Aktuelt

Xe

Krever svar om skandalemedisin

Kanskje en idé å sjekke bindingene mellom legemiddelindustrien, Statens Legemiddelverk og legene?

Dette er vel bare toppen av isfjellet.

For noen år siden ble et blodfortynnende medikament "prakket" på både syke og friske eldre mennesker med et særdeles negativt resultat.

Min mor fikk medikamentet (selv om hun ikke trengte det) og det resulterte i at hun i dag sitter i rullestol og er avhengig av hjelp hele døgnet. Min mors fastlege ble sjokkert da hun fortalte at hun hadde fått beskjed hos legen på sykehuset, hun var på en rutinekontroll hos UNN, om at hun måtte ha denne medisinen.

Denne "medisinen" ble ganske raskt trukket fra markedet på grunn av de alvorlige bivirkningene. Jeg mener å huske at flere 100 døde og mange tusen fikk alvorlige bivirkninger.

Legemiddelindustrien har mye penger og enorm makt, og leger og legemiddelverk er kjøpt og betalt av disse selskapene. Hadde dem ikke vært det hadde dette aldri skjedd!

1
1 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Legemiddelindustrien har mye penger og enorm makt, og leger og legemiddelverk er kjøpt og betalt av disse selskapene.Hadde dem ikke vært det hadde dette aldri skjedd!

Det er nok en voldsom samrøre i dette systemet og sikkert bortimot umulig å rydde opp i.

1

Lignende innlegg

Politikk - Norsk erdetslik Siste svar

Fortsatt flertall for høyresiden . . . . . .

Ingen regjering har mistet popularitet så raskt som den sittende . . . . . . Og det er skremmende. Nå har vi en regjering som overhode ikke har "vanlige folks" tillit. Og som fortsetter å ta upopulære...
Bilde

KrF får boost på ny måling

KrF får sin høyeste oppslutning siden den opprivende retningsstriden i 2018, viser en ny måling. Arbeiderpartiet går også mye fram.


Bilde www.msn.com
3
4 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Når atomtrusselen ikke biter..

Det var selve grunnpilarene til Nato.avskrekkingen stomvåpemet gir. Myrphys lov gjelder. Når et våpen såvidt er brukt i den ene krigen vil den blir brukt stort i den neste. Dette viser hvor såre Russl...
1
15 svar
Aktuelt silas Siste svar

Polens statsminister mener...

...at Norge profiterer på krigen og at vi bør kanalisere pengene tilbake til dem som rammes hardest. Energiprisene har steget kraftig men det skyldes corona-lockdown og vestlige sanksjoner. Europeiske...
1
6 svar
Politikk - Norsk MorganBlueKane Siste svar

Har APs Næringsminister mistet forstanden??

Er dette en Ministers holdning? AP?? Seriøst??? Dette er jo tildels lignende radikalt tankesett som vi ser hos ODA, som jeg av prinsipp ikke handler hos. Arbeiderpartiet pusher Vestre og ODA som prakt...
Bilde

Sponset politianmeldte demonstranter: - Absurd

Familieselskapet til næringsminister Jan Christian Vestre (Ap) ga 300 000 kroner til Extinction Rebellion, som nå er politianmeldt av Stortinget. Det vekker reaksjoner.


Bilde www.dagbladet.no
1
12 svar

Skjønner Vedum og Støre hverdagen ?

Jeg lurer på om den nye regjeringen med Vedum og Støre skjønner hverdagen til svært mange (kanskje de fleste) barnefamilier i Norge nå. Neppe . . . . . Og når rentehevinger planlegges, så er det ikke...
Bilde

Fikk betalingsvansker etter strømpris-smell: – Vet mange kjenner seg igjen

SLEMMESTAD (VG) Stadig flere sliter med regningene. Inkassobyråer opplever pågang fra en ny gruppe: Småbarnsfamilier med trang økonomi.


Bilde www.msn.com
1
4 svar
Laster...