Aktuelt

nostalgikern

Spør om de snart skal hjem, og gi klær m.m.

Sikkert mange av disse sigøynerne som nå står på tur til å dra hjemover før vinteren. Hva med å spørre om når de har planlagt å dra ? Kanskje skal de dra om et par-tre dager, - tenk hvilken nytte de ville ha av om vi rensket i skuffer og skap i alt det overflødige vi har av klær og sko osv. og kom med en halvstor eske de kunne få med seg. Det er nesten stusselig å se hva vi kaster på avfallsdeponiene nå for tida, klær går som restavfall og må betales for å bli kvitt. Jeg synes sigøynerne skal ha ros for at de ikke raver rundt i ruspåvirket tilstand, som så mange andre f.eks. i Oslo, det virker som de opprettholder en viss anstendighet i sin armod. Div. narkotika driver de heller ikke og selger, som "visse" andre vi hører om nå om dagen. Tror sannelig ikke de raner folk for mobil-telefoner heller... Den største glede osv. - prøv med en eske da vel.

1
6 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Tror sannelig ikke de raner folk for mobil-telefoner heller.

Du er ikke vel bevart :) Jovisst gjør de det- Sigøynerne har tyveri som en del av sin kultur. Sånn er de bare. Samfunnet gjør ingenting for å endre det.

Da kan vi ikke klage over det etterpå, sånn mange gjør.

1

Kanskje skal de dra om et par-tre dager, - tenk hvilken nytte de ville ha av om vi rensket i skuffer og skap i alt det overflødige vi har av klær og sko osv.

Jeg har sett hva de har gjort med klær som folk har gitt de, glemmer aldri den fine grønne barnegenseren som lå igjen etter at de hadde reist videre. De hadde brukt den som toalett, ikke til nr.1, men til 2.

Bare gi de klærne dine du, men ikke regn med meg.

1

Sikkert mange av disse sigøynerne som nå står på tur til å dra hjemover før vinteren. Hva med å spørre om når de har planlagt å dra ? Kanskje skal de dra om et par-tre dager, - tenk hvilken nytte de ville ha av om vi rensket i skuffer og skap i alt det overflødige vi har av klær og sko osv.

Avlagte klær er en ting det er overflod av. Folk leverer mer avlagte klær til Fretex og Uff enn de klarer å selge unna/gi bort til trengende. En del av sigøynerne som er her ser ut til å mangle skikkelig varme klær, men generelt er det nok ikke mangel på klær de lider mest under.

1
tinnyme [sitat…] Jeg har sett hva de har gjort med klær som folk har gitt de, glemmer aldri den fine grønne barnegenseren som lå igjen etter at de hadde reist videre. De hadde brukt den so...

Jeg har sett hva de har gjort med klær som folk har gitt de, glemmer aldri den fine grønne barnegenseren som lå igjen etter at de hadde reist videre.

det gjelder sikkert ikke alle men flere har opplevd å nærmest bli skjelt ut når de har gitt sigøynere annet enn penger. jeg har aldri gitt dem noen ting å kommer aldri til å gjøre det heller. da sender jeg isteden klær til filipinene selv om de ikke trenger vinterklær. sigøynere kommer hit å oppfører seg dårlig, de bare camper hvor de vil, går rettens vei for å få lov, mener vi bryter menneskerettigheter fordi vi ikke gir dem et sted å bo. de kommer kjørende i biler og hvor får de penger til det? ike tigging ihvertfall.

1

Lignende innlegg

Politikk - Norsk erdetslik Siste svar

Mye å lære for mange . . . . .

Kan dette være med å øke temperaturen i havet, og ikke minst Co2 innholdet i havet ? Kanskje (ukjent) naturfenomen (/ -katastrofer som dette er mye av årsaken til klimaendringene vi ser . . . . . . K...
Bilde

Et nytt felt med skorsteiner på havets bunn er oppdaget i Stillehavet

Thibaut Barreyre ved Universitetet i Bergen deltok i en ekspedisjon for å forske på vulkanutbrudd, da han og teamet oppdaget de svarte skorsteinene.


Bilde www.msn.com
1
57 svar
Politikk - Norsk erdetslik Siste svar

Nytt forslag om strøm . . . . .

Etter mange idiotiske uttalelser om strøm og priser har jeg et nytt forslag . . . . Øystein Olsen (tidligere sjef for Norges Bank) sier: "Øystein Olsen mener tiden for lave strømpriser er forbi" - j...
Bilde

Øystein Olsen mener tiden for lave strømpriser er forbi

Tidligere sentralbanksjef Øystein Olsen mener vi bare kan glemme å få billigere strømpriser i fremtiden.


Bilde www.msn.com
2
2 svar
Politikk - Norsk erdetslik Siste svar

Den enes brød . . . .

I et uttrykk heter det; Den enes død er andres brød. Med de høye strømregningene vi vil få til vinteren, vil dette kanskje bli en bitter "pille" a svelge for noen strømsjefer. Får vi en vinter tempera...
1
2 svar
Politikk - Norsk MorganBlueKane Siste svar

Helt enig med Ap og Sp

Den forrige Regjeringen gikk jo på et «knusende nederlag» og ble instruert av Stortinget til å opprettholde fødetilbudet i AP bastionen Kristiansund til nytt sentralsykehus for regionen står klart. St...
Bilde

Ledelsen ved Sykehuset Nordmøre og Romsdal trekker seg: – Det totale kaos

Tre ledere for sykehusene i Molde og Kristiansund trekker seg på dagen grunnet bemanningsproblemene på fødeavdelingen i Kristiansund.


Bilde www.vg.no
1
3 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Anledning gjør tyv

Over 10 % stigning på mat og drikke. Tydelig at bønder har sittet og bekomme seg rikdommer. Nå er det bare å glede seg til følgene. Når 38000 bønder er viktigst.
1
2 svar
Politikk - Norsk erdetslik Siste svar

Er Støre edru . . . .

Nå lurer jeg virkelig på hvor ofte Støre fyller opp med spritflasker på benken . . . . . . og om han er edru når han uttaler seg . . . . . .. . Han ser jo ikke edru ut på bildet :) Når han sier: "At d...
Bilde

Bedrifter frykter å gå konkurs etter høye strømpriser: – Det skal vi leve med

– At det går noen bedrifter konkurs i en økonomi som går bra, det skal vi leve med, sier statsministeren.


Bilde www.nettavisen.no
1
4 svar
Laster...