Aktuelt

Kniksen1

Katte-seriemorder løs i Haugesund

Veldig skremmende sak fra Haugesund. En fyr(eller en dame, hva vet jeg) går rundt og dreper katter i byen. Det siste drapet var særdeldes groteskt. En kvinne fant en katt halshugd og flådd utenfor huset sitt. Kattedelene var pent og pyntelig lagt rett utenfor døren.

http://www.tv2.no/nyheter/fant-partert-og-flaadd-katt-foran-huset-4147342.html

Denne psykopaten bør vel finnes og sperres inne før han begynner å gå løs på mennesker? Her snakker vi tydeligvis om et rimelig forstyrret individ.

2
17 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Den eller de som gjør slike grufulle ting trenger hjelp. Det er vår tilnærming til denne saken, sier Vikse.

Et juletre opp i ræva er vel heller det de/den trenger.

2

Å drepe og torturere forsvarsløse dyr er noe av det feigeste og mest primitive ett menneske kan gjøre. Det vitner om en pervers og degenerert tankegang.

3

Her snakker vi tydeligvis om et rimelig forstyrret individ

Ja, denne personen som gjør dette virker rimelig forstyrret ja.

1

Her har vi en serie(menneske)morder in spe.. Gjelder å stoppe vedkommende før det å partere og flå katter blir kjedelig...

Mest sannsynlig bør nok vedkommende sperres inne på lukket avdeling de neste 40-50 årene for, eget, og andres beste...

1
CinemaMaestro Jeg sa "noe av". Og før du dømmer meg, bør du tenke over at en katt kjenner smerte. Og for det andre: drapsmenn starter ofte med dyretortur.

Jeg sa "noe av". Og før du dømmer meg, bør du tenke over at en katt kjenner smerte.

Jeg dømmer deg ikke. Skjønner godt at du synes disse kattedrapene fremstår groteske og primitivt.

Jeg ville bare tillegge at jeg synes tortur og drap av mennesker er verre.

Det er ingen tvil om at denne kattemorderen virker å være en person i ubalanse. Her ser man at psykiatrien i Norge trenger en opprustning.

1
Slettet-2MFX7Q

Tror gjerningspersonen blir tatt om dette fortsetter. Vil overraske meg om han/hun kan holde på slik i lengden, med all oppmerksomheten disse sakene har fått.

1

Denne psykopaten bør vel finnes og sperres inne før han begynner å gå løs på mennesker? Her snakker vi tydeligvis om et rimelig forstyrret individ.

Kommer desverre aldri til å skje da politiets prioriteringer i slike saker her til lands kun kan kalles skammelige.

1
Thyra Mange av dem startet med dyr..

I hvert fall hvis vi ser på seriemordere i statene. Der er det mange som har mishandlet dyr som liten og som har gått over til å drepe mennesker i fleng. Ikke at jeg påstår at alle som mishandler dyr kommer til å myrde mennesker, men hva dem gjør senere i livet kan ikke være helt bra.

1
vadefugl I hvert fall hvis vi ser på seriemordere i statene. Der er det mange som har mishandlet dyr som liten og som har gått over til å drepe mennesker i fleng. Ikke at jeg påstår at alle...

I hvert fall hvis vi ser på seriemordere i statene. Der er det mange som har mishandlet dyr som liten og som har gått over til å drepe mennesker i fleng

Så har vi også de med stor empati for dyr..men totalt manglende for mennesker. Breivik sørget jo over en mus han kjørte over for å nevne en konkret sak.

1
Kul_Djevel I motsetning til deg, så anser jeg å drepe og torturere mennesker er noe av deg feigeste og mest primitive.

Og igjen påpeker vi at mennesket er et dyr det også...

Forøvrig er det knapt straff for å torturere (andre) dyr her i landet, så hvorfor det skulle være mer feigt å torturere mennesker (hvor man faktisk risikerer mer enn en liten bot og et "neimen fydda, det var vel ikke pent?!" om man blir tatt) ser jeg ikke helt.

1

Det kunne like gjerne vært et menneske.

Slike sadister nyter å pine all slags vesener, så ganingen må tas før noen mennesker blir myrdet.

1

Lignende innlegg

Løgnene fra SP og AP

Tidenes løgn er avslørt og bekreftet av løgnerne selv, SP og AP i Posisjon - som nå bekrefter at norsk kommuneøkonomi er svært solid. De fleste av oss har ennå vondt i hodet av gneldringen til rævglef...
Bilde

Norske kommunar er sinte for koronapengar som vart borte

Regjeringa vert skulda for løftebrot om koronakompensasjon. – Økonomien i kommunane er god, seier finansminister Trygve Slagsvold Vedum (Sp).


Bilde www.nrk.no
1
11 svar
Aktuelt silas Siste svar

70% inflasjon i Tyrkia

Mange land sliter nå med skyhøy inflasjon. Sudan på topp med utrolige 260%, Venezuela på andreplass med 222%, Estland med 18,8%, Russland med 17,8% og Ukraina med 16,4%. Nato-landet Tyrkia har hele 70...
2
2 svar

Stortinget og dagligvarer . . . . . .

Stortinget tar (latterlige grep) og mener nå de skal få ned matvareprisene. Og eieren av den største kjeden som består av ASKO, Kiwi, Meny, Spar, Joker . . . . . og medeier i Bama og Nortura (sammen...
Bilde

Dagligvarekaos på Stortinget: Ap og Sp ble parkert tross «svært liten» uenighet

SV brøt ut av forhandlingene og dannet flertall med Høyre og andre partier selv om det var svært liten uenighet mellom dem og regjeringen. – Høyre er ikke er ærlige om hvorfor Sp og Ap ikke er en del...


Bilde www.msn.com
1
4 svar
Aktuelt silas Publisert

Falske følgere på Twitter

Newsweek melder... NEW YORK (Nettavisen): Nesten halvparten av presidents Joe Bidens 22,2 millioner følgere på Twitter, skal være falske, viser en undersøkelse foretatt av selskapet SparkToro og som e...
Bilde

Half of Joe Biden's Twitter followers are fake, audit reveals

Billionaire Elon Musk has claimed that 20 percent of Twitter users are "spam/fake accounts" amid his ongoing takeover bid.


Bilde www.newsweek.com
2
0 svar
Laster...