Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Ikke helt god den dama der nei...

Faktisk noen som støtter henne også på kommentarene under der ene som heter jasmine3 bl a..

Sjuke folk

1

Personlig mener jeg hun burde holdt kjeft og være glad for at hun ikke er landsforvist.

Hun er vel halvt norsk, oppvokst i Norge og er norsk statsborger, så å utvise henne er ikke noe alternativ.

1
Andropov Utvisning er ikke det samme som landsforvisning.

I nordisk rett ble "landsforvisning" i eldre tider meget brukt ved forbrytelser,en lov som avløste den gammelgermanske straffen "fredløshet".

Dog ble straffeloven fornyet i 1842,og da forsvant også loven om rett til å landsforvise egne statsborgere.

Men under siste verdenskrig ble jo internering av farlige motstandsfolk benyttet i en rekke også vestlige land,kanskje også dog misbrukt.

Mener å huske at i USA ble japanske borgere internert,kun grunnet sitt etniske opphav.

Men blir det farlige tider,så kan man nok måtte igjen ty til internering av borgere der man mener kan løpe fiendens ærend.

Får håpe forholdene i Norge ikke blir så ille:men man vet jo alldri i disse tider. Men da må kanskje landet være i untakssituasjon (har ikke så greie på lovene der,må jeg innrømme).

1

Hvis ikke denne personen kvalifiserer til overvåkning så er det ikke veldig mange som burde overvåkes..

1
cruisecontrol Ikke helt god den dama der nei... Faktisk noen som støtter henne også på kommentarene under der ene som heter jasmine3 bl a.. Sjuke folk

Denne jasmine er jo ogsaa garantert muslim el islamist.

Og hvilke muslimske land er det egentlig Norge forer direkte el indirekte krig med? Afghanistan? Regjering og folk i Afghanistan vil jo ha nordmennene der, de eneste som ikke vil er Taliban.

Betyr det da at eks fru Bhatti sympatiserer mer med Taliban heller enn den vanlige Afghanske mann, kvinne og barn?

Litt av en muslim i saafall, som onsker aa se muslimske barn bli slaktet for fote

1

Personlig mener jeg hun burde holdt kjeft

Er du motstander av ytringsfriheten?

Men seriøst. Ser ingen grunn til å overvåke henne. Hun har noen spesielle meninger det er lett å være uenig i, men greier ikke helt se henne som noen trussel. Siden de ikke har noe mer konkret enn hennes meninger, så synes jeg dette ligner på forfølgelse og trakassering.

1
Kul_Djevel [sitat…] Er du motstander av ytringsfriheten? Men seriøst. Ser ingen grunn til å overvåke henne. Hun har noen spesielle meninger det er lett å være uenig i, men greier ikke helt se...

Siden de ikke har noe mer konkret enn hennes meninger, så synes jeg dette ligner på forfølgelse og trakassering.

Hun har selv satt seg i en ekstrem situasjon og pleier vel fortsatt omgang med sine ekstreme venner. Forfølgelse og trakassering ser jeg gjerne at hun opplever det som, men det er bare høyst nødvendig kontroll med et miljø som ønsker å undergrave siviliserte samfunn.

Hun var ikke så tøff i trynet når hun ba om hjelp selv etter mishandlingen. Pussig at ingen i hennes miljø hjalp en kvinne i nød...

1
Kul_Djevel [sitat…] Er du motstander av ytringsfriheten? Men seriøst. Ser ingen grunn til å overvåke henne. Hun har noen spesielle meninger det er lett å være uenig i, men greier ikke helt se...

"Er du motstander av ytringsfriheten?"

Tror ikke noen her er motstandere av ytringsfriheten jeg. Man kan, som henne misbruke ytringsfriheten for å forherlige og fremme hellig krig og hedre selvmordsbombere!

Helt klart at slike må overvåkes etter min mening. Helt klart!

1
Corvus Denne jasmine er jo ogsaa garantert muslim el islamist. Og hvilke muslimske land er det egentlig Norge forer direkte el indirekte krig med? Afghanistan? Regjering og folk i Afghani...

Betyr det da at eks fru Bhatti sympatiserer mer med Taliban heller enn den vanlige Afghanske mann, kvinne og barn?

Det er ingen som har fasit på fred i midtøsten generelt. Vår innblanding gagner lite. Det er så mange motstridende kaster og klaner som har Islam felles, men det er bare når vestlige land prøver å rydde opp at de har en felles fiende.

Vi kommer aldri til å se fred og fordragelighet i denne regionen før Islam blir forbudt.

2
puma1 Jo. Sara Ali. De har 3 barn sammen.

Og vært gift for annen gang med en algerisk-norsk kvinne?

Jeg skumleste den artikkelen i Morgenbladet igår, men oppfattet ikke at denne kvinnen hadde vært gift med Bhatti i 2010-2011 (det stod bare at hun hadde vært i et forhold med Bhatti på den tiden).

Hvis han var fremdeles gift med kvinnen fra Pakistan på midten av 2000-tallet mens han var kjæreste med den norske journalisten i TV2, antar jeg iallfall at han var glad for at han akkurat da levde i et land uten sharia-lovgivning (utroskap og/eller sex utenfor ekteskap).

2
KenOslo Hvis ikke denne personen kvalifiserer til overvåkning så er det ikke veldig mange som burde overvåkes..

Enig.

Overhodet ikke merkelig at PST følger med på en kvinne som har muslimsk familiebakgrunn, selv går med hijab, er i et ekteskap/forhold med en islamist, og hyller kvinnelige jihadister (gitt at nedenstående opplysninger er korrekte):

"I Adressa-intervjuet fortalte Salvesen om sitt engasjement for Gaza, sin anti‑Israel-holdning, og om Facebook-siden hun hadde laget for å fremme kvinnelige jihadister. Der brakte hun flere bilder av kvinner med våpen og selvmordsbomber.

- Jeg har lagt ut bildene for å hedre palestinske, tsjetsjenske og andre muslimske kvinner som bidrar som frihetskjempere i motstandskampen. For meg er det langt mer skremmende med bilder av israelske jagerfly og amerikanske stridsvogner, enn muslimske kvinner med en AK47 (Kalashnikov), sa Salvesen den gangen.

Hun uttalte også at hun var villig til selv å dø for rettferdighet, og svarte «ingen kommentar» på spørsmålet om selv hadde deltatt i våpentrening eller våpenbruk."

2

Jeg ville blitt veldig bekymret om hun ikke var overvåket.

Da kunne PST lagt ned.

At hun finner at overvåkningen er merkelig må bety to ting, enten er hun fortsatt en muslim ekstremist eller er hun stokk dum.

2
kjempekanin Og vært gift for annen gang med en algerisk-norsk kvinne? Jeg skumleste den artikkelen i Morgenbladet igår, men oppfattet ikke at denne kvinnen hadde vært gift med Bhatti i 2010-2...

Hvis han var fremdeles gift med kvinnen fra Pakistan på midten av 2000-tallet mens han var kjæreste med den norske journalisten i TV2, antar jeg iallfall at han var glad for at han akkurat da levde i et land uten sharia-lovgivning (utroskap og/eller sex utenfor ekteskap).

Dette gjelder vel stort sett bare for kvinner. De muslimske mennene kan som oftest gjoerde som de vil naar det gjelder utroskap eller sex utenfor ekteskap

1

Who cares om eks-fru Bhatti er misfornøyd.

Det man sier og gjør får selvsagt konsekvenser...også for henne.

2

Personlig mener jeg hun burde holdt kjeft og være glad for at hun ikke er landsforvist. Jeg ville blitt veldig bekymret om hun ikke var overvåket. Hadde ikke tullingen hun var gift med banket henne, ville hun vel fremdeles forfektet ekstremisme

Ja det er helt merkelig at hun blir overvåket. Nei, kan du skjønne hvorfor?

http://www.vg.no/nyheter/utenriks/terrorisme/artikkel.php?artid=10008814

Uttalt av henne:

Om jihad sier hun blant annet:

- Jeg støtter all motstand mot okkupasjon av og angrep på muslimsk territorium, om det så er Gaza, Afghanistan, Tsjetsjenia eller Somalia, sier hun til Adresseavisen.

Hun mener jihad er en plikt for henne som muslim.

- Jeg ser heller ikke noe mer merkelig i at en muslimsk kvinne gjør jihad, enn at en norsk kvinnelig soldat deltar i krigen i Afghanistan, sier Salvesen i intervjuet.

...............................

Hun forklarer til Adresseavisen at hun har lagt ut de sterke bildene for å «hedre palestinske, tsjetsjenske og andre muslimske kvinner som bidrar som frihetskjempere i motstandskampen».

1

Personlig mener jeg hun burde holdt kjeft og være glad for at hun ikke er landsforvist.

Jeg ville blitt veldig bekymret om hun ikke var overvåket. Hadde ikke tullingen hun var gift med banket henne, ville hun vel fremdeles forfektet ekstremisme.

Kjerringa kan da bare flytte til et annet land, der de fleste av innbyggerne er på bølgelengde med henne. I stedet for å jamre seg over at hun blir overvåket.

1

Hun er en dårlig muslim når hun ikke er i Syria og tilbyr underlivet sitt til de hardt kjempende islamistvennene hennes.

1

Lignende innlegg

Aktuelt 9000XTR-CSE Siste svar

Frøya- Skyld på dere selv.

At Frøya er skutt og drept er vel og bra når det ble som det ble. Dere skuelystne som ikke respekterte henne og hennes naturlige liv, fora henne og plaga henne med deres egen egoistiske nysgjerrighet...
3
2 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

CNN 3 Uker i Ukraina

Les CNN og deres beskrivelse av krigen. Det avslører norske media og norske militæret sine løgner. Russerne er 5 til 1 mot Ukrainere. Det ser ikke lyst ut for ukrainerne . Nå brukes q verdenskrigførin...
1
7 svar
Politikk - Norsk erdetslik Siste svar

Den enes brød . . . .

I et uttrykk heter det; Den enes død er andres brød. Med de høye strømregningene vi vil få til vinteren, vil dette kanskje bli en bitter "pille" a svelge for noen strømsjefer. Får vi en vinter tempera...
1
5 svar
Aktuelt silas Siste svar

Vil stenge strømmen via smartmåleren

"Flere nettselskaper ber om lov til å koble ut strømmen via smartmålerne ved rasjonering. – Noe vi kommer til å vurdere, sier vassdrags- og energidirektoratet." Må si vi har ordnet oss bra i dette lan...
Bilde

Nettselskaper vil stenge strømmen din via smartmåleren

Flere nettselskaper ber om lov til å koble ut strømmen via smartmålerne ved rasjonering. – Noe vi kommer til å vurdere, sier vassdrags- og energidirektoratet.


Bilde www.nrk.no
1
8 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Brokollaps

Når beregningene blir for svake. Når broberegningene ikke er sjekket skikkelig. Men der er brukt sjablonger/maler i beregningen. Og hvor seriøst er det egentlig å bygge store konstruksjoner i tre? Jeg...
1
3 svar
Laster...