Aktuelt

nostalgikern

Blir noen døpt "Kristen" lenger, mon tro ?

Vi får følge med på året 2014 og se om noen som helst døper sitt guttebarn til dette tradisjonelle norske navnet lenger. Mange som blir kalt opp etter beste- og oldefar vet vi. Kanskje spesielt interesserte kommer til å følge med på navnestatistikken framover (jeg selv gidder ikke, men...). Men KrF-navnet kommer vel til å bestå en stund sikkert.

2
29 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Vi får følge med på året 2014 og se om noen som helst døper sitt guttebarn til dette tradisjonelle norske navnet lenger.

Det har vært få eller ingen Kristen de senere år. Men i 2012 var det 314 som fikk navnet Kristian og 198 Christian.

1

Kristen er et veldig lite kreativt navn. Tenk om folk kalte barna sine Jøde. Eller Buddhist.

1
DrSchwei Et navn som er stigende er Rasist.

Men bibelnavn er jo fortsatt populært, slik som Lukas osv.

Når kommer Judas på moten, mon tro ? Barn av satanister får vel det navnet kanskje, - liksom litt "nytt" og mye protest og opprør mot den som av mange (ikke meg) tydeligvis regnes som den aller verste religionen, kan det virke som..., - tenk bare på all håning og "hat" fra humorister som han derre Otto J. og "slike"... (andre religioner går visst mer fri, heldig for dem da).

1

Vi får følge med på året 2014 og se om noen som helst døper sitt guttebarn til dette tradisjonelle norske navnet lenger

Her har du nok misforstått litt, det er ikke ved å døpes at barn får navn. Mine barn trengte ikke det, vi bare sendte navnene til Folkeregisteret og det var det.

1
nostalgikern [sitat…] Sikker på at ikke hukommelsen spiller deg et puss nå da... ?

Du spør ikke meg,men...

Uansett:antall drap i Norge har selvfølgelig hatt sine bølgedaler og topper.

Men da har vi hatt våre "egne barn" å oppdra:de er nå engang i huset,

og vi måtte ta den oppdragensen fordi vi ikke hadde annet valg:det passer seg jo ikke å overlate til naboene å oppdra egne barn.

Historisk gjennom menneskehetes historie,så har det alltid vært slik:egne barn har vi selv plikt til å huse,fø og ta ansvaret for.

Når naboenbarna begynner å komme,og lage kvalme,så blir det ofte mer problematisk:få ønsker gjøre naboens jobb,ta hans problemer også i tillegg.

Klart man kan hjelpe litt:men uansett må hvert folk ta ansvar for seg og sine mest mulig.

Asylsøkerne er andre folks barn,enten man vil eller ikke:om de lager mye faenskap,så kan lett ønske om at deres eget folk mer tar ansvaret for å rydde opp i eget hus.

1

Men KrF-navnet kommer vel til å bestå en stund sikkert.

Krf navnet?

Kristian, Christian osv er jo det samme. Kristen. Bør jo være stolt av det. Bedre enn Muhammed spør du meg men det er jo så mange feige og flytende nordmenn at det virker nesten uvirkelig..

1

Lignende innlegg

Løgnene fra SP og AP

Tidenes løgn er avslørt og bekreftet av løgnerne selv, SP og AP i Posisjon - som nå bekrefter at norsk kommuneøkonomi er svært solid. De fleste av oss har ennå vondt i hodet av gneldringen til rævglef...
Bilde

Norske kommunar er sinte for koronapengar som vart borte

Regjeringa vert skulda for løftebrot om koronakompensasjon. – Økonomien i kommunane er god, seier finansminister Trygve Slagsvold Vedum (Sp).


Bilde www.nrk.no
1
11 svar
Aktuelt silas Siste svar

70% inflasjon i Tyrkia

Mange land sliter nå med skyhøy inflasjon. Sudan på topp med utrolige 260%, Venezuela på andreplass med 222%, Estland med 18,8%, Russland med 17,8% og Ukraina med 16,4%. Nato-landet Tyrkia har hele 70...
2
2 svar

Stortinget og dagligvarer . . . . . .

Stortinget tar (latterlige grep) og mener nå de skal få ned matvareprisene. Og eieren av den største kjeden som består av ASKO, Kiwi, Meny, Spar, Joker . . . . . og medeier i Bama og Nortura (sammen...
Bilde

Dagligvarekaos på Stortinget: Ap og Sp ble parkert tross «svært liten» uenighet

SV brøt ut av forhandlingene og dannet flertall med Høyre og andre partier selv om det var svært liten uenighet mellom dem og regjeringen. – Høyre er ikke er ærlige om hvorfor Sp og Ap ikke er en del...


Bilde www.msn.com
1
4 svar
Aktuelt silas Publisert

Falske følgere på Twitter

Newsweek melder... NEW YORK (Nettavisen): Nesten halvparten av presidents Joe Bidens 22,2 millioner følgere på Twitter, skal være falske, viser en undersøkelse foretatt av selskapet SparkToro og som e...
Bilde

Half of Joe Biden's Twitter followers are fake, audit reveals

Billionaire Elon Musk has claimed that 20 percent of Twitter users are "spam/fake accounts" amid his ongoing takeover bid.


Bilde www.newsweek.com
2
0 svar
Laster...