Aktuelt

WernerVonBraun

Takk Bhatti

http://www.nettavisen.no/nyheter/article3711636.ece

Jeg leste en sak i nettavisen.no som informerer folk i det lange land om at Bhatti aldri mer vil bosette seg i Norge. Han sier at han kanskje vil komme tilbake til landet i private ærender, men at han aldri vil bo permanent her.

For meg er dette god-nyheter. Jeg kan med hånden på hjertet si at han aldri var velkommen her i utgangspunktet.

Kanskje det aller viktigste og grunnen til at jeg bygger en tråd av denne saken er begrunnelsen hans: - Jeg vil nok ta en tur eller to til Norge i private ærender, men jeg kommer aldri til å bosette meg i landet, fordi islam ikke tillater muslimer å bosette seg i de vantroendes land, sier Bhatti til VG.

Så hvis islam ikke tillater muslimer å bosette seg i land som Norge så kan dette var supre nyheter for oss som ikke ønsker islamistiske holdninger i vesten. Dette vil da (krysser fingre) holde mennesker med bokstavtolkningen av islam vekk og kanskje vi vil se mer moderate holdninger fra den religionen. Kanskje vi t.o.m. kommer helt i mål og slipper å se noe mer til denne typen religiøsitet mer.

Så takk for at du opplyser islamister om at de bryter med troen sin hvis de kommer hit Bhatti.

6
126 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

For meg er dette god-nyheter

Jeg kunne ikke brydd meg mindre. Om han bor her eller der. Samme for meg. Det er ikke akkurat slik at han har gjort meg noe liksom.

1

Hvorfor folk lytter så fælt til hva en yrkeskriminell mener om vær og vind finner jeg en smule merkelig.

Og tviler på at du ser så mange muslimer som hører på en kriminell nordmann heller, han er tross alt fengslet av pakistansk politi

1
Kul_Djevel [sitat…] Jeg kunne ikke brydd meg mindre. Om han bor her eller der. Samme for meg. Det er ikke akkurat slik at han har gjort meg noe liksom.

Det er ikke akkurat slik at han har gjort meg noe liksom.

Ikke gjort deg noe? Han har på mange måter det da han truer rikets sikkerhet og oppfordrer muslimer til å gjøre opprør osv.

Denne gangen derimot så har han faktisk ytret noe jeg kan stille meg bak. At Islam ikke tillater muslimer å bosette seg i land som Norge. Håper bare at flest mulig lytter. Slipper vi en rekke konflikter og krav.

1
WernerVonBraun [sitat…] Ikke gjort deg noe? Han har på mange måter det da han truer rikets sikkerhet og oppfordrer muslimer til å gjøre opprør osv. Denne gangen derimot så har han faktisk ytret n...

Ikke gjort deg noe? Han har på mange måter det da han truer rikets sikkerhet og oppfordrer muslimer til å gjøre opprør osv.

Hans trusler mot rikets sikkerhet er sterkt overdrevet. Politikere og overvåkningskåte maktmennesker pleier å misbruke uttrykket "trussel mot rikets sikkerhet" for å narre deg til å godta mer overvåkning og mer kontroll. En overvåkning og angrep på privatlivet som rammer uskyldige som deg og meg.

1

Bhatti aldri mer vil bosette seg i Norge

Flott.

2

Jeg kan med hånden på hjertet si at han aldri var velkommen her i utgangspunktet.

Vel. Utgangspunktet var jo at kom til verden på Ahus i Lørenskog i 1977. Han hadde vel ikke særlig valg mht hvilket land han skulle bli født i.

1

eg vil nok ta en tur eller to til Norge i private ærender, men jeg kommer aldri til å bosette meg i landet, fordi islam ikke tillater muslimer å bosette seg i de vantroendes land, sier Bhatti

Helt ok. En skrulling mindre her i landet.

1

men jeg kommer aldri til å bosette meg i landet, fordi islam ikke tillater muslimer å bosette seg i de vantroendes land

Så da har han vært et vandrende paradoks i 36 år altså. Godt han nå kommer seg ut av floken.

1

Lignende innlegg

Aktuelt silas Siste svar

Polens statsminister mener...

...at Norge profiterer på krigen og at vi bør kanalisere pengene tilbake til dem som rammes hardest. Energiprisene har steget kraftig men det skyldes corona-lockdown og vestlige sanksjoner. Europeiske...
1
6 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Når atomtrusselen ikke biter..

Det var selve grunnpilarene til Nato.avskrekkingen stomvåpemet gir. Myrphys lov gjelder. Når et våpen såvidt er brukt i den ene krigen vil den blir brukt stort i den neste. Dette viser hvor såre Russl...
1
14 svar
Aktuelt silas Siste svar

Falske følgere på Twitter

Newsweek melder... NEW YORK (Nettavisen): Nesten halvparten av presidents Joe Bidens 22,2 millioner følgere på Twitter, skal være falske, viser en undersøkelse foretatt av selskapet SparkToro og som e...
Bilde

Half of Joe Biden's Twitter followers are fake, audit reveals

Billionaire Elon Musk has claimed that 20 percent of Twitter users are "spam/fake accounts" amid his ongoing takeover bid.


Bilde www.newsweek.com
2
7 svar

Skjønner Vedum og Støre hverdagen ?

Jeg lurer på om den nye regjeringen med Vedum og Støre skjønner hverdagen til svært mange (kanskje de fleste) barnefamilier i Norge nå. Neppe . . . . . Og når rentehevinger planlegges, så er det ikke...
Bilde

Fikk betalingsvansker etter strømpris-smell: – Vet mange kjenner seg igjen

SLEMMESTAD (VG) Stadig flere sliter med regningene. Inkassobyråer opplever pågang fra en ny gruppe: Småbarnsfamilier med trang økonomi.


Bilde www.msn.com
1
4 svar
Laster...