Aktuelt

Thyra

Du kan nekte naboen å bruke søppelkassen din

http://www.abcnyheter.no/livet/2013/10/22/du-kan-nekte-naboen-bruke-soeppelkassen-din

"NEI: Som hundeeier kan du ikke bare kaste fra deg posen i hvilken som helst avfallsbeholder. Enten må du kasten den i din egen eller i en offentlig beholder. Naboens kan du kun bruke dersom du har fått tillatelse."

- Ville dere ha reagert dersom en hundeeier kastet bæsjeposen i deres saøppelkasse? Det må da være grenser for smålighet. Man skal da heller være glad for at hundeeiere plukker opp hundebæsjen og at folk generellt kaster søppel i søppelkasser i stedet for på bakken, i stedet for å ergre seg over at de kaster det i feil søppelkasse?!?

Jeg hadde skjønt det dersom det var snakk om store mengder søppel, slik at man ikke fikk plass til sitt eget søppel, men en bæsjepose? Når jeg lufter hunder kaster jeg bæsjeposen i nærmeste søppelkasse, jeg gidder vel ikke å ta den med meg hjem. Den dagen jeg får kjeft for det, lar jeg heller bæsjen ligge.

1
166 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

- Ville dere ha reagert dersom en hundeeier kastet bæsjeposen i deres saøppelkasse?

Hvis det var i papir eller matdunken ja, i restavfallet greit nok.

1

Klarer ikke h isse meg opp over en pose med hunderdritt. Noe annet om det er konstant dog. Selv tar jeg med meg søppel som ryggmarkrefleks. Har aldri følt for å bruke andres kasse.

1

Det de har gjort i Asker er et meget godt tiltak.

HUNDELORT VELKOMMENT: I Asker kommune har de startet et prosjekt hvor boligeiere kan klistre dette merket på sine søppelbeholdere. Slik slipper man problemer med dette.

2
Thyra [sitat…] Selv om det stadig vekk kommer bæsjeposer i søppelkassa burde vel ikke det være noe å hisse seg opp over. Det skal mye til før bæsjeposene fyller opp en søppelkasse.

Tenkte mer på lukt. Har katt og med søppel som tømmes hver 2 uke er dritt en plage. Sommertid måtte jeg bare ta en runde på gjeninvinngstasjonen og få det tømt for det stank så vanvittig. Orket liksom ikke en uke med "gjæra" møkkalukt når man skal nyte en sommerkveld.

1

Ville dere ha reagert dersom en hundeeier kastet bæsjeposen i deres saøppelkasse? Det må da være grenser for smålighet. Man skal da heller være glad for at hundeeiere plukker opp hundebæsjen og at folk generellt kaster søppel i søppelkasser i stedet for på bakken, i stedet for å ergre seg over at de kaster det i feil søppelkasse?!?

Du kan ha rett i det. Siden det ikke stilles krav til å anskaffe seg hund så ser man rett som det er at hunden er mer intelligent enn hundeeieren.....

1

Hadde noen kastet bæsj i dunken min hadde de fått posen i retur i bakskallen.

Makan til frekkhet. Hvem trodde at noe slik var lovlig !? For en merkelig artikkel. Selvfølgelig er den min, jeg betaler tusenvis av kroner i året for den.

2

Jeg hadde skjønt det dersom det var snakk om store mengder søppel, slik at man ikke fikk plass til sitt eget søppel, men en bæsjepose? Når jeg lufter hunder kaster jeg bæsjeposen i nærmeste søppelkasse, jeg gidder vel ikke å ta den med meg hjem. Den dagen jeg får kjeft for det, lar jeg heller bæsjen ligge.

Avfallsselskapene rengjør ikke våre søppeldunker...de må vi rengjøre selve. Og poser kan det som kjent gå hull i.

Såfremt du ikke er eier av en giganthundrase som skiter en bærepose full og vel så det når den gjør sitt fornødende, så skulle det ikke være noe i veien for at du kan bære hjem drittposen til hunden din og kaste den der. Den kan verken være så stor eller så tung at det er noe problem. Faktisk kunne du ta med en tom bærepose (veier ingenting og får plass i lomma), og den kan du legge drittposen i til du kommer hjem til din egen søppeldunk.

Jeg syns det er ufint å bruke andre menneskers søppeldunker.

1

Når jeg lufter hunder kaster jeg bæsjeposen i nærmeste søppelkasse, jeg gidder vel ikke å ta den med meg hjem. Den dagen jeg får kjeft for det, lar jeg heller bæsjen ligge.

Du gjør nok alle hundeeiere stolte med en slik oppførsel.

1

Når jeg lufter hunder kaster jeg bæsjeposen i nærmeste søppelkasse, jeg gidder vel ikke å ta den med meg hjem.

Det er slike holdninger som gjør at vi hundeeiere er uglesett i mange tilfeller. Det eneste du evner å tenke på, er deg selv. Har det egentlig slått deg at det kan være 50 andre som tenker akkurat som deg i løpet av en måned?

Jeg vil gå så langt som å si at du mangler grunnleggende folkeskikk, respekt for andres eiendom, og anstendighet.

3
Uncle-Billy Hadde noen kastet bæsj i dunken min hadde de fått posen i retur i bakskallen. Makan til frekkhet. Hvem trodde at noe slik var lovlig !? For en merkelig artikkel. Selvfølgelig er de...

Man har ikke noen lovfestet rett til å kaste hundeposer og andre småting i nærmeste søppelkasse, men det er ikke akkurat ulovlig. Det burde ikke være noe å lage et stort problem ut av. Dersom alle kaster småting i nærmeste søppeldunk etter behov, så vil vel de også få småting i sin søppeldunk. Det skulle gå opp i opp.

1
Uncle-Billy [sitat…] Det er slike holdninger som gjør at vi hundeeiere er uglesett i mange tilfeller. Det eneste du evner å tenke på, er deg selv. Har det egentlig slått deg at det kan være 50...

Det er slike holdninger som gjør at vi hundeeiere er uglesett i mange tilfeller. Det eneste du evner å tenke på, er deg selv. Har det egentlig slått deg at det kan være 50 andre som tenker akkurat som deg i løpet av en måned?

Jeg er ikke noen vanskelig person, jeg klager aldri på det andre gjør. Og jeg setter pris på at folk ikke er vanskelige. Jeg plukker opp hundebæsjen etter meg, slenger ikke søppel på gata, det gjør jeg i nærmeste søppeldunk. Dvs, der jeg bor er det ingen som har sin egen søppeldunk. Vi har felles søppeldunker spredt med jevne mellomrom. Jeg gidder heller ikke å følge med på hvem som kaster ting i våre dunker. Og ingen har noen gang klaget på at jeg har kastet bæsjeposer i feil søppeldunk. Jeg har flere ganger observert at det har sittet folk i vinduene og fulgt med på om jeg plukker opp hundebæsjen, noe jeg selvfølgelig gjør.

Hundeeiere blir uglesett fordi de lar bæsjen ligge, lar hunden gå løs uten å ha kontroll på den o.l. Dersom noen ugleser hundeeiere fordi de får en bæsjepose i søppelkassen sin, er de jammen vanskelige. Ikke rart det er krig i verden.

1
Uncle-Billy Så du hadde ringt på og plaget meg for å spørre om det var greit at jeg tok kostnaden for å bli kvitt din hunds bæsj? Det hadde gjort meg ekstra sint.

Så du hadde ringt på og plaget meg for å spørre om det var greit at jeg tok kostnaden for å bli kvitt din hunds bæsj?

Er det kilopris der du bor da? Her er det fast pris på dunken og det ville således ikke blitt noen ekstra kostnad om noen kastet en liten pose i dunken.

2

Lignende innlegg

Mye å lære for mange . . . . .

Kan dette være med å øke temperaturen i havet, og ikke minst Co2 innholdet i havet ? Kanskje (ukjent) naturfenomen (/ -katastrofer som dette er mye av årsaken til klimaendringene vi ser . . . . . . K...
Bilde

Et nytt felt med skorsteiner på havets bunn er oppdaget i Stillehavet

Thibaut Barreyre ved Universitetet i Bergen deltok i en ekspedisjon for å forske på vulkanutbrudd, da han og teamet oppdaget de svarte skorsteinene.


Bilde www.msn.com
1
57 svar
Politikk - Norsk erdetslik Siste svar

Trond Giske redder AP

Støre har gjort AP til Ansvarsløst Parti, og siste meningsmåling der AP ligger på 19% og Sp på 6% og Høyre på 29%, har ikke hatt særlig stor interesse for mediene. (Jeg bare tenker på hvordan aviser o...
Bilde

Kraftopprørere i Ap strømmer til Giske

Trond Giskes lokallag har i sommer passert 800 medlemmer og er suverent størst i Arbeiderpartiet. Misnøye med regjeringens energipolitikk er hovedforklaringen, sier han.


Bilde www.nrk.no
2
2 svar

Nytt forslag om strøm . . . . .

Etter mange idiotiske uttalelser om strøm og priser har jeg et nytt forslag . . . . Øystein Olsen (tidligere sjef for Norges Bank) sier: "Øystein Olsen mener tiden for lave strømpriser er forbi" - j...
Bilde

Øystein Olsen mener tiden for lave strømpriser er forbi

Tidligere sentralbanksjef Øystein Olsen mener vi bare kan glemme å få billigere strømpriser i fremtiden.


Bilde www.msn.com
2
2 svar
Politikk - Norsk erdetslik Siste svar

Den enes brød . . . .

I et uttrykk heter det; Den enes død er andres brød. Med de høye strømregningene vi vil få til vinteren, vil dette kanskje bli en bitter "pille" a svelge for noen strømsjefer. Får vi en vinter tempera...
1
3 svar

Helt enig med Ap og Sp

Den forrige Regjeringen gikk jo på et «knusende nederlag» og ble instruert av Stortinget til å opprettholde fødetilbudet i AP bastionen Kristiansund til nytt sentralsykehus for regionen står klart. St...
Bilde

Ledelsen ved Sykehuset Nordmøre og Romsdal trekker seg: – Det totale kaos

Tre ledere for sykehusene i Molde og Kristiansund trekker seg på dagen grunnet bemanningsproblemene på fødeavdelingen i Kristiansund.


Bilde www.vg.no
1
3 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Anledning gjør tyv

Over 10 % stigning på mat og drikke. Tydelig at bønder har sittet og bekomme seg rikdommer. Nå er det bare å glede seg til følgene. Når 38000 bønder er viktigst.
1
2 svar
Laster...