Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

1 av tre Somaliere er forrykte melder Verdens Helse Organisasjon. Grunn, stadige angrep fra representanter fra fredens religion "Islam" og narkotika.

Har du en link eller?

1

Dette kan jeg dessverre tro.

Det er forresten snakk om psykiske lidelser, ikke galskap. Det inkluderer ting som depresjon, angst og PTSD. Ting som kan være alvorlige nok, men som det blir litt feil å sammenligne med f.eks. schizofreni.

Men uansett er 1/3 med psykiske lidelser mye.

1
riksen77 at somaliere sliter med psykisk helse er vel ikke noe nytt, de som kommer fra krigsherjede land sliter mer med psyken enn andre, ikke så rart det egentlig.

de som kommer fra krigsherjede land sliter mer med psyken enn andre

Nettopp.

Mange her inne virker å tro at krig og elendighet bare er noe som foregår inni 50" flatskjerm-fjernsynene sine. Og at det er noe genetisk eller noe. Eller hva er det egentlig dere forestiller dere?

1

For en tid tilbake ble det meldt at nærmere 50% av britiske kvinner hadde en psykisk lidelse. Ingenting som tyder på at tallene er noe annerledes for Norge.

1

Lignende innlegg

Løgnene fra SP og AP

Tidenes løgn er avslørt og bekreftet av løgnerne selv, SP og AP i Posisjon - som nå bekrefter at norsk kommuneøkonomi er svært solid. De fleste av oss har ennå vondt i hodet av gneldringen til rævglef...
Bilde

Norske kommunar er sinte for koronapengar som vart borte

Regjeringa vert skulda for løftebrot om koronakompensasjon. – Økonomien i kommunane er god, seier finansminister Trygve Slagsvold Vedum (Sp).


Bilde www.nrk.no
1
11 svar
Aktuelt silas Siste svar

Falske følgere på Twitter

Newsweek melder... NEW YORK (Nettavisen): Nesten halvparten av presidents Joe Bidens 22,2 millioner følgere på Twitter, skal være falske, viser en undersøkelse foretatt av selskapet SparkToro og som e...
Bilde

Half of Joe Biden's Twitter followers are fake, audit reveals

Billionaire Elon Musk has claimed that 20 percent of Twitter users are "spam/fake accounts" amid his ongoing takeover bid.


Bilde www.newsweek.com
2
7 svar
Aktuelt silas Siste svar

70% inflasjon i Tyrkia

Mange land sliter nå med skyhøy inflasjon. Sudan på topp med utrolige 260%, Venezuela på andreplass med 222%, Estland med 18,8%, Russland med 17,8% og Ukraina med 16,4%. Nato-landet Tyrkia har hele 70...
2
2 svar
Laster...