Aktuelt

turner2

Skihoppere på NAV???

Anders Jacobsen var gjest på Senkveld på fredag og fortalte at han fikk penger av nav og det fungerte veldig bra, regner med at det gjelder også de andre landslaghopperne våre.

De trener jo mange mnd i året og søker nok ikke vanlige jobber som vanlige folk, er dette rettferdig eller urettferdig?...just sayin...

1
68 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Anders Jacobsen var gjest på Senkveld på fredag og fortalte at han fikk penger av nav og det fungerte veldig bra, regner med at det gjelder også de andre landslaghopperne våre.

Gjelder vel i hovedsak Anders Jacobsen, da han tok seg et friår fra skihoppingen. Tror det var da de økonomiske problemene startet.

1
taknina eg trodde disse gutta tjente så bra att de tålte ett friår , men det skal vel ha så meningsløse flotte hus på helt spesielle tomter så det skal vel holde hardt ?

Man skulle tro det, ble selv veldig overrasket da Jacobsen søkte støtte fra NAV. Det kan vel bety at disse hopperne ikke har så gunstig økonomisk situasjon.

Jacobsen var jo en av verdens beste hoppere en periode, så veldig rart han skulle få økonomiske problemer bare noen år senere.

1
taknina eg trodde disse gutta tjente så bra att de tålte ett friår , men det skal vel ha så meningsløse flotte hus på helt spesielle tomter så det skal vel holde hardt ?

Fullt mulig de har det selv om de mottar penger fra NAV. Selv om de har tjent gode penger tidligere har de like fullt krav på stønad fra NAV. Å ikke benytte seg av stønader fordi man har råd til det tror jeg det er svært få som gjør og det er ikke sånn at det er noen forskjell på en idrettsutøver og en næringslivstopp som eksempel i så måte.

1
malhen http://www.olympiatoppen.no/forutovere/for_stipendut%C3%B8vere/stipendtildelinger/media40261.media Enkelte får også penger av Olympiatoppen, inkludert den omtalte Jacobsen som mott...

Enkelte får også penger av Olympiatoppen, inkludert den omtalte Jacobsen som mottar 120 000 i år.

Da jeg byttet klubb i 1968 fikk jeg en treningsoverall og en tur til Danmark.

Spøk til side.Denne Jakobsen er en flott idrettsmann og han fortjener alt han kan få for å kunne satse 100% på sin idrett.

1

Jacobsen ødela kneet i Planica og måtte gjennom en lengre opptreningsperiode også. Dermed mistet han en del premiepenger på dette og måtte ha hjelp av Nav for å berge huset, tror jeg.

1

De beste hopperne gjør nok ikke noe annet enn å hoppe på ski hele året. Blir lite tid til jobbing men samtidig vel mye fritid.

1

Lignende innlegg

Fortsatt flertall for høyresiden . . . . . .

Ingen regjering har mistet popularitet så raskt som den sittende . . . . . . Og det er skremmende. Nå har vi en regjering som overhode ikke har "vanlige folks" tillit. Og som fortsetter å ta upopulære...
Bilde

KrF får boost på ny måling

KrF får sin høyeste oppslutning siden den opprivende retningsstriden i 2018, viser en ny måling. Arbeiderpartiet går også mye fram.


Bilde www.msn.com
3
5 svar
Aktuelt silas Siste svar

Polens statsminister mener...

...at Norge profiterer på krigen og at vi bør kanalisere pengene tilbake til dem som rammes hardest. Energiprisene har steget kraftig men det skyldes corona-lockdown og vestlige sanksjoner. Europeiske...
1
6 svar

Har APs Næringsminister mistet forstanden??

Er dette en Ministers holdning? AP?? Seriøst??? Dette er jo tildels lignende radikalt tankesett som vi ser hos ODA, som jeg av prinsipp ikke handler hos. Arbeiderpartiet pusher Vestre og ODA som prakt...
Bilde

Sponset politianmeldte demonstranter: - Absurd

Familieselskapet til næringsminister Jan Christian Vestre (Ap) ga 300 000 kroner til Extinction Rebellion, som nå er politianmeldt av Stortinget. Det vekker reaksjoner.


Bilde www.dagbladet.no
1
12 svar
Laster...