Aktuelt

mf_6

Øst-europeiske kjeltringer

http://www.ta.no/nyheter/grenland/article6941146.ece

En øst-europeer blir her tatt med bilen lastet med tjuvgods, og det viser seg at vedkommende er etterlyst fra et annet politidistrikt. Dette tjuvpakket blir satt fri etter "forkynning av dokumenter". Jeg lurer virkelig på om han blei skremt av dette??

En ting er at dette tjuvpakket ikke har respekt for ærlige nordmenn sine verdier. Men politiet, som er betalt av norske borgeres surt innbetalte skatt, lar slike gå fri og fortsette sin virksomhet.

For å få et snev av rettferdighet burde bilen som vedkommende brukte blitt sendt rett inn i pressa mens han sto å så på, og fått beskjed om å forlate kongeriket innen så lang tid det tar å gå til Svinesund.

2
17 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

shaukat23B Med EU, EØS så blir dette sikkert vanskelig

eu gjør mye rart, ingen tvil om det, men dette er vel mest våre udugelige politikere sitt verk. de har ikke fengsel nok å de tror at de skal klare å organisere seg ut av det. det står en masse kriminelle i kø og blant dem mange øst europere. vanekriminelle skal i varetekt enkelt å greit. fint at vi betaler en hel haug til "fellesskapet" hvert eneste år, bare synd at politikere ikke klarer å såpass vett at de ivaretar de oppgavene de skal, som å sørge for at det er nok fengsel, eller sørge for mer kontroll med grensene

1

For å få et snev av rettferdighet burde bilen som vedkommende brukte blitt sendt rett inn i pressa mens han sto å så på, og fått beskjed om å forlate kongeriket innen så lang tid det tar å gå til Svinesund.

Fra artikkelen :

" I forbindelse med tyveriet hadde en bil satt seg fast like i nærheten. Politiet dro til stedet og det viste seg at bilen var fullastet med ved. "

Nei, nei, nei ! Du eier jo ikke solidaritet med de som fryser. I din ubarmhjertighet burde du gå i skammekroken å lese historien om fyrstikkpiken.

Som om ikke det var nok - du vil også ta fra ham bilen. Heretter skal altså den stakkars mannen som har kommet til Norge for å jobbe som vedtyv, måtte bære alt selv - med fare for å få så vondt i ryggen at han må uføretrygdes. Takk og lov at vi har NAV.

Jeg registrer også at du vil sende ham i retning Svinesund. Har du ingen medlidenhet med svenskene ?

2

Ja, kanskje ønsker han å straffe Sverige for alle de unge etnisk svenske fremmedarbeiderne som stjeler arbeidet fra unge etniske nordmenn. Svenskerasismen har utvilsomt gode vekstvilkår i Norge, MITT Norge.

1
Orchid Fyren ble dimmitert, hahahahahah. Hurra Norge.

At vi nordmenn finner oss i dette mer skjønner jeg ærlig talt ikke. Kanskje det hadde vært en ide å si til våre politikere at vi IKKE finner oss i dette mer.

Husk: Politikerne skal være folkets TJENERE ikke herskere.

Jeg skjønner virkelig ikke den tafattheten som det har blitt i det norske samfunnet.

Daglig så leser vi i avisene, og får høre på nyhetene at Øst-europeiske bander begår STORE kriminelle handlinger i landet vårt, og vi gjør ingenting med det virker det som.

Vi må være verdens dummeste folk som finner oss i dette.

1

Hadde Norge vært et fattig land så hadde vi ikke godtatt noe av dette.

Vi hadde tatt loven i egne hender, for at rettferdigheten skal skje. Straffene hadde vært harde og utlendingene hadde rømt landet .

Men vi er ikke fattige så derfor skjer dette.

1

For å få et snev av rettferdighet burde bilen som vedkommende brukte blitt sendt rett inn i pressa mens han sto å så på, og fått beskjed om å forlate kongeriket innen så lang tid det tar å gå til Svinesund.

Kommer aldri til å skje i dette snillisme-landet.

Her skal kriminelle behandles som adelige, og det er mer eller mindre fritt leide.

Hva er nytt?

1

For å få et snev av rettferdighet burde bilen som vedkommende brukte blitt sendt rett inn i pressa mens han sto å så på, og fått beskjed om å forlate kongeriket innen så lang tid det tar å gå til Svinesund.

Nemlig:) Det er nok mange - meg inklusive, som lenge har lurt på hvor lenge skal de få holde på med dette. Eneste bra forslag jeg har sett fra SP de siste åra er å bryte Schengen-avtalen. Du bør få en tommel når jeg har!

1
amore At vi nordmenn finner oss i dette mer skjønner jeg ærlig talt ikke. Kanskje det hadde vært en ide å si til våre politikere at vi IKKE finner oss i dette mer. Husk: Politikerne skal...

At vi nordmenn finner oss i dette mer skjønner jeg ærlig talt ikke. Kanskje det hadde vært en ide å si til våre politikere at vi IKKE finner oss i dette mer. Husk: Politikerne skal være folkets TJENERE ikke herskere.

Nå er regjering og en stor del av Stortinget blitt byttet ut, så vi må da i det minste ha et lite håp om at dette kan endres til det bedre, sett fra ærlige nordmenn sin side.

1

Lignende innlegg

Politikk - Norsk erdetslik Siste svar

Fortsatt flertall for høyresiden . . . . . .

Ingen regjering har mistet popularitet så raskt som den sittende . . . . . . Og det er skremmende. Nå har vi en regjering som overhode ikke har "vanlige folks" tillit. Og som fortsetter å ta upopulære...
Bilde

KrF får boost på ny måling

KrF får sin høyeste oppslutning siden den opprivende retningsstriden i 2018, viser en ny måling. Arbeiderpartiet går også mye fram.


Bilde www.msn.com
2
4 svar
Aktuelt silas Siste svar

Polens statsminister mener...

...at Norge profiterer på krigen og at vi bør kanalisere pengene tilbake til dem som rammes hardest. Energiprisene har steget kraftig men det skyldes corona-lockdown og vestlige sanksjoner. Europeiske...
1
6 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Når atomtrusselen ikke biter..

Det var selve grunnpilarene til Nato.avskrekkingen stomvåpemet gir. Myrphys lov gjelder. Når et våpen såvidt er brukt i den ene krigen vil den blir brukt stort i den neste. Dette viser hvor såre Russl...
1
14 svar

Har APs Næringsminister mistet forstanden??

Er dette en Ministers holdning? AP?? Seriøst??? Dette er jo tildels lignende radikalt tankesett som vi ser hos ODA, som jeg av prinsipp ikke handler hos. Arbeiderpartiet pusher Vestre og ODA som prakt...
Bilde

Sponset politianmeldte demonstranter: - Absurd

Familieselskapet til næringsminister Jan Christian Vestre (Ap) ga 300 000 kroner til Extinction Rebellion, som nå er politianmeldt av Stortinget. Det vekker reaksjoner.


Bilde www.dagbladet.no
1
12 svar
Aktuelt silas Siste svar

Falske følgere på Twitter

Newsweek melder... NEW YORK (Nettavisen): Nesten halvparten av presidents Joe Bidens 22,2 millioner følgere på Twitter, skal være falske, viser en undersøkelse foretatt av selskapet SparkToro og som e...
Bilde

Half of Joe Biden's Twitter followers are fake, audit reveals

Billionaire Elon Musk has claimed that 20 percent of Twitter users are "spam/fake accounts" amid his ongoing takeover bid.


Bilde www.newsweek.com
2
7 svar

Skjønner Vedum og Støre hverdagen ?

Jeg lurer på om den nye regjeringen med Vedum og Støre skjønner hverdagen til svært mange (kanskje de fleste) barnefamilier i Norge nå. Neppe . . . . . Og når rentehevinger planlegges, så er det ikke...
Bilde

Fikk betalingsvansker etter strømpris-smell: – Vet mange kjenner seg igjen

SLEMMESTAD (VG) Stadig flere sliter med regningene. Inkassobyråer opplever pågang fra en ny gruppe: Småbarnsfamilier med trang økonomi.


Bilde www.msn.com
1
4 svar
Laster...