Aktuelt

kansas00

Vintertid - beholde / ikke beholde

I kveld stilles klokka 1 time tilbake igjen. Da blir spørsmålet om det har noen funksjonalitet å stille klokka et par ganger i året. Det synes tydeligvis ikke Klinge i Sp og ønsker å innføre sommertid året rundt. Da må hun uansett få hele EU med seg. Som med alt annet fra brussel er norge her bundet opp av dirketiver. Synes selv det ikke spiller noen rolle hvem vei man stiller klokka. Har man behov for mer lys får man heller justere døgnet sitt selv i forhold til når man står opp/legger seg. I ganske mange deler av landet er det så mørkt i vinterhalvåret at det er mørkt når man går på jobb/skole og når man kommer hjem. Så lenge EU må bli enig i fellesskap om dette kommer det nok neppe til å skje noe her.

Ha en fornøyelig helg.. den lengste helga dette året.

http://www.dagbladet.no/2013/10/26/nyheter/jenny_klinge/senterpartiet/valg/samfunn/29994026/

1
12 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Ja på tide å slutte med dette forbanna tullet! Og hva er vitsen med å stille klokka tilbake om vinteren?? Dagen føles kortere når det blir tidligere mørkt. Skulle jo vært stillt motsatt vei hvis man skulle stille noe som helst. Det er jo helt molbo!

2

Ser virkelig ikke poenget på våre breddegrader. Men når det er sagt er jeg tilhenger av standarisering så om ikke "alle " går inn for det får vi bare kjøre på som vanlig.

1

Det synes tydeligvis ikke Klinge i Sp og ønsker å innføre sommertid året rundt. Da må hun uansett få hele EU med seg

Hun er utelukkende interessert i å spre fremmedfrykt knyttet EU, tiggere, romfolk og andre som ikke passer inn i de nynasjonalistiske grenene i Senterpartiet.

Omdal begikk et betimelig karakterdrap på dama da hun rørte i rom-vannet i vår. Dessverre klarte han ikke å hindre gjenvalgt av en av Stortingets skumleste politikere.

2

Alt kan bli en vane. Jeg liker best at klokken stilles tilbake igjen, nå på senhøsten. Så føles som om man får sove litt ekstra på morgenen. Det varer kanskje to morgener, og så er man vant igjen.

1

Vi stiller ikke klokken tilbake til vintertid, men vi stiller klokken til normaltid, og frem til sommertid.

Begynn heller dagen 1 time tidligere. Problem solved..

1

Hvis det skal endres noe så må vi ha vintertid (normaltid) hele året. Da det er det som er normalen. Sommertid er faktisk avvik fra normalen.

2

For noen år siden gikk strømmen rett etter skolen begynte klokken 8.50. Den ble nærmere ti før vi fikk gjort noe - det var rett og slett for mørkt til å lese, selv om ene veggen var dekket av vinduer. Ikke bor jeg spesielt langt nord i landet heller.

Jeg er ikke spesielt glad for at det nå blir mørkt en time tidligere, men jeg tror at det ville blitt litt vel mørkt, litt vel lenge, om formiddagen dersom vi skulle hatt sommertid hele året.

Å ha vintertid hele året høres ihvertfall ikke bra ut - de fleste av oss er nok litt for glad i de lange sommerkveldene.

1
Stenia Alt kan bli en vane. Jeg liker best at klokken stilles tilbake igjen, nå på senhøsten. Så føles som om man får sove litt ekstra på morgenen. Det varer kanskje to morgener, og så er...

n vant igjen.

Helt enig. Og det er ikke noe herk lenger da de fleste har mobiltelefoner som stilles automatisk og det samme med pc-en. Ok, noen eldre utgaver av mobiler må stille for hånd da. Men uansett så er det omtrent ingen som taper på det.

1

Lignende innlegg

Løgnene fra SP og AP

Tidenes løgn er avslørt og bekreftet av løgnerne selv, SP og AP i Posisjon - som nå bekrefter at norsk kommuneøkonomi er svært solid. De fleste av oss har ennå vondt i hodet av gneldringen til rævglef...
Bilde

Norske kommunar er sinte for koronapengar som vart borte

Regjeringa vert skulda for løftebrot om koronakompensasjon. – Økonomien i kommunane er god, seier finansminister Trygve Slagsvold Vedum (Sp).


Bilde www.nrk.no
1
11 svar
Aktuelt silas Siste svar

70% inflasjon i Tyrkia

Mange land sliter nå med skyhøy inflasjon. Sudan på topp med utrolige 260%, Venezuela på andreplass med 222%, Estland med 18,8%, Russland med 17,8% og Ukraina med 16,4%. Nato-landet Tyrkia har hele 70...
2
2 svar

Stortinget og dagligvarer . . . . . .

Stortinget tar (latterlige grep) og mener nå de skal få ned matvareprisene. Og eieren av den største kjeden som består av ASKO, Kiwi, Meny, Spar, Joker . . . . . og medeier i Bama og Nortura (sammen...
Bilde

Dagligvarekaos på Stortinget: Ap og Sp ble parkert tross «svært liten» uenighet

SV brøt ut av forhandlingene og dannet flertall med Høyre og andre partier selv om det var svært liten uenighet mellom dem og regjeringen. – Høyre er ikke er ærlige om hvorfor Sp og Ap ikke er en del...


Bilde www.msn.com
1
4 svar
Aktuelt silas Publisert

Falske følgere på Twitter

Newsweek melder... NEW YORK (Nettavisen): Nesten halvparten av presidents Joe Bidens 22,2 millioner følgere på Twitter, skal være falske, viser en undersøkelse foretatt av selskapet SparkToro og som e...
Bilde

Half of Joe Biden's Twitter followers are fake, audit reveals

Billionaire Elon Musk has claimed that 20 percent of Twitter users are "spam/fake accounts" amid his ongoing takeover bid.


Bilde www.newsweek.com
2
0 svar
Laster...