Aktuelt

nostalgikern

Voldtekt hvert 20. minutt i

Leser på TV2-nyhetenes sider at i India foregår det en voldtekt hvert 20 minutt. (En polititopp er forresten i søkelyset for uttalelser om at hvis ikke voldtekt kan unngås, - nyt den, men han sier nå han er litt misforstått...). Men uansett: Fæle folk må være, iallfall mange av dem...

1
29 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

nostalgikern Hva er statstikken for Kina da, med 1,4 milliarder ? F.eks. Og hvor mange voldtekter (få) pr. 100 000 innbyggere er det f.eks. i Japan ? To andre asiatiske land mao.

Vet ikke helt hvorfor du babler om dette,men at India består av tullinger er ikke noe nytt.

Jeg er tilhenger av japansk og kinesisk kultur og filosofi (som taoisme og konfucianisme) hvis vi stiller det opp mot indisk. Også islamsk sufisme er mer utviklet som tankesett og levemåte enn alt tøvet de holder på med i India.

1
nostalgikern Hva er statstikken for Kina da, med 1,4 milliarder ? F.eks. Og hvor mange voldtekter (få) pr. 100 000 innbyggere er det f.eks. i Japan ? To andre asiatiske land mao.

--- Det kan du bare glemme å finne ut av

Men dette har man jo alltids:

I en større FN-undersøkelse innrømmer én av fire menn i asiatiske land at de minst én gang i livet har voldtatt en kvinne. Undersøkelsen dekker seks land, de fleste i Sørøst-Asia.

http://www.side2.no/article3675902.ece

1
shaukat23B Vet ikke helt hvorfor du babler om dette,men at India består av tullinger er ikke noe nytt. Jeg er tilhenger av japansk og kinesisk kultur og filosofi (som taoisme og konfucianisme...

men at India består av tullinger er ikke noe nytt.

Tenk

så poster du innlegget på ny..

I hvert fall prøv.

For øvrig tullinger finner du overalt sist men ikke minst på VGD , noen vil si at dem som klarer nesten 100 innlegg her hver dag på 1 mnd er i faresonen

1

Men uansett: Fæle folk må være, iallfall mange av dem...

I Norge hevder jo enkelte at det foregår 16.000 voldtekter i året, Det betyr 1,8 voldtekter i timen. Og vi er 5 millioner mennesker. Om vi var 1 milliard så ville det betydd over 360 voldtekter i timen, eller 6 i minuttet. Så vi må være bra mye større svin i tilfelle.

Det er lov å tenke seg litt om når det gjelder tall...

1
GoingKronos [sitat…] I Norge hevder jo enkelte at det foregår 16.000 voldtekter i året, Det betyr 1,8 voldtekter i timen. Og vi er 5 millioner mennesker. Om vi var 1 milliard så ville det bety...

I Norge hevder jo enkelte at det foregår 16.000 voldtekter i året

Der stod det fra 8000 og oppover, samt at voldtektsforsøk var innlemmet i de tydeligvis svært usikre tallene. Joda, Norge har vel nok av det du avslutter ditt innlegg med, det mangler ikke på det... Har vært mye i media særlig fra Oslo i det siste....

1
nostalgikern [sitat…] Der stod det fra 8000 og oppover, samt at voldtektsforsøk var innlemmet i de tydeligvis svært usikre tallene. Joda, Norge har vel nok av det du avslutter ditt innlegg med,...

Der stod det fra 8000 og oppover, samt at voldtektsforsøk var innlemmet i de tydeligvis svært usikre tallene

Ja, jeg tror ikke på tallet 16.000 - det er tenk på et tall opplegg. Men selvom bare de anmeldte voldtektene, 1.120 i 2012, ble tatt inn i regnestykket så ville vi fortsatt snakket om 25 voldtekter i timen om vi var en 1 milliard nordmenn og langt over de 3 i timen som du fremstiller indierne som monstre for å ha.

Uansett er voldtektstall umulig å måle fra land til land, i enkelte eksisterer ikke voldtekt om man ser på statistikken, i andre land er voldtektsbegrepet blitt utvannet (som Norge) og det er i tillegg umulig å forske seg frem til mørketall.

1
GoingKronos [sitat…] Ja, jeg tror ikke på tallet 16.000 - det er tenk på et tall opplegg. Men selvom bare de anmeldte voldtektene, 1.120 i 2012, ble tatt inn i regnestykket så ville vi fortsat...

i andre land er voldtektsbegrepet blitt utvannet (som Norge)

på hvilken måte har det det? Voldtekt er vel svært enkelt å definere, det er da voldtekt om man presser noen til å ha sex mot dem vilje, enten ved trusler, dop, vold, makt eller at personen på en eller annen måte er ute av stand til å forsvare seg, f.eks om vedkommende sover. Du skal forøvrig være bra syk i hodet om man gjør slikt mot et annet menneske, uavhengig av om det er en fremmed, din kjæreste, datter etc..

1
sirjoss888 [sitat…] på hvilken måte har det det? Voldtekt er vel svært enkelt å definere, det er da voldtekt om man presser noen til å ha sex mot dem vilje, enten ved trusler, dop, vold, makt...

på hvilken måte har det det?

I Norge har vi jo innført uaktsom voldtekt, det vil si at om man burde forstått at kvinnen ikke ønsket samleie så kan man bli dømt. Og vi har også altså handlinger som blir likestilt med voldtekt, vi har jo den semikjente tampong-voldtekten, der altså det å sette en tampong inn i en sovende kvinne ble dømt som voldtekt. I de fleste land ville ingen av delene bli omfattet av voldtektslovgivning.

I tillegg har vi jo andre land der f.eks man ikke kan voldta sin kone, eller voldtektsofre kan bli dømt for sex utenfor ekteskapet osv. Så slike land har i prinsippet ikke voldtekter statistisk sett, mens det reellt sett kanskje er de landene der kvinner er mest utsatt for voldtekt.

1
GoingKronos [sitat…] I Norge har vi jo innført uaktsom voldtekt, det vil si at om man burde forstått at kvinnen ikke ønsket samleie så kan man bli dømt. Og vi har også altså handlinger som bli...

Ja, det siste der er helt sinsykt, jeg tenkte på norge.. om det ikke er voldtekt, er det ihvertfall et overgrep som burde være straffbart, det å dytte ting inn i andres kjønnsorganer mens de sover.

Hva mener du med burde forstått? at det i det hele tatt finnes tvil noen ganger synes jeg er rimelig sykt, hvem faen vil ha sex med noen som ikke har gitt klart utrykk for at de også har lyst til det?

1
sirjoss888 Ja, det siste der er helt sinsykt, jeg tenkte på norge.. om det ikke er voldtekt, er det ihvertfall et overgrep som burde være straffbart, det å dytte ting inn i andres kjønnsorgan...

om det ikke er voldtekt, er det ihvertfall et overgrep som burde være straffbart, det å dytte ting inn i andres kjønnsorganer mens de sover.

Definitivt, men det er jo det som er seksuelle overgrep. Mens voldtekt er det alvorlige, så er seksuelle overgrep et vidt begrep. Og det er jo derfor at det er så vanskelig å lese statistikk fra land til land for at det grupperes forskjellig.

Uaktsomt så er det vel typisk eksempel om begge to er fulle så skal mannen forstå at kvinnen er for full til å samtykke, eller i tilfeller der kvinnen ikke sier nei, men mannen burde forstå at hun mente nei - typisk eksempel kan være en mann i 20årene med ei 16 år gammel jente, hun har ikke modenheten til å si nei, men kroppsspråk o.l burde gjort at han burde forstått at hun mente nei selvom hun aldri uttrykket det.

Nå er det ikke vanlig at noen dømmes i slike saker, siden tvilen fortsatt skal komme tiltalte til gode (Det er jo enkelte som vil endre på det også, at mannen har en likestilt plikt til å bevise sin uskyld). Men for statistikk så er det selvsagt av betydning, siden det omtales som voldtektsanmeldelse.

1
GoingKronos [sitat…] Definitivt, men det er jo det som er seksuelle overgrep. Mens voldtekt er det alvorlige, så er seksuelle overgrep et vidt begrep. Og det er jo derfor at det er så vanskeli...

Nå er det ikke vanlig at noen dømmes i slike saker, siden tvilen fortsatt skal komme tiltalte til gode (Det er jo enkelte som vil endre på det også, at mannen har en likestilt plikt til å bevise sin uskyld). Men for statistikk så er det selvsagt av betydning, siden det omtales som voldtektsanmeldelse.

jepp, du har nok helt rett i dette, men en slik statestikk viser ihvertfall hvor mange som har sex med folk uten å ønske det, noe som i seg selv er ille, selv om voldtekt er værre.

1
HYYYL Det finnes ikke noe grenseland her etter min mening. Har man sex med en som ikke har gitt samtykke er det voldtekt - så enkelt er det.

Har man sex med en som ikke har gitt samtykke er det voldtekt - så enkelt er det.

Ja, slik er min virkelighet også.. og jeg har hatt noen sexpartnere for å si det slik ;)

samtlige har gitt rimelig soleklart samtykke til dette, hvordan det kan være tvil forstår jeg ikke, da må man isåfall presse på, og det i seg selv er en rimelig usympatisk handling

1
HYYYL Heldigvis er virkeligheten slik for de fleste - men det finnes enkelte svin som ikke evner eller mener de selv har rett til å ta seg til rette, de gir blaffen i jenten.

jeg vet ikke jeg, nå skal jeg virkelige ikke sidestille det med voldtekt, men det er da svært vanlig at man hører disse folka som beveger seg på utesteder (helvete på jord) snakke om hvordan de skal lure med seg kvinner hjem, man hører damer som sier de ønsker en mann som ikke tar nei for et svar og fortsetter å mase osv.. Dette er for meg et rimelig sykt spill.

Nå jeg frekventerte byscenen ofte før var det liksom slik det fungerte, at gutta som maste lengst, til slutt gikk hjem med en jente, ikke at det er et så stort mål i seg selv, men for dem var det tydeligvis det.

1
sirjoss888 jeg vet ikke jeg, nå skal jeg virkelige ikke sidestille det med voldtekt, men det er da svært vanlig at man hører disse folka som beveger seg på utesteder (helvete på jord) snakke...

Har man sex med en som ikke har gitt samtykke er det voldtekt.

Ja jeg har fått merke de du snakker om på utesteder, temmelig slitsomt, de tar ikke nei for et nei, eneste som nytter er å gi beskjed til vakten. Har første gang tilgode å høre om jenter/damer som ønsker en fremmed på utesteder som ikke tar nei for et nei.

1
HYYYL Har man sex med en som ikke har gitt samtykke er det voldtekt. Ja jeg har fått merke de du snakker om på utesteder, temmelig slitsomt, de tar ikke nei for et nei, eneste som nytter...

Har første gang tilgode å høre om jenter/damer som ønsker en fremmed på utesteder som ikke tar nei for et nei.

De ordlegger seg nok ikke slik, men mange ønsker at gutter på byen skal måtte "jobbe for det" noe som går litt på det samme...

Uansett så angår jo ikke det meg, jeg befinner meg ikke lenger på disse utestedene etter kl 24.. og det har jeg aldri angret et sekund på

jeg er enig i at det er voldtekt om man ikke har gitt samtykke, nå tenker jeg også på de som til slutt sier ja etter å ha blitt mast på, jeg skjønner ingen av partene i slike tilfeller jeg altså.. men det skjer.

1

i India foregår det en voldtekt hvert 20 minutt.

26280 voldtekter i året. Det skulle bli 1 voldtekt pr 38000 innbygger i året.

i 2007 ble det anmeld 3800 voldtekter i Norge. Eller 1 voldtekt per 1315 innbygger.

Vi voldtar altså 28 ganger så hyppig som inderne. Hvem var de fæle folkene sa du?

(Nå vil jeg tro mørketallene er store, dog. Spesielt i India.)

------

Rettelse: 3800 seksuallovbrudd ble anmeldt. "Bare" 945 voldtekter. Likevel langt over inderne.

1
sirjoss888 [sitat…] De ordlegger seg nok ikke slik, men mange ønsker at gutter på byen skal måtte "jobbe for det" noe som går litt på det samme... Uansett så angår jo ikke det meg, jeg befinn...

nå tenker jeg også på de som til slutt sier ja etter å ha blitt mast på, jeg skjønner ingen av partene i slike tilfeller jeg altså.. men det skjer.

Tror ærlig talt ikke det er så mange jenter/damer i dag som sier ja forde de blir mast på, man blir lei og forbannna. I dag er jenter/damer så frigjorte og vet hva vi vil og ikke vil.

1

Lignende innlegg

Aktuelt frode57 Siste svar

CNN 3 Uker i Ukraina

Les CNN og deres beskrivelse av krigen. Det avslører norske media og norske militæret sine løgner. Russerne er 5 til 1 mot Ukrainere. Det ser ikke lyst ut for ukrainerne . Nå brukes q verdenskrigførin...
1
12 svar
Aktuelt 9000XTR-CSE Siste svar

Frøya- Skyld på dere selv.

At Frøya er skutt og drept er vel og bra når det ble som det ble. Dere skuelystne som ikke respekterte henne og hennes naturlige liv, fora henne og plaga henne med deres egen egoistiske nysgjerrighet...
3
2 svar
Aktuelt silas Siste svar

Vil stenge strømmen via smartmåleren

"Flere nettselskaper ber om lov til å koble ut strømmen via smartmålerne ved rasjonering. – Noe vi kommer til å vurdere, sier vassdrags- og energidirektoratet." Må si vi har ordnet oss bra i dette lan...
Bilde

Nettselskaper vil stenge strømmen din via smartmåleren

Flere nettselskaper ber om lov til å koble ut strømmen via smartmålerne ved rasjonering. – Noe vi kommer til å vurdere, sier vassdrags- og energidirektoratet.


Bilde www.nrk.no
1
26 svar
Aktuelt silas Siste svar

238 Euro per MWh nå!

Gassprisen i Europa har vært stabil og rimelig takket være stabil produksjon fra Norge og Russland. Prisen har vært et sted mellom 18-20 Euro per MWh og bunnet ut i 2020 på 4-5 Euro per MWh. Akkurat n...

EU Natural Gas - 2022 Data - 2010-2021 Historical - 2023 Forecast - Price - Quote

Natural gas futures linked to TTF, Europe's wholesale gas price, were trading around the €230-per-megawatt-hour mark, not far from an all-time high of €300 hit in March in the aftermath of Russia's in...


Bilde tradingeconomics.com
1
6 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Brokollaps

Når beregningene blir for svake. Når broberegningene ikke er sjekket skikkelig. Men der er brukt sjablonger/maler i beregningen. Og hvor seriøst er det egentlig å bygge store konstruksjoner i tre? Jeg...
1
6 svar

Den enes brød . . . .

I et uttrykk heter det; Den enes død er andres brød. Med de høye strømregningene vi vil få til vinteren, vil dette kanskje bli en bitter "pille" a svelge for noen strømsjefer. Får vi en vinter tempera...
1
5 svar
Laster...