Aktuelt

valotunk

Hærland ringte nettkritiker

På Törnquist-show på VGTV ringte Anne-Kat. Hærland opp en fyr som på Facebook skrev at: "Anne-Kat er pyton, frekk og ubehøvlet i ALT":

http://www.vgtv.no/#!id=72337&index=5

Hvordan hadde du reagert hvis du hadde blitt oppringt av en offentlig person etter å ha rakka ned på vedk. på nett?

1
20 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Jeg ville tatt det som en bekreftelse på mine påstander i Hærlands tilfelle. Ufyselig personlighet.

1

er hun en som IKKE tåler kritikk og krever at ALLE skal elske henne,like henne,beundre henne osv så tar hun jo skammelig feil... Takk gud for at jeg i ett demokrati kan ha ytringsfriheten i behold så lenge jeg ikke driver med personhets.

Denne fyren drev med personhets så på en måte kan jeg skjønne at den lite morsomme anne Kat ville ha svar på spm

1

Dette var kun ment som humor og begge tok det pent og pyntelig. Både Hærland og Thailand-fareren.

1

Har også lagt merke til at omtrent alle kommentarer folk slenger ut under diverse artikler er edder og galle, sjikane, trakkassering, personhets og vemmelige oppgulp.

Er det for lett å sitte bak skjermen sin å spy ut sin gørr? Virket jo som denne gamle mannen i det aktuelle tilfellet her var litt mer sivilisert og høflig på telefon enn han var på kommentator feltet.

Så hvorfor har folk så lett for å slenge ut dritt på nettet som de ikke ville turt sagt face to face eller på telefon? Spesielt absurd blir det når det som regel er godt voksne mennesker som driver på slik.

2

Høres flott ut. Det virker som om mange tror de sitter i en beskyttet boble når de skriver under fullt navn. Særlig morsomt er det når folk "reklamerer" for arbeidsplassene sine. God omdømmebygging. Selv daglige ledere peiser løs. Slikt påvirker mine valg når jeg skal kjøpe et produkt.

1

Hvordan hadde du reagert hvis du hadde blitt oppringt av en offentlig person etter å ha rakka ned på vedk. på nett?

det hadde jo bare hvert fint det, da kunne jeg sagt det direkte til vedkommende. hvis man ikke kan stå for det man skriver på facebook eller andre steder så bør man heller ikke skrive det.

1
cruisecontrol er hun en som IKKE tåler kritikk og krever at ALLE skal elske henne,like henne,beundre henne osv så tar hun jo skammelig feil... Takk gud for at jeg i ett demokrati kan ha ytringsf...

er hun en som IKKE tåler kritikk og krever at ALLE skal elske henne,like henne,beundre henne osv så tar hun jo skammelig feil... Takk gud for at jeg i ett demokrati kan ha ytringsfriheten i behold så lenge jeg ikke driver med personhets.

Så du egentlig klippet?

1
nevrgivup Har også lagt merke til at omtrent alle kommentarer folk slenger ut under diverse artikler er edder og galle, sjikane, trakkassering, personhets og vemmelige oppgulp. Er det for le...

Så hvorfor har folk så lett for å slenge ut dritt på nettet som de ikke ville turt sagt face to face eller på telefon? Spesielt absurd blir det når det som regel er godt voksne mennesker som driver på slik.

--- Fordi vi stort sett går rundt og holder mye av dette inne i oss ? Vi er nå tross alt opprinnelig bønder og fiskere som bodde i hver vår steinrøys/kystvær.Men face to face så blir vi for tilknappede,for opptatte av å oppføre oss korrekt.

1
mcdermott [sitat…] --- Fordi vi stort sett går rundt og holder mye av dette inne i oss ? Vi er nå tross alt opprinnelig bønder og fiskere som bodde i hver vår steinrøys/kystvær.Men face to f...

Med god grunn. Det kalles etikk, folkeskikk og sunn fornuft.

Man går ikke bort til en fremmed dame å sier til hu "nei fy faen for en stygg kjole du har på deg, du ser ut som en gris i den" selvom det kanskje er det du tenker. Men på nettet derimot så syntes det å være helt legitimt for mange å komme med slike utspill.

Kan virke som vår folkeskikk og etikk forsvinner helt så fort man setter seg bak en data skjerm

1

Hvor pokker ble det av det svaret jeg la inn i går da??

Jeg digger ikke kjerringa i det hele tatt men regnet med at hun kjørte en motsatt variant av edder og galle og heller fikk vridd det til no positivt ja.. Ikke ALLE MÅ like denne komikern...

Men som komiker så skjønner hun også at dette kunne brukes til og fronte henne slik at hun kan tjene enda mer penger....

Så jeg har ikke sett noe som helst.

1

Hvordan hadde du reagert hvis du hadde blitt oppringt av en offentlig person etter å ha rakka ned på vedk. på nett?

Om dette hadde skjedd med meg hadde jeg lagt på røret øyeblikkelig.

1
jeangabin [sitat…] Om dette hadde skjedd med meg hadde jeg lagt på røret øyeblikkelig.

Hadde nok gjort det motsatte, og begrunnet klart og tydelig hvorfor jeg ikke liker dama og "humoren" hennes.

Utover det, så var ikke dette noe ille innslag, hverken for eller imot Hærland,- faktisk så minner det folk på at hetthets ikke er uten virkning, uansett hvem du er,- selv om den del ser ut til å tro det.

Og hun har rett i det at folk i mye større grad mister det man kan kalle normal folkeskikk i kommentarfeltene på nett,- og at det er en overvekt av negativitet i disse kommentarene.

Husk, det er mennesker som omtales, og en negativ kommentar (om f.eks utseende, væremåte eller personlighet) har mye større gjennomslagskraft enn en positiv en, og der har du hovedgrunnen til at folk i medias søkelys velger å ikke lese om seg selv i kommentarfelt. (Ikke ment som en kommentar direkte til Jeangabin, men til tråden i helhet.)

Eksempelvis,- de færreste vil kalle en kraftig jente med muligens litt dårlig selvbilde,- for feit, face to face,- men på nettet så tar folk seg den friheten,- men effekten det har på vedkommende er ikke noe mindre av den grunn.

2

Vist anne kath hadde ringt meg, skulle jeg sport hvorfor hun stjeler materiale fra andre komikere. Jeg lurer også veldig på hvordan det føles å stå på en scene å utgi andres følelser/tanker som sine egne.

1
futureline Hadde nok gjort det motsatte, og begrunnet klart og tydelig hvorfor jeg ikke liker dama og "humoren" hennes. Utover det, så var ikke dette noe ille innslag, hverken for eller imot...

t folk i medias søkelys

Her får jeg jeg sitere Emily Dickinson:

"I'm Nobody! Who are you?

Are you – Nobody – too?

Then there's a pair of us!

Don't tell! they'd advertise – you know!

How dreary – to be – Somebody!

How public – like a Frog –

To tell one's name –the livelong June –

To an admiring Bog!

1

Lignende innlegg

Politikk - Norsk erdetslik Siste svar

Fortsatt flertall for høyresiden . . . . . .

Ingen regjering har mistet popularitet så raskt som den sittende . . . . . . Og det er skremmende. Nå har vi en regjering som overhode ikke har "vanlige folks" tillit. Og som fortsetter å ta upopulære...
Bilde

KrF får boost på ny måling

KrF får sin høyeste oppslutning siden den opprivende retningsstriden i 2018, viser en ny måling. Arbeiderpartiet går også mye fram.


Bilde www.msn.com
3
4 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Når atomtrusselen ikke biter..

Det var selve grunnpilarene til Nato.avskrekkingen stomvåpemet gir. Myrphys lov gjelder. Når et våpen såvidt er brukt i den ene krigen vil den blir brukt stort i den neste. Dette viser hvor såre Russl...
1
15 svar
Aktuelt silas Siste svar

Polens statsminister mener...

...at Norge profiterer på krigen og at vi bør kanalisere pengene tilbake til dem som rammes hardest. Energiprisene har steget kraftig men det skyldes corona-lockdown og vestlige sanksjoner. Europeiske...
1
6 svar
Politikk - Norsk MorganBlueKane Siste svar

Har APs Næringsminister mistet forstanden??

Er dette en Ministers holdning? AP?? Seriøst??? Dette er jo tildels lignende radikalt tankesett som vi ser hos ODA, som jeg av prinsipp ikke handler hos. Arbeiderpartiet pusher Vestre og ODA som prakt...
Bilde

Sponset politianmeldte demonstranter: - Absurd

Familieselskapet til næringsminister Jan Christian Vestre (Ap) ga 300 000 kroner til Extinction Rebellion, som nå er politianmeldt av Stortinget. Det vekker reaksjoner.


Bilde www.dagbladet.no
1
12 svar

Skjønner Vedum og Støre hverdagen ?

Jeg lurer på om den nye regjeringen med Vedum og Støre skjønner hverdagen til svært mange (kanskje de fleste) barnefamilier i Norge nå. Neppe . . . . . Og når rentehevinger planlegges, så er det ikke...
Bilde

Fikk betalingsvansker etter strømpris-smell: – Vet mange kjenner seg igjen

SLEMMESTAD (VG) Stadig flere sliter med regningene. Inkassobyråer opplever pågang fra en ny gruppe: Småbarnsfamilier med trang økonomi.


Bilde www.msn.com
1
4 svar
Laster...