Aktuelt

Astral

Amal Aden overfalt i Oslo

To somaliske kvinner overfalt Amal Aden i Oslo fredag morgen. Den ene slo henne hardt i hodet med en tung veske, så brillene knuste. De sa at hun var en skam for somaliere i Norge.

Amal lever med konstante drapstrusler, men dette kom ikke fra dem jeg regner med hun får slikt fra til vanlig. Derfor er det nok ekstra ille for henne.

Hva er det egentlig som gjør at somaliere er en så problematisk gruppe i samfunnet? Hvorfor er terskelen for vold så uhorvelig lav, og hvorfor er likestilling og kvinnerettigheter en så betent sak? Husker jo godt hva Kadra Yusuf gikk gjennom da hun ble utsatt for vold etter dokumentaren på TV2 om imamene i Oslo som oppfordret kvinner til å la seg omskjære. Hun lever såvidt jeg vet fortsatt i skjul.

2
26 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Det er kun et svar til de somaliske kvinnene, enveis billett hjem. Slike menneskefientlige innvandrere vil vi ikke ha i Norge.

1

To somaliske kvinner overfalt Amal Aden i Oslo fredag morgen.

Huff da, stakkars dame. De to som overfalt henne var nok godt skjult under en niqab tenker jeg.

Forøvrig så er somaliske kvinner ganske oppegående og arbeidssomme, i forhold til de somaliske mannfolka. Hvis man ser bort i fra disse Spøkelselskladden-kvinnene da :)

1

Tja, nå finnes det ingen fasit som sier at vold er galt, og at den og den kulturen er mere riktig enn noen annen.

Dette er noe man åpenbart vil få mer og mer av, når man absolutt skal samle mennesker med alle mulige kulturen på ett og samme sted, og tro at alt skal gå på skinner.

1
aegi2 Når damene også starter moroa ....ja lykke til Norge

"Vi slår deg i hodet med en tung veske, du ekle menneske som snakker om likestilling og integrering og kvinners rettigheter! Du er en skam!"

Med sånne holdninger er det ikke rart at somaliere generelt er ekstremt vanskelige å få til å fungere i samfunnet i særlig grad. Kvinnene skal ikke jobbe eller være fri på noen måte, og mannen skal i alle fall ikke jobbe eller gjøre noe fornuftig...Ungdommene må ikke bli "for norske" heller. Integrering? Nei, takk.

1

De sa at hun var en skam for somaliere i Norge.

Hvor mange av hennes egne landsmenn, og andre islamister her i landet, som kunne tenke seg å steine henne - vites ikke. Jeg føler meg heller ikke trygg på at en spørreundersøkelse i islamske miljøer vil gi et sannferdig svar.

2

Hun fikk som fortjent.

En somalisk kvinne som hadde alle muligheter til å hjelpe andre somaliske kvinner til et likt liv som dem hadde i somalie, valgte heller å snakke positivt om den vestlige kulturen.

Det eneste de kvinnene ønsket, var at norge skulle være mer som somalia.

Hun fikk som fortjent.

2

Aslam Aden og Kadra er begge helter på sim måte. Selv mener jeg vi skal ta i mot et visst antall flyktninger og disse er typen vi bør ta i mot. Aden, kom til Norge som analfabet, har blitt forfatter og talskvinne for særlig homofile innvandreres rettigheter.

Håper politiet setter alle ressurser inn og arresterer de so angrep henne og tiltaler de for hatkriminalitet. Og gjerne på første fly hjem.

Malacay

3
malacay3 Aslam Aden og Kadra er begge helter på sim måte. Selv mener jeg vi skal ta i mot et visst antall flyktninger og disse er typen vi bør ta i mot. Aden, kom til Norge som analfabet, h...

Det er bare så synd at mennene følger med, og det er de (og imamene, og religionen generelt) som er det store problemet. Vi forflytter bare de grunnleggende problemene hit egentlig. Skal kvinnene gjøre noe med livet sitt møter de stor motbør, og veien via vold og trusler til drap er ikke så lang dessverre. Har stor respekt for det Amal Aden gjør og står for.

1
malacay3 Aslam Aden og Kadra er begge helter på sim måte. Selv mener jeg vi skal ta i mot et visst antall flyktninger og disse er typen vi bør ta i mot. Aden, kom til Norge som analfabet, h...

Selv mener jeg vi skal ta i mot et visst antall flyktninger og disse er typen vi bør ta i mot.

Enig.

Personlig mener jeg hele asylordningen (som ble formet under den kalde krigen,og fungerte for den tid) er avleggs idag.

Man burdte kutte ut hele ordningen,og heller basere seg på flykningkvoter gjennom FN,gjerne øke heller antallet der.

Så får man kun slike som har/eller sammarbeider selv aktivt for å få,riktig identitet,og som er "silt" ut av personell i FN-leirene ,slik at de ulike flykningene kommer til mottagerland tilpasset dere sinnelag og mulighet til å tilpasse seg godt.

Nevnte "hijab"-kjerringer der hater "likestilling",burdte bli sendt til et fredlig muslimsk land (Saudi-Arabia,kanskje),mens vi hadde fått kun slike som Kadra etc...

2

overfalt Amal Aden i Oslo fredag morgen. Den ene slo henne hardt i hodet med en tung veske, så brillene knuste. De sa at hun var en skam for somaliere i Norge.

Hva gjør egentlig somaliere i Norge - og Vesten?

De dyrker sin egen tilbakeståenhet og forakter alt vestlig, så hva i h.... gjør de her?

2

Ut med de som ødelegger for alle de fredelige muslimene. De fleste kan å oppføre seg, men en gruppe gjør alt for å ødelegge for deres egen religion.

2

To somaliske kvinner overfalt Amal Aden i Oslo fredag morgen.

Finst det vitne til "overfallet"? I alle fall verkar det som ho overdriv effekten av at nokon eventuelt slo henne i hovudet med ei dameveske. Har for lengst slutta å ta alt dette Amal Aden seier for god fisk.

1

Amal lever med konstante drapstrusler, men dette kom ikke fra dem jeg regner med hun får slikt fra til vanlig. Derfor er det nok ekstra ille for henne.

Har vi hørt noe fra multikultur-elskeren Eskil Pedersen i denne sammenhengen.

Har han kommentert det somaliske samfunnets hat mot homofile?

1

Ikke noe nytt solen; med vold, drap, trusler og hjernevasking av barn skal religionen påtvinges de som ikke er halvgala og urasjonelle sauer.

1

Hadde jeg vært i nærheten så hadde jeg kommet til å tatt tak i spøkelseskladdrakten deres og røsket den av!!!

1

Lignende innlegg

Aktuelt frode57 Siste svar

Ukraina vinner!

I følge propaganda så vinner Ukraina. Russerne skyter mot kjernekraftverk som de kontrollerer. Så sier også EU i sin kommentar. Livet har blitt litt farligere. Da er det godt media tier mer om Ukrain...
2
8 svar

Mye å lære for mange . . . . .

Kan dette være med å øke temperaturen i havet, og ikke minst Co2 innholdet i havet ? Kanskje (ukjent) naturfenomen (/ -katastrofer som dette er mye av årsaken til klimaendringene vi ser . . . . . . K...
Bilde

Et nytt felt med skorsteiner på havets bunn er oppdaget i Stillehavet

Thibaut Barreyre ved Universitetet i Bergen deltok i en ekspedisjon for å forske på vulkanutbrudd, da han og teamet oppdaget de svarte skorsteinene.


Bilde www.msn.com
1
46 svar
Politikk - Norsk erdetslik Siste svar

Støre er TVUNGET av opposisjonen . . . .

Hvorfor skriver Dagbladet "Støre kaller inn til strøm-hastemøte på Stortinget" . . .. ? Når det vitterlig er slik at Støre er TVUNGET av opposisjonen til et hastemøte. Det var iflg Støre IKKE aktuelt...
Bilde

Støre kaller inn til strøm-hastemøte på Stortinget

Statsminister Jonas Gahr Støre har kalt inn de parlamentariske lederne på Stortinget til et hastemøte om strømsituasjonen mandag klokken 8.30.


Bilde www.msn.com
1
8 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Matvareprisene stuper

Så er forsyningslinjene oppe og går igjen . I Danmark struper folk inn kjøpene sine. Internasjonalt så er det stup i matvarepriser . Les Jyllandsposten og Bloomberg. Det er lysere tider i møte.
1
3 svar

Nytt forslag om strøm . . . . .

Etter mange idiotiske uttalelser om strøm og priser har jeg et nytt forslag . . . . Øystein Olsen (tidligere sjef for Norges Bank) sier: "Øystein Olsen mener tiden for lave strømpriser er forbi" - j...
Bilde

Øystein Olsen mener tiden for lave strømpriser er forbi

Tidligere sentralbanksjef Øystein Olsen mener vi bare kan glemme å få billigere strømpriser i fremtiden.


Bilde www.msn.com
2
0 svar
Politikk - Norsk MorganBlueKane Siste svar

Helt enig med Ap og Sp

Den forrige Regjeringen gikk jo på et «knusende nederlag» og ble instruert av Stortinget til å opprettholde fødetilbudet i AP bastionen Kristiansund til nytt sentralsykehus for regionen står klart. St...
Bilde

Ledelsen ved Sykehuset Nordmøre og Romsdal trekker seg: – Det totale kaos

Tre ledere for sykehusene i Molde og Kristiansund trekker seg på dagen grunnet bemanningsproblemene på fødeavdelingen i Kristiansund.


Bilde www.vg.no
1
2 svar
Laster...