Aktuelt

Kul_Djevel

Sjakkfeber

Det er sjakkfeber om dagen. Alt pga av kampen mellom Anand og Carlsen. Veldig bra at mange får øynene opp for dette geniale og morsomme spillet. Personlig har jeg fulgt noen av sendingene og sendingen fra VGTV står på i bakgrunnen også idag. Må bare berømme VGTV for en profesjonell sending og en sending som slår statskanalen ned i støvlene. Lahlum er jo bare herlig i tillegg.

Så la oss ta tempen blant dere VGD-debattanter. Følger dere med Sjakk-VM og har dere fått større interesse for dette spillet?

3
184 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Lahlum gjør det hvertfall mer underholdende.

Ellers kan jeg nok ikke påstå at sjakk er noe jeg brenner for. Mest sannsynlig fordi jeg aldri har spilt det. Ække smart nok!

1

Så la oss ta tempen blant dere VGD-debattanter. Følger dere med Sjakk-VM og har dere fått større interesse for dette spillet?

Ja, jeg følger med hele tiden, men det er fordi jeg heier på carlsen, artig med disse pressekonferansene dems også, overrasket over at de er så ærlige om hva de tenker.

Interessen for spiller er kun som idrett, jeg hverken kan spille sjakk eller tror jeg kommer til å lære meg det.

1
Helisala Lahlum gjør det hvertfall mer underholdende. Ellers kan jeg nok ikke påstå at sjakk er noe jeg brenner for. Mest sannsynlig fordi jeg aldri har spilt det. Ække smart nok!

Helt klart. Han har jeg alltid hatt litt sansen for.

Jeg vil heller ikke påstå at jeg brenner for sjakk, men har spilt noe og synes det er et morsomt spill. I disse dager så kjenner jeg derimot at interessen har økt betraktelig igjen:) Takket være VGTV sin storsatsing på denne VM-sendingen antakeligvis.

1

Det er sjakkfeber om dagen. Alt pga av kampen mellom Anand og Carlsen. Veldig bra at mange får øynene opp for dette geniale og morsomme spillet

Tror det er sant den historien om han som fant opp sjakkspillet og den risen han skulle ha i betaling ? ;)

1

Jeg respekterer sjakkspillere på et annet nivå enn andre utøvere. Synd jeg aldri har vært strategisk anlagt eller spesielt kjapp i hodet, liker godt å spille sjakk.

1

Lahlum får alt til å være interessant. Kunne sittet i 10 timer og sett på fyren snakke om historien til toalettpapir. Så hele sendingen i går og har så langt sett hele sendingen i dag. Mads og Lahlum har også en veldig fin kjemi seg imellom som er svært seervennlig. Ser absolutt hva som menes med at Sjakk som TVsport har potensiale til å få liknende profil som sykling.

1

Følger dere med Sjakk-VM og har dere fått større interesse for dette spillet?

Jeg sitter å ser på http://www.nrk.no/sport/sjakk/1.11344528 live.

Er overraskende at Lars Monsen (kommenterer) er en ganske god sjakkspiller.

Carlsen har helt klart gjort at jeg har fått en ny interesse for sporten, eller rettere sagt ingen Carlsen i denne kampen så hadde jeg ikke sett på.

2
WernerVonBraun [sitat…] Jeg sitter å ser på http://www.nrk.no/sport/sjakk/1.11344528 live. Er overraskende at Lars Monsen (kommenterer) er en ganske god sjakkspiller. Carlsen har helt klart gjort...

Carlsen har helt klart gjort at jeg har fått en ny interesse for sporten

Helt klart så er vel Carlsen den store grunnen til at sjakkinteressen har økt betraktelig i Norge.

Det er veldig artig at vi har en fra vårt land som er så stor i dette spillet.

1
GoingKronos [sitat…] De sender jo faktisk sjakkampen, selvom sjakk ikke er actionsport så er det jo greit å faktisk se spillerne.

så er det jo greit å faktisk se spillerne.

Der tror jeg det er stor uenighet. Det er vel ikke akkurat spesielt spennende å se selve sjakkspillerne. Da er kommentarer og rammen i rundt mye viktigere. Her synes jeg VGTV har skutt gullfuglen med å få Lahlum inn som ekspertkommentator.

Her er forresten Lahlums sjakkskole for dem som har blitt bitt av sjakkbasillen, men ikke kan å spille sjakk. Han lærer dere fra grunnen av:

http://www.vgtv.no/#!/video/73956/lahlums-sjakkskole

1

Lignende innlegg

Aktuelt frode57 Siste svar

Ukraina vinner!

I følge propaganda så vinner Ukraina. Russerne skyter mot kjernekraftverk som de kontrollerer. Så sier også EU i sin kommentar. Livet har blitt litt farligere. Da er det godt media tier mer om Ukrain...
2
8 svar

Mye å lære for mange . . . . .

Kan dette være med å øke temperaturen i havet, og ikke minst Co2 innholdet i havet ? Kanskje (ukjent) naturfenomen (/ -katastrofer som dette er mye av årsaken til klimaendringene vi ser . . . . . . K...
Bilde

Et nytt felt med skorsteiner på havets bunn er oppdaget i Stillehavet

Thibaut Barreyre ved Universitetet i Bergen deltok i en ekspedisjon for å forske på vulkanutbrudd, da han og teamet oppdaget de svarte skorsteinene.


Bilde www.msn.com
1
46 svar
Politikk - Norsk erdetslik Siste svar

Støre er TVUNGET av opposisjonen . . . .

Hvorfor skriver Dagbladet "Støre kaller inn til strøm-hastemøte på Stortinget" . . .. ? Når det vitterlig er slik at Støre er TVUNGET av opposisjonen til et hastemøte. Det var iflg Støre IKKE aktuelt...
Bilde

Støre kaller inn til strøm-hastemøte på Stortinget

Statsminister Jonas Gahr Støre har kalt inn de parlamentariske lederne på Stortinget til et hastemøte om strømsituasjonen mandag klokken 8.30.


Bilde www.msn.com
1
8 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Matvareprisene stuper

Så er forsyningslinjene oppe og går igjen . I Danmark struper folk inn kjøpene sine. Internasjonalt så er det stup i matvarepriser . Les Jyllandsposten og Bloomberg. Det er lysere tider i møte.
1
3 svar

Nytt forslag om strøm . . . . .

Etter mange idiotiske uttalelser om strøm og priser har jeg et nytt forslag . . . . Øystein Olsen (tidligere sjef for Norges Bank) sier: "Øystein Olsen mener tiden for lave strømpriser er forbi" - j...
Bilde

Øystein Olsen mener tiden for lave strømpriser er forbi

Tidligere sentralbanksjef Øystein Olsen mener vi bare kan glemme å få billigere strømpriser i fremtiden.


Bilde www.msn.com
2
0 svar
Politikk - Norsk MorganBlueKane Siste svar

Helt enig med Ap og Sp

Den forrige Regjeringen gikk jo på et «knusende nederlag» og ble instruert av Stortinget til å opprettholde fødetilbudet i AP bastionen Kristiansund til nytt sentralsykehus for regionen står klart. St...
Bilde

Ledelsen ved Sykehuset Nordmøre og Romsdal trekker seg: – Det totale kaos

Tre ledere for sykehusene i Molde og Kristiansund trekker seg på dagen grunnet bemanningsproblemene på fødeavdelingen i Kristiansund.


Bilde www.vg.no
1
2 svar
Laster...