Aktuelt

ocronn

Märtha utnytter prinsessetittelen

Hørte på TV2 nyhetene akkurat at en eller annen tulling mente at Märtha utnytta prinsessetittelen på det groveste, ved å ha skapt sin egen smykkekolleksjon.

Hva er det med slike mennesker? Hvorfor skal ikke Märtha kunne finne på hva hun vil uten at noen misunnelige anti-royalister skal rope over seg i media?

2
30 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Kanskje hun burde få apanasje mot å sverge på aldri mer i sitt liv snakke med en journalist? Eventuelt begrense kontakten med mediene til telepati.

1

Hørte på TV2 nyhetene akkurat at en eller annen tulling mente at Märtha utnytta prinsessetittelen på det groveste, ved å ha skapt sin egen smykkekolleksjon.

Hvordan skulle det være mulig?

I den grad hun misbruker sin tittel, vil det jo på sikt kun slå tilbake på henne selv.

Eventuelt på hele kongeinstitusjonen.

La henne holde på.

1

annen tulling mente at Märtha utnytta prinsessetittelen på det groveste

Altså en tulling som utnyttet Märtha for å skape litt blest om seg selv.

1

Märtha utnytta prinsessetittelen

Fornuftig. Når vi er så dumme at vi smykker folk med titler fra eventyrverdenen, så er det klart at hun må utnytte tittelen for alt det er verdt. Det hadde nok Prins Kul Djevel også gjort hvis han hadde en slik tittel :)

1

Hva er det med slike mennesker? Hvorfor skal ikke Märtha kunne finne på hva hun vil uten at noen misunnelige anti-royalister skal rope over seg i media?

Norsk media sørger da selv for å spre reklamen - dæven døtte så den dama sparer reklamepenger! Det var vel ingen som gadd å bry seg eller å skrive om det hvis det ikke var for tittelen hennes.

Klart noen blir misunnelig, det koster jo flere hundre tusen hvis man skulle betalt for denne reklamen som hun fikk

Utover det, personlig kan hun og Aripjokken gjøre hva de vil uten at jeg gidder å bry meg det døyt.

Får bare håpe hun selger så vi slipper å underholde paret over statsbudsjettet med skattepengene våre. Vi synes det holder med alle blonderingene og kjolene til MM, kanskje hun og kunne begynne som smykkeselger?

Det er alltid håp i hengende snøre...

1

Bra skrevet, Tinnyme...

Hva hadde disse hatt, om ikke de hadde media? Hvem hadde de vært, om de ikke hadde media?

1

Samme hva hun gjør eller ikke gjør, kan man si at hun utnytter prinsessetittelsen...?

Synes det er bedre at hun jobber med noe, enn at hun bare driver dank.

1

Er det ikke merkelig? Gjør hun ingenting er det galt fordi hun er jo prinsesse, gjør hun noe er det også galt, for da utnytter hun prinsessetittelen.

Jeg hadde gjort akkurat det samme. Så henne på programmet Thomas og Harald i går. Hun er en flott, blid og likanes person. Virkelig. :)

1

Hva er det med slike mennesker? Hvorfor skal ikke Märtha kunne finne på hva hun vil uten at noen misunnelige anti-royalister skal rope over seg i media?

helt enig, de som kritiserer henne for å lage smykker å utnytte sin familiesituasjon som prinsesse er vel mange av de samme som kritiserer de kongelige for å motta apanasjen. hva skulle isåfall märtha levd av? hun får ingen apanasje fra norge, og uansett hvilken jobb hun hadde tatt hadde hun blitt kritisert for å missbruke sin prinsessetittel. stå på sier jeg bare, hun har skapt sin egen bedrift og hun jobber sikkert minst like mye som alle oss andre, hvorfor kan enkelte ikke unne henne det? skjønner henne godt når hun valgte å flytte til london.

1

Mye verre med alle disse pappaguttene og jentene til skipsredere og matbaroner som har fått alt i fanget og tror de er guds gave til oss forbrukere .

1

Uten sin status hadde hun nok slitt med å markedsføre noe som helst.Hun måtte nok ha jobbet som fysioterapaut og Ari som truckfører. Men det er ikke flaut å leve av å jobbe.

1

Helt greit for meg, kongehuset er ikke noe vi trenger lengre. Vi burde la kongehuset dø med Harald.

1

Nei, prinsesser med og/eller uten titler trenger vi ikke lenger. At titler man fødes inn i, eventuelt gifter seg til, skal gi rettigheter og muligheter som brukes/misbrukes for alt det er verdt av penger, er unødvendig. Så kongehuset bør legges ned den dagen Kong Harald avgår.

1

Lignende innlegg

Fortsatt flertall for høyresiden . . . . . .

Ingen regjering har mistet popularitet så raskt som den sittende . . . . . . Og det er skremmende. Nå har vi en regjering som overhode ikke har "vanlige folks" tillit. Og som fortsetter å ta upopulære...
Bilde

KrF får boost på ny måling

KrF får sin høyeste oppslutning siden den opprivende retningsstriden i 2018, viser en ny måling. Arbeiderpartiet går også mye fram.


Bilde www.msn.com
3
5 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Når atomtrusselen ikke biter..

Det var selve grunnpilarene til Nato.avskrekkingen stomvåpemet gir. Myrphys lov gjelder. Når et våpen såvidt er brukt i den ene krigen vil den blir brukt stort i den neste. Dette viser hvor såre Russl...
1
15 svar
Aktuelt silas Siste svar

Polens statsminister mener...

...at Norge profiterer på krigen og at vi bør kanalisere pengene tilbake til dem som rammes hardest. Energiprisene har steget kraftig men det skyldes corona-lockdown og vestlige sanksjoner. Europeiske...
1
6 svar

Har APs Næringsminister mistet forstanden??

Er dette en Ministers holdning? AP?? Seriøst??? Dette er jo tildels lignende radikalt tankesett som vi ser hos ODA, som jeg av prinsipp ikke handler hos. Arbeiderpartiet pusher Vestre og ODA som prakt...
Bilde

Sponset politianmeldte demonstranter: - Absurd

Familieselskapet til næringsminister Jan Christian Vestre (Ap) ga 300 000 kroner til Extinction Rebellion, som nå er politianmeldt av Stortinget. Det vekker reaksjoner.


Bilde www.dagbladet.no
1
12 svar
Laster...