Aktuelt

Shelvey

Lage Fosheim (55) er død

Lage Fosheim sovnet stille inn i dag tidlig i sitt hus i Frankrike. Personer nær Fosheim opplyser til VG at han de siste månedene har «vært gjennom den beste behandlingen som tenkes kan» de siste månedene.

Nå er begge i The Monroes gått bort.

Hvil i fred.

3
28 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

En fantastisk musiker, en av de aller beste vi hadde. en bauta er gått bort. Vil alltid huske deg. Hvil i fred.

1

Nå er begge i The Monroes gått bort.

En ruvende person på flere måter - traff ham en gang på Wærnes, men tankene går nå til fmilien, og ikke minst til Minken, som er den eneste av de som jeg har litt kjennskap til.

2

hvil i fred, Lage. Eivind Rølles døde jo tidligere i år. I ekteskap dør gjerne den andre kort tid etter den første. Kanskje bortgangen til Eivind Rølles hadde noe å si. Ikke døm meg for det, jeg bare tenker høyt.

1

Cheerio Cheeriooooooooo , ja det var siste sang som ble spilt på byen da dem stengte for natta ( den gang den herja )

Sier som Altimeter litt lenger opp her.

Hvil i fred Lage Fosheim, arven vil leve evig

1

Hadde utrolig mange minneverdige sanger, og dere holdt A-ha unna førsteplass på listen, det er sterkt.

Min favorittsang er Just another normal day. Lage var en av våre aller beste vokalister. Fantastisk stemme på en fantastisk mann.

1

Cheerio, cheerio, bye, bye Uff, nå blir jeg trist, liksom noe fra min egen ungdomstid som har forsvunnet på samme tid.

1

Det var noe eget med Lage Fosheim.

Jeg møtte ham en gang i heisen på Grand i Oslo. Jeg hadde vært på toppen for å få fylt en søppelsekk med isbiter til et vorspiel. Og han fikk rett....

"Det der kommer til å bli litt av en fest!!"

1

Hvorfor dør så mange av kreft, når de får de beste forskningsmidlene, samt at legene får årslønn på over 1 million i året. Kreftindustrien er en veldig mektig industri, og har nærmest monopol på behandling, samt at dette gir dårlige resultater. Det skal ikke være slik. Jeg har mistet min nærmeste i kreft tidligere i år, samt vært vitne til at at tre andre 30-åringer jeg kjenner nå er gått bort. Det må snart stilles krav til bedre resultater fra skolemedisinens kreftbehandling. Det er kanskje litt smakløst av meg å si dette, når en kjent og kjær musiker er gått bort, men sannheten er at det er familie som sitter igjen med de største tapet. Kondolerer til Fossheims familie, det er vondt å miste sine kjære..

1

Kjemisk forurensning av ymse slag først og fremst. Kanskje mest at 'effektivitet' og lav pris er det som settes først ved matproduksjon.

1

Lignende innlegg

Løgnene fra SP og AP

Tidenes løgn er avslørt og bekreftet av løgnerne selv, SP og AP i Posisjon - som nå bekrefter at norsk kommuneøkonomi er svært solid. De fleste av oss har ennå vondt i hodet av gneldringen til rævglef...
Bilde

Norske kommunar er sinte for koronapengar som vart borte

Regjeringa vert skulda for løftebrot om koronakompensasjon. – Økonomien i kommunane er god, seier finansminister Trygve Slagsvold Vedum (Sp).


Bilde www.nrk.no
1
11 svar
Aktuelt silas Siste svar

Falske følgere på Twitter

Newsweek melder... NEW YORK (Nettavisen): Nesten halvparten av presidents Joe Bidens 22,2 millioner følgere på Twitter, skal være falske, viser en undersøkelse foretatt av selskapet SparkToro og som e...
Bilde

Half of Joe Biden's Twitter followers are fake, audit reveals

Billionaire Elon Musk has claimed that 20 percent of Twitter users are "spam/fake accounts" amid his ongoing takeover bid.


Bilde www.newsweek.com
2
7 svar
Aktuelt silas Siste svar

70% inflasjon i Tyrkia

Mange land sliter nå med skyhøy inflasjon. Sudan på topp med utrolige 260%, Venezuela på andreplass med 222%, Estland med 18,8%, Russland med 17,8% og Ukraina med 16,4%. Nato-landet Tyrkia har hele 70...
2
2 svar
Politikk - Norsk MorganBlueKane Siste svar

Støre Regjeringen knuser Forskningen

Reversregjeringen går løs på nok et område i sin iver etter å ta Norge tilbake til fortiden. Nå er det SP statsråden for høyere Utdanning og Forskning, som helst ikke vil forske… , iallefall ikke i Os...
Bilde

De prisvinnende hjerneforskerne May-Britt og Edvard Moser er sterkt kritiske til forskningskutt: –

Det er varslet kutt på 842 millioner kroner i Forskningsrådets bevilgninger. Dette får varsellampene til å blinke for flere i akademia.


Bilde www.nrk.no
1
4 svar
Laster...