penger og mer skal det bli. Det store spørsmålet er om denne ikkevestlige innvandringen har vært en bjørnetjeneste mot oss selv og staten og om kanskje det er på tide å stoppe dette.

1

Bhatti ønsker som kjent ikke å få hjelp av oss. Vi er vantro og derfor kan han ikke motta hjelp fra oss.

En ting som skurrer da er at han over lang tid har mottatt 25 000 kr. pr. mnd. fra NAV

Dette er faktisk helt latterlig. Jeg lurer på om det fjolset som han er ser det selv.

2

Dette med at Bhatti ikke ønsker hjelp fra de vanntro tolket jeg som en direkte følge av at Sharia-domstolen der han befinner seg forbyr slik hjelp. Er det noe jeg har gått glipp av?

1
Orishas Dette med at Bhatti ikke ønsker hjelp fra de vanntro tolket jeg som en direkte følge av at Sharia-domstolen der han befinner seg forbyr slik hjelp. Er det noe jeg har gått glipp av...

Er det noe jeg har gått glipp av?

Neppe

Så fort kjeltringen kommer tilbake til Norge så står han klar med lua i hånda for å motta hjelp fra de vantro, samtidig som han spyr ut eder og galle om det norske samfunnet.

Elden må vel få seg noen turer ned dit på business class betalt av den norske stat også.

3

En ting som skurrer da er at han over lang tid har mottatt 25 000 kr. pr. mnd. fra NAV.

Kan du dokumentere at Bathi får 25 000 kr i mnd frå NAV?

1

Bhatti ønsker som kjent ikke å få hjelp av oss. Vi er vantro og derfor kan han ikke motta hjelp fra oss.

Han kan til nød selge et intervju til vantro.

1

En ting som skurrer da er at han over lang tid har mottatt 25 000 kr. pr. mnd. fra NAV

Vantro penger er også penger - man tar ikke så smålige hensyn.

1

Bhatti er norsk statsborger, født og oppvokst i Norge, og norske myndigheter har plikt til å hjelpe ham dersom han trenger det, uansett om han vil det eller ikke.

Prinsipper er ikke mye verdt dersom de ikke også gjelder for folk vi ikke synes noe særlig om, og Bhatti hører helt klart hjemme i den kategorien.

1

Bhatti mottok kr 313 pr dag i individstønad. Det er noe en mottar når en er i et arbeidsmarkedstiltak eller på en praksisplass, og samtidig ikke har opptjening grunnlag nok for å få dagpenger. Stønaden utbetales etterskuddsvis basert på frammøte. TV2 var uvitende om at denne stønaden utbetales pr kursdag. Dvs maks 5 dager pr uke. Månedsbeløpet blir derved kr 6782.

I tillegg mottok han kr 32 pr dag i reisepenger, som var tilsvarende månedskort.

1

Lignende innlegg

Aktuelt silas Siste svar

Polens statsminister mener...

...at Norge profiterer på krigen og at vi bør kanalisere pengene tilbake til dem som rammes hardest. Energiprisene har steget kraftig men det skyldes corona-lockdown og vestlige sanksjoner. Europeiske...
1
6 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Når atomtrusselen ikke biter..

Det var selve grunnpilarene til Nato.avskrekkingen stomvåpemet gir. Myrphys lov gjelder. Når et våpen såvidt er brukt i den ene krigen vil den blir brukt stort i den neste. Dette viser hvor såre Russl...
1
14 svar

Har APs Næringsminister mistet forstanden??

Er dette en Ministers holdning? AP?? Seriøst??? Dette er jo tildels lignende radikalt tankesett som vi ser hos ODA, som jeg av prinsipp ikke handler hos. Arbeiderpartiet pusher Vestre og ODA som prakt...
Bilde

Sponset politianmeldte demonstranter: - Absurd

Familieselskapet til næringsminister Jan Christian Vestre (Ap) ga 300 000 kroner til Extinction Rebellion, som nå er politianmeldt av Stortinget. Det vekker reaksjoner.


Bilde www.dagbladet.no
1
12 svar
Aktuelt silas Siste svar

Falske følgere på Twitter

Newsweek melder... NEW YORK (Nettavisen): Nesten halvparten av presidents Joe Bidens 22,2 millioner følgere på Twitter, skal være falske, viser en undersøkelse foretatt av selskapet SparkToro og som e...
Bilde

Half of Joe Biden's Twitter followers are fake, audit reveals

Billionaire Elon Musk has claimed that 20 percent of Twitter users are "spam/fake accounts" amid his ongoing takeover bid.


Bilde www.newsweek.com
2
7 svar

Skjønner Vedum og Støre hverdagen ?

Jeg lurer på om den nye regjeringen med Vedum og Støre skjønner hverdagen til svært mange (kanskje de fleste) barnefamilier i Norge nå. Neppe . . . . . Og når rentehevinger planlegges, så er det ikke...
Bilde

Fikk betalingsvansker etter strømpris-smell: – Vet mange kjenner seg igjen

SLEMMESTAD (VG) Stadig flere sliter med regningene. Inkassobyråer opplever pågang fra en ny gruppe: Småbarnsfamilier med trang økonomi.


Bilde www.msn.com
1
4 svar
Laster...