Aktuelt

jeangabin

Slutt på lørdsagspost

Posten skal slutte å levere på lørdager og en dag til i uka. Hva de mener de skal gjøre i det hele tatt, vet jeg ikke. Jeg tipper at posten er nedlagt innen få år.

1
58 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Vi må anta at posten vil selektere.

Levere der hvor det er markedsgrunnlag.

Og levere litt sjeldere der det er langt mellom postkassene.

Markedskreftene rår.

Vi så hvordan de slet under seneste valg, med valgsedler som ble levert for sent.

Velkommen til fremtiden :(

1

Litt trist. Bokklubbbøker, postordre og brev fra brevvenner var ofte et høydepunkt i hverdagen i min oppvekst.

2

Får da knapt fysisk post lenger...iallfall ikke etter at jeg hengte opp en slik lapp med "reklame uønsket" på postkassa.

1
Slettet-NRLUTQ

Greia er vel at det kommer stadig mindre fysisk post som skal legges i postkassen / postboksen til folk, og derfor lønner det seg ikke lenger å opprettholde utkjøringen av post seks dager i uken...

1
jeangabin Hva er poenget med å bestille det på nettet når jeg må hente det selv? Jeg tipper at det dukker opp et privat alternativ som utkonkurerer posten.

Det eksisterer da flere konkurrenter til posten? Særlig på pakkepost. Det er vel bare på sendinger under 50g posten har monopol. Den nye regjeringen kommer garantert ikke til å reservere oss mot oppløsningen av også dette monopolet. Ellers er det vel foreslått at aviser fortsatt skal distribueres på lørdager. Blader vet jeg ikke, men der er jo holdbarheten lengre som regel, også.

1
baldviking Litt trist. Bokklubbbøker, postordre og brev fra brevvenner var ofte et høydepunkt i hverdagen i min oppvekst.

Du sier det! Det er jo litt nostalgi dette. Husker jeg hadde det som onkelen min kalte "utbredt korrespondanse" - drev med DXLC og hadde brevvenner i f.eks. DDR. En sommer jeg var borte 14 dager lå det vel 50 forskjellige forsendinger til meg, og fortsatt får jeg propaganda fra Radio Beijing! :-)

Men, saklig sett, liten grunn til å ha postombæring på lørdager nå. Det er sjelden en nødvendighet. Det eneste er vel de steder der posten forsatt bringer fram aviser, men det er vel mulig å få andre ordninger der.

1
DrSchwei Du sier det! Det er jo litt nostalgi dette. Husker jeg hadde det som onkelen min kalte "utbredt korrespondanse" - drev med DXLC og hadde brevvenner i f.eks. DDR. En sommer jeg var...

Men, saklig sett, liten grunn til å ha postombæring på lørdager nå. Det er sjelden en nødvendighet. Det eneste er vel de steder der posten forsatt bringer fram aviser, men det er vel mulig å få andre ordninger der.

Nå sendes det jo uansett færre brev. Men det er fremdeles slik i min postkasse at det er mandag jeg får færrest/ingen brev. Altså skal man kutte ut en brevdag så mener jeg det burde være mandag.

1

Lignende innlegg

Aktuelt silas Siste svar

Polens statsminister mener...

...at Norge profiterer på krigen og at vi bør kanalisere pengene tilbake til dem som rammes hardest. Energiprisene har steget kraftig men det skyldes corona-lockdown og vestlige sanksjoner. Europeiske...
1
6 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Når atomtrusselen ikke biter..

Det var selve grunnpilarene til Nato.avskrekkingen stomvåpemet gir. Myrphys lov gjelder. Når et våpen såvidt er brukt i den ene krigen vil den blir brukt stort i den neste. Dette viser hvor såre Russl...
1
14 svar

Har APs Næringsminister mistet forstanden??

Er dette en Ministers holdning? AP?? Seriøst??? Dette er jo tildels lignende radikalt tankesett som vi ser hos ODA, som jeg av prinsipp ikke handler hos. Arbeiderpartiet pusher Vestre og ODA som prakt...
Bilde

Sponset politianmeldte demonstranter: - Absurd

Familieselskapet til næringsminister Jan Christian Vestre (Ap) ga 300 000 kroner til Extinction Rebellion, som nå er politianmeldt av Stortinget. Det vekker reaksjoner.


Bilde www.dagbladet.no
1
8 svar
Aktuelt silas Siste svar

Falske følgere på Twitter

Newsweek melder... NEW YORK (Nettavisen): Nesten halvparten av presidents Joe Bidens 22,2 millioner følgere på Twitter, skal være falske, viser en undersøkelse foretatt av selskapet SparkToro og som e...
Bilde

Half of Joe Biden's Twitter followers are fake, audit reveals

Billionaire Elon Musk has claimed that 20 percent of Twitter users are "spam/fake accounts" amid his ongoing takeover bid.


Bilde www.newsweek.com
2
7 svar

Skjønner Vedum og Støre hverdagen ?

Jeg lurer på om den nye regjeringen med Vedum og Støre skjønner hverdagen til svært mange (kanskje de fleste) barnefamilier i Norge nå. Neppe . . . . . Og når rentehevinger planlegges, så er det ikke...
Bilde

Fikk betalingsvansker etter strømpris-smell: – Vet mange kjenner seg igjen

SLEMMESTAD (VG) Stadig flere sliter med regningene. Inkassobyråer opplever pågang fra en ny gruppe: Småbarnsfamilier med trang økonomi.


Bilde www.msn.com
1
4 svar
Laster...