Aktuelt

goggen43

Politiet beslagger lokalet til HA

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=10127426

Dette er en stor seier for oss som vil holde kriminaliteten nede og narkotrafikken nede.

Det er ikke mange byer i verden som tar opp kampen med HA, men Oslo politiet viser muskler med ny regjering at nå er det ikke rødgrønne koster som koster, men nye og skarpere.

Flott tiltak av Oslo politiet , jeg vet nabolaget jubler selv om de ikke tør vise det.

2
178 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

tar opp kampen med HA,

En må nok se aksjonen i et lengre perspektiv. Dette er mest sannsynlig et svar på at HA knyttet til seg flere medlemmer for noen få uker siden. Begrunnelsen om at eiendommen er blitt brukt til kriminell aktivitet blir derfor litt tynn. De aktuelle våpenbeslagene skjedde jo for flere år siden.

Personlig synes jeg det er bra at politiet holder et øye med HA, men det er kanskje enklere å overvåke dem om man vet hvor de holder til?

1
A_Øivind [sitat…] En må nok se aksjonen i et lengre perspektiv. Dette er mest sannsynlig et svar på at HA knyttet til seg flere medlemmer for noen få uker siden. Begrunnelsen om at eiendomm...

http://www.tv2.no/nyheter/innenriks/krim/hells-angels-kastet-paa-doer-i-oslo-4142944.html

Er skattemyndighetene som har tatt beslag i eiendommen, de klarer ikke betale skatten sin engang, amatørene på Alnabru.

Dette er muligens Norsges mest krminille gjeng og oppdragsgivere til mange andre krminelle, håper Oslo politiet gjør jobben sin skikkelig så vi kan bli kvitt avskummet.

1

– Vi har fått et bokettersyn fra skattemyndighetene, og de mener at vi har leid ut for billig til oss selv. Derfor fikk vi et skattekrav på en million kroner, forteller Olsgaard til TV 2.

Dette kravet betalte de,

De må ha godt betalte jobber disse gutta.

1

Dette er en stor seier for oss som vil holde kriminaliteten nede og narkotrafikken nede.

Egentlig ikke. Der har man en viss kontroll på hvor de er. Nå kan du operere ut fra flere småsteder.

1
WernerVonBraun [sitat…] Da syns jeg han skal begynne med de virkelige truslene. Utenlandske gjenger.

Det HA som er de virkelige bakmennene og det er bra å begynne på toppen når man skal rive ned et krmininelt nettverk.

HA og andre 1% klubber samarbeider tett med de utenlandske gjengene, de er ofte løpegutter for HA og 1% klubbene.

Klarer Oslo politiet sammen med myndighetene å holde HA ute ifra lokalene sine og hindre dem i leie andre steder i Oslo , er det en stor seier for samfunnet.

2
goggen43 Det HA som er de virkelige bakmennene og det er bra å begynne på toppen når man skal rive ned et krmininelt nettverk. HA og andre 1% klubber samarbeider tett med de utenlandske gje...

larer Oslo politiet sammen med myndighetene å holde HA ute ifra lokalene sine og hindre dem i leie andre steder i Oslo , er det en stor seier for samfunnet.

Så da er det greit at noen utenfor Oslo får HA-hovedkvarteret i stedet?

Jeg for min del har aldri hatt noe i mot HA. For uansett hva de holder på med, så er de ikke noe trussel for vanlige folk. De som måtte ha noen probemer med HA, har jo rotet det til for seg sjøl.

2
pfrog567 [sitat…] Så da er det greit at noen utenfor Oslo får HA-hovedkvarteret i stedet? Jeg for min del har aldri hatt noe i mot HA. For uansett hva de holder på med, så er de ikke noe tr...

Har heller aldri vært i tottene på de der, men vet de styrer så mye av narkotika trafikken at det er på tide de stoppes.

Håper ikke de får etablere seg utenbys, men at de blir drevet ut av landet, vi har ikke bruk for slike arbeidsskye, kriminelle avskum som ikke betaler skatt.

1

ny regjering

Så du tror at det er Erna som har ordnet denne rassiaen? Dette har de planlagt lenge før det var regjeringsbytte.

1
goggen43 Konstaterer bare at det ble aldri gjort noe slikt unde de rødgrønne, og dette er nok ikke siste aksjonen for å beslagge eiendommer ifra 1% klubber. Håper de river gjerdet der nå og...

Konstaterer bare at det ble aldri gjort noe slikt unde de rødgrønne

Politiet sier de har planlagt aksjonen lenge, og politiet forholder seg dessuten ikke til hvem som sitter i regjering når de planlegger sine aksjoner. Og slik skal det være, ellers hadde ikke politiet vært uavhengig.

1
valotunk Så du synes ikke HA er en virkelig trussel? Du har ikke tenkt på at sannsynligheten er stor for at de samarbeider med de utenlandske gjengene om narkotrafikken? Ta de kriminelle, u...

Så du synes ikke HA er en virkelig trussel?

HA er en annerledes trussel. Det er veldig sjelden at de er en fare for den normale privatperson. Innvandrergjengene driver mye mer med vold mot normale mennesker. HA er større.

Jeg mener ikke at det de ikke er en trussel, det var feil å skrive det på den måte. For å si det på en annen måte så er ikke jeg redd for at HA skal gå til fysisk angrep på meg fordi jeg så på de. Jeg har selv sett innvandrergjenger benytte vold mot mennesker jeg kjenner fordi de ikke likte "trynefaktoren" deres.

1
WernerVonBraun [sitat…] HA er en annerledes trussel. Det er veldig sjelden at de er en fare for den normale privatperson. Innvandrergjengene driver mye mer med vold mot normale mennesker. HA er s...

HA er en annerledes trussel. Det er veldig sjelden at de er en fare for den normale privatperson

Hva vet du om det? Spør pårørende til narkomane om hva de synes om at HA er med på å ødelegge livene både til deres kjære og til de sjøl som pårørende.

1
goggen43 Konstaterer bare at det ble aldri gjort noe slikt unde de rødgrønne, og dette er nok ikke siste aksjonen for å beslagge eiendommer ifra 1% klubber. Håper de river gjerdet der nå og...

Konstaterer bare at det ble aldri gjort noe slikt unde de rødgrønne, og dette er nok ikke siste aksjonen for å beslagge eiendommer ifra 1% klubber.

Nei - det har jo aldri vært razziaer, rettsaker eller domfellelser mot MC-medlemmer de siste åtte årene... (sarkasme)

Jeg tviler sterkt på at denne "beslagleggelsen" holder - om den skal gjøre det, må jo rettslige instanser avgjøre. Politiet i seg selv har da vel ingen myndighet til å gjøre slikt - de kan avstenge en eiendom for etterforskningsformål, det skjønner jeg, men "beslaglegge" - altså i betydningen "inndra"...? Hvilken lovhjemmel finnes for sånt?

cochise-

1
cochisedied [sitat…] Nei - det har jo aldri vært razziaer, rettsaker eller domfellelser mot MC-medlemmer de siste åtte årene... (sarkasme) Jeg tviler sterkt på at denne "beslagleggelsen" holde...

Nei - det har jo aldri vært razziaer, rettsaker eller domfellelser mot MC-medlemmer de siste åtte årene... (sarkasme)

Norske myndigheter beslagla aldri eiendom til kriminelle gjenger under de rødgrønne.

De kan beslagge stedet siden det er brukt til kriminell virksomhet.

1

Morsomt når man får se Supern i media, later som HA er en uskyldig MC-klubb når alle vet de er en mafia-organisasjon.

1
WernerVonBraun [sitat…] Jeg vet litt om det. Uansett så mener jeg at for almenheten så er innvandrergjenger en større trussel. HA er organiserte og driver ikke med ran osv. av privatpersoner som...

Og jeg vet litt om hvordan det kan være å ha et narkotikaproblem tett inn på livet. Og når vi vet at HA er tungt inne i innførselen av narkotika til landet er de, om enn indirekte, en trussel for mange vanlige folk.

Jeg underslår ikke med det trusselen innvandrergjenger er, men vi må se helheten og hvis ikke politiet gjør noe med HA og deres befatning med narkotikatrafikken så gjør de ikke jobben sin. Det handler dessuten om å forhindre at nye kommer inn i narkohelvetet.

1
goggen43 Har heller aldri vært i tottene på de der, men vet de styrer så mye av narkotika trafikken at det er på tide de stoppes. Håper ikke de får etablere seg utenbys, men at de blir drev...

men vet de styrer så mye av narkotika trafikken at det er på tide de stoppes.

Og du tror narkotrafikken stoppes fordi HA blir kastet ut huset sitt? Naivt. Selv om hver eneste HA-medlem ble sendt til Jan Mayen vil fortsatt noen ta opp bitene og fortsette.

1
goggen43 [sitat…] Norske myndigheter beslagla aldri eiendom til kriminelle gjenger under de rødgrønne. De kan beslagge stedet siden det er brukt til kriminell virksomhet.

Du er kjent med maktfordelingen i Norge? Altså skillet mellom lovgivende, utøvende og dømmende myndigheter?

"Stedet er brukt til kriminell virksomhet"...

Tja - nå vet jeg ikke om du er huseier, men la oss si du er. Du leier ut en sokkelleilighet og en hybel. Politiet slår til, og det viser seg at begge leieboerne dine er involvert i "tunge saker" - nark, prostitusjon, våpen osv.

Oh boy - nå hiver politiet deg ut og "inndrar" eiendommen din - den har jo blitt brukt til kriminell virksomhet!

cochise-

1
cochisedied Du er kjent med maktfordelingen i Norge? Altså skillet mellom lovgivende, utøvende og dømmende myndigheter? "Stedet er brukt til kriminell virksomhet"... Tja - nå vet jeg ikke om d...

Du er kjent med maktfordelingen i Norge? Altså skillet mellom lovgivende, utøvende og dømmende myndigheter?

"Stedet er brukt til kriminell virksomhet"...

Nå skal supersmurfen prøve dette for retten så vi får se, regner med Oslo Politit vinner denen saken og at det snart kan bygges virksomhet som er til vinning for samfunnet der.

Einar Aas er en tøffing som tør der andre politisjefer svikter.

1

Lignende innlegg

Aktuelt silas Siste svar

Polens statsminister mener...

...at Norge profiterer på krigen og at vi bør kanalisere pengene tilbake til dem som rammes hardest. Energiprisene har steget kraftig men det skyldes corona-lockdown og vestlige sanksjoner. Europeiske...
1
6 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Når atomtrusselen ikke biter..

Det var selve grunnpilarene til Nato.avskrekkingen stomvåpemet gir. Myrphys lov gjelder. Når et våpen såvidt er brukt i den ene krigen vil den blir brukt stort i den neste. Dette viser hvor såre Russl...
1
14 svar

Har APs Næringsminister mistet forstanden??

Er dette en Ministers holdning? AP?? Seriøst??? Dette er jo tildels lignende radikalt tankesett som vi ser hos ODA, som jeg av prinsipp ikke handler hos. Arbeiderpartiet pusher Vestre og ODA som prakt...
Bilde

Sponset politianmeldte demonstranter: - Absurd

Familieselskapet til næringsminister Jan Christian Vestre (Ap) ga 300 000 kroner til Extinction Rebellion, som nå er politianmeldt av Stortinget. Det vekker reaksjoner.


Bilde www.dagbladet.no
1
12 svar
Aktuelt silas Siste svar

Falske følgere på Twitter

Newsweek melder... NEW YORK (Nettavisen): Nesten halvparten av presidents Joe Bidens 22,2 millioner følgere på Twitter, skal være falske, viser en undersøkelse foretatt av selskapet SparkToro og som e...
Bilde

Half of Joe Biden's Twitter followers are fake, audit reveals

Billionaire Elon Musk has claimed that 20 percent of Twitter users are "spam/fake accounts" amid his ongoing takeover bid.


Bilde www.newsweek.com
2
7 svar

Skjønner Vedum og Støre hverdagen ?

Jeg lurer på om den nye regjeringen med Vedum og Støre skjønner hverdagen til svært mange (kanskje de fleste) barnefamilier i Norge nå. Neppe . . . . . Og når rentehevinger planlegges, så er det ikke...
Bilde

Fikk betalingsvansker etter strømpris-smell: – Vet mange kjenner seg igjen

SLEMMESTAD (VG) Stadig flere sliter med regningene. Inkassobyråer opplever pågang fra en ny gruppe: Småbarnsfamilier med trang økonomi.


Bilde www.msn.com
1
4 svar
Laster...