Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Slettet-3SQX9W

Valdresekspressen har blitt kapret tidligere – da endte det med drap. Bussjåfør Audun Bøland (39) ble drept med kniv i 2003, men klarte å redde livet til de 30 passasjerene på Valdresekspressen i Fagernes.

Den da 26 år gamle gjerningsmannen drepte også en asylsøker.

Han ble erklært psykotisk og dømt til behandling, og ett og et halvt år senere ble han sluppet ut.

2

Kanskje ikke rett å poste her, men jeg har en mistanke om at kapringen blir politisk etterhvert som gjerningsmannen blir gjort kjent.

Ja, og du har ikke overraskende allerede begynt å utnytte saken politisk.

1

Mine tanker går til de pårørende. Å la oss alle håpe at det blir en ordentlig satsing på psykiatri her i Norge for jeg regner med at det er det saken dreier seg om.

4
Slettet-3SQX9W

Kan du utdype det nærmere, jeg klarer ikke å se at jeg er delaktig i trippel drap.

1
Slettet-3SQX9W

Jeg leser mellom linjene at du forsvarer handlingen siden personen ikke er etnisk norsk, stemmer det eller tar jeg feil .

1

Tragisk hendelse, om det er en asylsøker, så innfør lukkede mottak prompt. Antall drap, personran, overfalls voldtekter vil da synke drastisk. Heldigvis sitter ikke venstresiden med makt lenger.

2

Jeg vet ikke hvem "Ts" er.

Setning to er det vanskelig å få noe ut av.

Jeg sier for øvrig ikke at jeg er enig i retorikken til vedkommende, jeg skriver "grøft-til-grøft" fordi du i ditt angrep på ham går like langt som det han gjør.

For øvrig: Jeg har ingen som helst problemer med storparten av innvandringen i dag, utover at jeg ikke tror at den er kompatibel med velferdsordningene (noe man kan ordne på systemnivå). Så er det en liten del av innvandringen jeg gjerne hadde sett vi slapp, av andre hensyn.

1
Slettet-3SQX9W

Jeg mener at dem som vil øke innvandringen, må stå til ansvar når ting går galt.

1

mørkhudet

Nei, vi sitter å rister på hodet på hvor naive enkelte personer og politikere fra venstresida er.

3

På tide og roe seg ned litt. Det store spørsmålet er " hvordan prøve og sørge for at slike tragedier ikke skjer igjen?. Og det er ikke bare ts som bør skamme seg i denne tråden selv om han legger seg på normalt lavmål

2

Diverse hendelser i det siste kan direkte knyttes opp mot rmange års innvandring, gjort tilgjengelig av tidligere regjeringer. Personran, voldtekter, knivdrap, kniv stikking på asylmottak. Blir provosert og skremt hvordan det er i Norge i dag.

2
Slettet-3SQX9W Jeg mener at dem som vil øke innvandringen, må stå til ansvar når ting går galt.

Helt riktig!

Å sende utlendinger fra krigssoner og andre tragiske miljø, rett ut i det norske samfunn, er en utilgivelig stortabbe. (Trine Schei og Hareide kan bite seg i leppa i kveld)

Daglig velter det kriminelle over grensa og inn i Norge. Dette er bare starten! Snart blir det helt umulig for en nordmann å gå seg en kveldstur f.eks., folk må bare låse dørene og holde seg inne

3

mange av de som kommer hit til landet er i tillegg traumatisert og lider av store psykiske lidelser, likevel kan de gå rundt fri som fuglen uten at det finnes noe kontroll i det hele tatt. det er dessverre ikke veldig overraskende at dette skjer, igjen.

2

Lignende innlegg

Aktuelt frode57 Siste svar

Ukraina vinner!

I følge propaganda så vinner Ukraina. Russerne skyter mot kjernekraftverk som de kontrollerer. Så sier også EU i sin kommentar. Livet har blitt litt farligere. Da er det godt media tier mer om Ukrain...
2
8 svar

Mye å lære for mange . . . . .

Kan dette være med å øke temperaturen i havet, og ikke minst Co2 innholdet i havet ? Kanskje (ukjent) naturfenomen (/ -katastrofer som dette er mye av årsaken til klimaendringene vi ser . . . . . . K...
Bilde

Et nytt felt med skorsteiner på havets bunn er oppdaget i Stillehavet

Thibaut Barreyre ved Universitetet i Bergen deltok i en ekspedisjon for å forske på vulkanutbrudd, da han og teamet oppdaget de svarte skorsteinene.


Bilde www.msn.com
1
45 svar
Politikk - Norsk erdetslik Siste svar

Støre er TVUNGET av opposisjonen . . . .

Hvorfor skriver Dagbladet "Støre kaller inn til strøm-hastemøte på Stortinget" . . .. ? Når det vitterlig er slik at Støre er TVUNGET av opposisjonen til et hastemøte. Det var iflg Støre IKKE aktuelt...
Bilde

Støre kaller inn til strøm-hastemøte på Stortinget

Statsminister Jonas Gahr Støre har kalt inn de parlamentariske lederne på Stortinget til et hastemøte om strømsituasjonen mandag klokken 8.30.


Bilde www.msn.com
1
8 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Matvareprisene stuper

Så er forsyningslinjene oppe og går igjen . I Danmark struper folk inn kjøpene sine. Internasjonalt så er det stup i matvarepriser . Les Jyllandsposten og Bloomberg. Det er lysere tider i møte.
1
3 svar

Nytt forslag om strøm . . . . .

Etter mange idiotiske uttalelser om strøm og priser har jeg et nytt forslag . . . . Øystein Olsen (tidligere sjef for Norges Bank) sier: "Øystein Olsen mener tiden for lave strømpriser er forbi" - j...
Bilde

Øystein Olsen mener tiden for lave strømpriser er forbi

Tidligere sentralbanksjef Øystein Olsen mener vi bare kan glemme å få billigere strømpriser i fremtiden.


Bilde www.msn.com
2
0 svar
Politikk - Norsk MorganBlueKane Siste svar

Helt enig med Ap og Sp

Den forrige Regjeringen gikk jo på et «knusende nederlag» og ble instruert av Stortinget til å opprettholde fødetilbudet i AP bastionen Kristiansund til nytt sentralsykehus for regionen står klart. St...
Bilde

Ledelsen ved Sykehuset Nordmøre og Romsdal trekker seg: – Det totale kaos

Tre ledere for sykehusene i Molde og Kristiansund trekker seg på dagen grunnet bemanningsproblemene på fødeavdelingen i Kristiansund.


Bilde www.vg.no
1
2 svar
Laster...