Aktuelt

VivaLV

Jeg ofrer meg

Det oppdages stadig kofferter rundt omkring og påfølgende bombealarm og tap for butikker og kaos for sikkert flere hundretusener hvert eneste år.

Jeg har nå startet ett foretak hvor jeg tar på meg oppgaven og risikoen for å fjerne slike kofferter til en kostnad av kr. 10.000 pr. koffert/pose/veske etc. etc.

Litt egoistisk er det siden jeg har samboer og 2 barn, men ingenting er risikofritt i verden.

Så ønsker du bistand så vennligst ring 99 99 99 99 99 så rykker jeg raskt ut.

Med base i Drammen kan jeg raskt rykke ut til Vestfold, Buskerud, Akershus, Oslo og Østfold.

2
37 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Telefonnummeret ditt virker ikke... Har en skummel koffert utenfor huset her som jeg vil ha bort nå!

2

Genial foretningside.. trenger du ansatte? rissikoen er nok svinnende liten, så trenger ingen rissikotilegg

2

Hehe. Ja, snakket akkurat med en kollega om dette - hva i all verden er det som utløser "bombealarm" fordi det står en koffert en sted. Hva med en pappeske eller en plastpose? En bombe kunne da like godt være plassert i søppeldunken ved siden av (vises på bildet til Dagbladet).

Og hva med kofferter på bussterminaler rundt om i landet. Hva om det står en eske utenfor flyplassen i Svolvær? Kaller man sammen bombegruppen?

Man kan ha sterke mistanker om at det er noen som holder på med dette bare for å ha noe å sysselsette seg med.

Håper noen medier tar saken videre så vi får belyst dette.

1
DrSchwei Hehe. Ja, snakket akkurat med en kollega om dette - hva i all verden er det som utløser "bombealarm" fordi det står en koffert en sted. Hva med en pappeske eller en plastpose? En b...

Hehe. Ja, snakket akkurat med en kollega om dette - hva i all verden er det som utløser "bombealarm" fordi det står en koffert en sted. Hva med en pappeske eller en plastpose? En bombe kunne da like godt være plassert i søppeldunken ved siden av (vises på bildet til Dagbladet).

Og hva med kofferter på bussterminaler rundt om i landet. Hva om det står en eske utenfor flyplassen i Svolvær? Kaller man sammen bombegruppen?

Ja, det var litt det jeg finner merkelig. Nå er jo dette sentralt i Oslo og de bygger vel noe nytt departement der (gjør de ikke det). Man ser jo de betongblokkene som snart er overalt i Oslo, uten at jeg skjønner hva de skal hjelpe så fryktelig mye fra eller til.

Men virker veldig tilfeldig. Trur 99 ut av 100 plastposer/kofferter/vesker ikke fører til bombealarm og så plutselig er det noe som gjør at det blir en slik alarm og full utrykning.

1

Men altså, hvis man ønsker å sprenge en bombe. Putter man den da inn i en koffet og setter den godt og synlig på en benk?

Hvorfor putter man ikke i så fall kofferten under benken (så den er litt mindre synlig) eller putter bomben i søppeldunken. Eller har bomben i bagsasjerommet på en bil eller i en pappeske, som ser ut om rusk...

Og hva med bagasjeoppbevaringsboksene på Oslo S? (Der har jo det faktisk gått en bombe).

1
DrSchwei Men altså, hvis man ønsker å sprenge en bombe. Putter man den da inn i en koffet og setter den godt og synlig på en benk? Hvorfor putter man ikke i så fall kofferten under benken (...

Og hva med bagasjeoppbevaringsboksene på Oslo S? (Der har jo det faktisk gått en bombe).

Norges første terrorhandling?

Noen som har lest noe/hørt noe om denne gjerningsmannen?

Man skal vel slite for å finne oppbevaringsbokser i London f.eks. Kanskje litt typisk naivitet at man ikke fjerner disse boksene. Dvs. vil man absolutt plassere en bombe så klarer man vel å få til det på en eller annen måte.

1
sirjoss888 99,999999% av gangene er det vel klær og lignende.. om det itilegg er en bevegelsessensor i den spiller det da ingen stor rolle.

Hva så om sjansene er små for at det er en bombe? De som er redde betaler for å bli kvitt risikoen ikke for at en luring skal drepe seg selv og de rundt seg. Hade man ikke brydd seg om noen døde så hadde man jo ikke klagd inn kofferten i første omgang, man hadde bare latt ting gå sin gang.

1
VivaLV 10.000 er jo uansett billig ifht. hvis man stenger ett helt kvartal i en time eller to med forsinkelser, kaos og tap for forretninger.

Som en annen påpekte. Det er du som plasserer dem ut VivaLV?

Hvis ikke, så må dem vel evakuere til du er på plass, samt har tatt deg av kofferten. Du tar den med gjennom traffikken, eller åpner du den på stedet?

I trafikken er du vel ei potensiell bilbombe da, mens andre får rydde opp etter sølet ditt, den ganga det event. ikke var falsk alarm på stedet. Samt etter andre og materielle skader, om en kjøper ideen om at du kan garantere for en evakueringsfri prosedyre da,...

Regner forøvrig med du har god forsikring, som inkl. slikt arbeid, samt at ikke familien din kan saksøke staten for å være uansvarlige om det går galt?

1
Riggs Som en annen påpekte. Det er du som plasserer dem ut VivaLV? Hvis ikke, så må dem vel evakuere til du er på plass, samt har tatt deg av kofferten. Du tar den med gjennom traffikken...

Som en annen påpekte. Det er du som plasserer dem ut VivaLV?

Hvis ikke, så må dem vel evakuere til du er på plass, samt har tatt deg av kofferten. Du tar den med gjennom traffikken, eller åpner du den på stedet?

Jeg har selvsagt tenkt å åpne de på stedet.

Nå er det som de fleste forhåpentligvis har forstått bare en fleip, men som DrSchwei påpeker forsøk på en morsom måte å undre seg over når gjenglemte kofferter/vesker/poser går over til og være "søppel" og til bombetrusler.

Var forøvrig i London for ikke lenge siden og tok ett regiontog inn til London. Var svært få på toget og når jeg gikk av sto det 2-3 kofferter igjen. Ikke typisk meg og si fra slike ting, men sa ifra på stasjonen. Men han virket ikke så veldig interessert. Merkelig nok, trudde de var litt på hugget angående slike ting i London.

1

Lignende innlegg

Løgnene fra SP og AP

Tidenes løgn er avslørt og bekreftet av løgnerne selv, SP og AP i Posisjon - som nå bekrefter at norsk kommuneøkonomi er svært solid. De fleste av oss har ennå vondt i hodet av gneldringen til rævglef...
Bilde

Norske kommunar er sinte for koronapengar som vart borte

Regjeringa vert skulda for løftebrot om koronakompensasjon. – Økonomien i kommunane er god, seier finansminister Trygve Slagsvold Vedum (Sp).


Bilde www.nrk.no
1
11 svar
Aktuelt silas Siste svar

70% inflasjon i Tyrkia

Mange land sliter nå med skyhøy inflasjon. Sudan på topp med utrolige 260%, Venezuela på andreplass med 222%, Estland med 18,8%, Russland med 17,8% og Ukraina med 16,4%. Nato-landet Tyrkia har hele 70...
2
2 svar

Stortinget og dagligvarer . . . . . .

Stortinget tar (latterlige grep) og mener nå de skal få ned matvareprisene. Og eieren av den største kjeden som består av ASKO, Kiwi, Meny, Spar, Joker . . . . . og medeier i Bama og Nortura (sammen...
Bilde

Dagligvarekaos på Stortinget: Ap og Sp ble parkert tross «svært liten» uenighet

SV brøt ut av forhandlingene og dannet flertall med Høyre og andre partier selv om det var svært liten uenighet mellom dem og regjeringen. – Høyre er ikke er ærlige om hvorfor Sp og Ap ikke er en del...


Bilde www.msn.com
1
4 svar
Aktuelt silas Publisert

Falske følgere på Twitter

Newsweek melder... NEW YORK (Nettavisen): Nesten halvparten av presidents Joe Bidens 22,2 millioner følgere på Twitter, skal være falske, viser en undersøkelse foretatt av selskapet SparkToro og som e...
Bilde

Half of Joe Biden's Twitter followers are fake, audit reveals

Billionaire Elon Musk has claimed that 20 percent of Twitter users are "spam/fake accounts" amid his ongoing takeover bid.


Bilde www.newsweek.com
2
0 svar
Laster...