Aktuelt

stabeis

Takk GUD for at vi bor i Norge..

http://www.nettavisen.no/nyheter/article3703113.ece

Dritten takker gud for de lave straffene dette landet har og for å tilføye; i tillegg for at straffene er lave, er fengslene i dette landet mer lik flotte hotell enn fengsler..

Selv kriminelle er enig med meg at straffenivået i dette landet er altfor lavt og mildt, så da kan man jo lure på hva "fagfolket" egentlig driver med..

1
12 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Når det offentlige systemet skal stå som ansvarlig for å drive fengsler, så blir det fort veldig dyrt å ha mange innsatte. Det er mange skrikende fugleunger i statskassas rede, klekket ut av eggene som kalles skattesystemet.

Pytt pytt om det stryker med noen menneskeliv når b-gjengen må slippes ut for å spare cellekostnader. Det billigste er jo dødsstraff for den minste lille gjengangskriminalitet, men det er litt groteskt av flere grunner. Det spørs om ikke det er dette vi likevel kommer til å ende med i lengden.

Kanskje problemet er pengesystemet som form. Vi kan heller ikke privatisere fengslene, hva skjer om de går konkurs? :) Kanskje trenger samfunnet en helt ny modell for ressursregning? Samtidig med at man bygger ned den statlige sjonglørjobben med for mange kjegler?

Og så øker jo kriminaliteten i Norge i hovedsak på grunn av forbudet mot narkotika. Da blir det ikke lett å stanse eksplosjonen i det kriminelle markedet..

2

Han burde takke Allah isteden for at han bor i Norge.

Islams venn nummer 1 i verden . Velkommen skal dere være .

2
shaukat23B Når det offentlige systemet skal stå som ansvarlig for å drive fengsler, så blir det fort veldig dyrt å ha mange innsatte. Det er mange skrikende fugleunger i statskassas rede, kle...

Kanskje problemet er pengesystemet som form. Vi kan heller ikke privatisere fengslene, hva skjer om de går konkurs? :) Kanskje trenger samfunnet en helt ny modell for ressursregning? Samtidig med at man bygger ned den statlige sjonglørjobben med for mange kjegler?

Det er fullt mulig å leie fengsler og celler i utlandet til stk.priser helt ned mot kroner 150 pr. døgn, bla. i Sibir faktisk..

Vel er ikke standarden helt den samme som den norske, men det spiller da ingen rolle, for vi snakker om farlige kriminelle mennesker som skal sitte i fengsel i årevis.. Her kan samfunnet spare mange millioner - penger som kan brukes til noe langt mer fornuftig..

1
aegi2 [sitat…] å du er tilbake med denne remsa over totaltallet... men kriminalitet som vi frykter å komme ut , hvordan ser tallet ut der ? Overfall , overfallsvoldtekter osv.... At krim...

å du er tilbake med denne remsa over totaltallet...

Glem det total tallet, det er skjult i statistikkene. De lyger så det renner av de. Det er snart bare drap, ran og voldtekter politiet gidder å bry seg om. Mørketallene på mange former for kriminalitet er garantert enorme. Mange gidder ikke anmelde lenger heller, det er ikke noe poeng i det. Politiet bryr seg ikke.

2

Selv kriminelle er enig med meg at straffenivået i dette landet er altfor lavt og mildt, så da kan man jo lure på hva "fagfolket" egentlig driver med..

De få som blir pågrepet i Nprge får verdens laveste straffenivå.

Minner litt om en snillistisk dom i Kenya...VOLDTEKSTDFORBRYTERE MÅTTE KLIPPE GRESS...

Og som kriminelle i Norge sier; "Ungdom vet hva straffen blir. Det er en kalkulert risiko de er villige til å ta, sier han." Bare å takke Gud for at vi bor i Norge...

1

Selv kriminelle er enig med meg at straffenivået i dette landet er altfor lavt og mildt, så da kan man jo lure på hva "fagfolket" egentlig driver med

At straffenivået er så lavt i dette landet, skyldes vel at de i stedet for å fengsle er gått over til å bøtelegge mange overtredelser.

"Fagfolket" har det travelt med å skrive bøter, som de har funnet ut er en lukrativ "Gullgruve".

1

Lignende innlegg

Fortsatt flertall for høyresiden . . . . . .

Ingen regjering har mistet popularitet så raskt som den sittende . . . . . . Og det er skremmende. Nå har vi en regjering som overhode ikke har "vanlige folks" tillit. Og som fortsetter å ta upopulære...
Bilde

KrF får boost på ny måling

KrF får sin høyeste oppslutning siden den opprivende retningsstriden i 2018, viser en ny måling. Arbeiderpartiet går også mye fram.


Bilde www.msn.com
3
5 svar
Aktuelt silas Siste svar

Polens statsminister mener...

...at Norge profiterer på krigen og at vi bør kanalisere pengene tilbake til dem som rammes hardest. Energiprisene har steget kraftig men det skyldes corona-lockdown og vestlige sanksjoner. Europeiske...
1
6 svar

Har APs Næringsminister mistet forstanden??

Er dette en Ministers holdning? AP?? Seriøst??? Dette er jo tildels lignende radikalt tankesett som vi ser hos ODA, som jeg av prinsipp ikke handler hos. Arbeiderpartiet pusher Vestre og ODA som prakt...
Bilde

Sponset politianmeldte demonstranter: - Absurd

Familieselskapet til næringsminister Jan Christian Vestre (Ap) ga 300 000 kroner til Extinction Rebellion, som nå er politianmeldt av Stortinget. Det vekker reaksjoner.


Bilde www.dagbladet.no
1
12 svar
Laster...