Aktuelt

Fremtidshåp

Banningen ødelegger hele Farmen på TV2

Det er ikke måte på hvor denne nordlendingen i 40-årene banner. Han kan nesten ikke si en eneste setning uten at han banner så det lyser av ham.

Våre største media har i mange år sagt at det ikke skal bannes på TV. Men denne regelen er nå forlengst lagt helt bort.

Vi kan ikke lenger slappe av og se på et program, der de styggeste ord slenges ut i stuen vår. Ikke bare ett og annet banne-ord, men i ett kjør.

Denne bannskapen er en pest og ødelegger et ellers ganske interessant program.

TV2 bør gå seg selv i sømmene og se på hva de sender på luften av destruktiv søppel.

1
56 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Denne bannskapen er en pest og ødelegger et ellers ganske interessant program

Du mener et scriptet og til de grader manustyrt "realityshow"?

Hele farmen er et eneste stort manus.Garantert.

Søppel som dette er vel så uinteresant som det går an å få.

Oppkonstruert møl med teite folk og enda teitere settinger som alle som har litt livserfaring forstår er etter et manus..

1
GabrielBatistuta [Slettet]

Med din banning her så burde du vært kastet ut av nettsiden. I følge reglene skal heller ikke ukvemsord og destruktiv tale brukes.

Onde og ugugelige mennesker liker banning. Men det skurrer i alle anstendig menneskers ører.

1
Safari123 Hjelpe meg. Forventer du at alle i din krets og det du ser på tv skal tilpasse din kristne tro? Noe av det dummeste jeg har lest. Skru av tv-en og finn frem bibelen.

Det hender ofte at jeg skrur av TV'en og finner frem bibelen.

Men nå er det slik at det ikke skal forekomme banning på TV. De reglene har våre største media. Men denne regelen blåser de en langt marsj.

Banning som er søppel, skal man ikke ha inn i stuen, men på søppelhaugen.

1

Denne bannskapen er en pest og ødelegger et ellers ganske interessant program

Det er vel heller banningen som gjør et temmelig uinteressant program litt underholdende? Jeg aner ikke. Ser ikke på realityprogrammer uansett.

Men banning og puling er jo alltid en slager i slike program.

1

Har aldri skjønt at voksne mennesker ikke stiller spørsmålstegn ved premissene rundt fenomenet banning.

En eller annen gang bestemte noen at en aktuell lyd skulle være slemt å ytre. Og voksne mennesker aksepterer dette og lærer sine barn at det er slemt.

Helt uforståelig for meg.

2
Kul_Djevel [sitat…] Sammen med bibelen. Går jeg tom for dopapir, så hadde kanskje bibelen vært kjekk å ha i nærheten :)

Noe lilgnende sa også en kollega til meg for ca. 20 år siden. Ikke lenge etter forgrep han seg på en ung jente, drepte henne og grov henne ned i hagen sin.

Det endte svært dårlig med denne mannen. Hans holdninger ligner mye på dem jeg ser blir skrevet her på nettet.

Jeg mener ikke at du og meningsfeller er potensielle mordere. Men den ånd og de holdninger som driver folk til de verste ugjerninger spotter og vanærer bibelen og alt som er hellig, driver alltid folk til noe destruktivt. Det går først på holdninger, og kan i verste fall føre til uhyrligheter og vold.

1

Hvem er det egentlig som bestemmer hvilke ord som ikke er "tillatt" egentlig? Så vidt jeg vet er det ikke oppramset noe liste i bibelen, og uttrykk som ikke engang har noe å gjøre med personer eller steder nevnt i denne boken har jeg vanskelig med å forstå skal være et forbanna problem. Er det ordet innenfor forresten?

1

Lignende innlegg

Aktuelt frode57 Siste svar

Ukraina vinner!

I følge propaganda så vinner Ukraina. Russerne skyter mot kjernekraftverk som de kontrollerer. Så sier også EU i sin kommentar. Livet har blitt litt farligere. Da er det godt media tier mer om Ukrain...
2
8 svar

Mye å lære for mange . . . . .

Kan dette være med å øke temperaturen i havet, og ikke minst Co2 innholdet i havet ? Kanskje (ukjent) naturfenomen (/ -katastrofer som dette er mye av årsaken til klimaendringene vi ser . . . . . . K...
Bilde

Et nytt felt med skorsteiner på havets bunn er oppdaget i Stillehavet

Thibaut Barreyre ved Universitetet i Bergen deltok i en ekspedisjon for å forske på vulkanutbrudd, da han og teamet oppdaget de svarte skorsteinene.


Bilde www.msn.com
1
37 svar

Støre er TVUNGET av opposisjonen . . . .

Hvorfor skriver Dagbladet "Støre kaller inn til strøm-hastemøte på Stortinget" . . .. ? Når det vitterlig er slik at Støre er TVUNGET av opposisjonen til et hastemøte. Det var iflg Støre IKKE aktuelt...
Bilde

Støre kaller inn til strøm-hastemøte på Stortinget

Statsminister Jonas Gahr Støre har kalt inn de parlamentariske lederne på Stortinget til et hastemøte om strømsituasjonen mandag klokken 8.30.


Bilde www.msn.com
1
7 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Med gjeld skal gjeld fordrives

Har man ikke bolig i Norge så kommer man til kort. For det er nøkkelen til å få gjeld. Og gjeld skal følge deg inn i pensjonist tilværelsen. Lykken er gjeld. Har du nok gjeld så har banken utfordring...
1
8 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Matvareprisene stuper

Så er forsyningslinjene oppe og går igjen . I Danmark struper folk inn kjøpene sine. Internasjonalt så er det stup i matvarepriser . Les Jyllandsposten og Bloomberg. Det er lysere tider i møte.
1
3 svar

Nytt forslag om strøm . . . . .

Etter mange idiotiske uttalelser om strøm og priser har jeg et nytt forslag . . . . Øystein Olsen (tidligere sjef for Norges Bank) sier: "Øystein Olsen mener tiden for lave strømpriser er forbi" - j...
Bilde

Øystein Olsen mener tiden for lave strømpriser er forbi

Tidligere sentralbanksjef Øystein Olsen mener vi bare kan glemme å få billigere strømpriser i fremtiden.


Bilde www.msn.com
2
0 svar
Politikk - Norsk MorganBlueKane Siste svar

Helt enig med Ap og Sp

Den forrige Regjeringen gikk jo på et «knusende nederlag» og ble instruert av Stortinget til å opprettholde fødetilbudet i AP bastionen Kristiansund til nytt sentralsykehus for regionen står klart. St...
Bilde

Ledelsen ved Sykehuset Nordmøre og Romsdal trekker seg: – Det totale kaos

Tre ledere for sykehusene i Molde og Kristiansund trekker seg på dagen grunnet bemanningsproblemene på fødeavdelingen i Kristiansund.


Bilde www.vg.no
1
2 svar
Laster...