Aktuelt

Fjøsbonden

Nytt ran - kjente somaliere slo til igjen.

Mann forsøkt ranet i Oslo

Fire personer forsøkte å rane en mann på Grünerløkka i Oslo. Gjerningspersonene løp fra stedet, og ble pågrepet like etterpå av politiet.

Ransforsøket skjedde i Thorvald Meyers gate i Oslo ved 03.30-tidennatt til mandag.

Det ble ikke brukt våpen og ranerne klarte ikke å få med seg noe. Fornærmede er ikke fysisk skadet etter ransforsøket.

Kort tid etterpå ble fire personer pågrepet av politiet.

– Det dreier seg om fire menn, alle av somalisk opprinnelse. Én av dem er norsk statsborger. Alle er kjent for politiet fra før for personran og forsøk på personran. De er tatt inn til arresten, sier operasjonsleder Tore Solberg i Oslo politidistrikt til TV2.no mandag morgen.

Ifølge politiet er de fire ranerne henholdsvis 22, 26, 27 og 31 år gamle.

( Hentet fra TV2 )

http://www.tv2.no/nyheter/innenriks/mann-forsoekt-ranet-i-oslo-4158797.html

Kan noen på dette forum fortelle meg hvorfor fire ransmenn med somalisk opprinnelse, alle godt over 18 år, får gå fritt omkring i Oslo og begå nye ran. Og det til tross for at de alle sammen er godt kjent for politiet fra før - nettopp for samme type ran. Når slipper de ut for å begå nye ran - om de ikke allerede har gjort det ?

3
51 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Kan noen på dette forum fortelle meg hvorfor fire ransmenn med somalisk opprinnelse, alle godt over 18 år, får gå fritt omkring i Oslo og begå nye ran.

Husk at disse stakkarene er traumatiserte krigsofre, og må behandles med silkehansker.

De skal helst få gjøre akkurat som de lyster, både når det gjelder voldtekter og ran, og skulle de være så (u)heldige å drepe noen, så har de jo vunnet den store lottogevinsten: Fast opphold på et av Norges fengselshoteller.

2

– Det dreier seg om fire menn, alle av somalisk opprinnelse. Én av dem er norsk statsborger.

Så flott, tre uten norsk pass rett ut og fjerdemann følger med på lasset. Dessverre blir nok ikke disse fremragende representanter for afrikansk kultur sendt ut av landet, kun sendt ut på gaten i Oslo for videre berikelse av kjedelige Norge.

10

Kan noen på dette forum fortelle meg hvorfor fire ransmenn med somalisk opprinnelse, alle godt over 18 år, får gå fritt omkring i Oslo og begå nye ran. Og det til tross for at de alle sammen er godt kjent for politiet fra før - nettopp for samme type ran. Når slipper de ut for å begå nye ran - om de ikke allerede har gjort det ?

en av dem norsk statsborger, han burde bli tatt fra statsborgerskapet og sendt hjem igjen. de tre andre som ikke er norske statsborgere burde bli sendt hjem igjen de også. hvorfor i all verden skal vi gi "beskyttelse" til personer, som kommer hit ødelegger samfunnet vårt? det er galskap. at de er kjent av politiet fra lignende forhold gjør jo bare saken enda mer alvorlig. siden de er forholdsvis unge så kan det jo ikke være så lenge siden politiet har hatt kontakt med dem fra tidligere forhold. nå er det jo fult opp i fengselene så de blir vel sluppet ut i ettermiddag, med beskjed om at de ikke skal fortsette med å rane........

3

Her kunne Norge gitt et viktig signal og sendt tre av disse kjenninger av politiet rett tilbake til Somalia. En annen ting er å innføre midlertidig oppholdstillatelse, la oss si 10 år. Utfører man en kriminell handling som tilsvarer 3 mnd. fengsel eller mer vil oppholdstillatelsen trekkes tilbake og vedkommende blir uttransportert. Det er ingen menneskerett og søke trygghet i Norge og samtidig gjøre vertslandet utrygt med sine kriminelle handlinger.

3
LarsenSindre70 Her kunne Norge gitt et viktig signal og sendt tre av disse kjenninger av politiet rett tilbake til Somalia. En annen ting er å innføre midlertidig oppholdstillatelse, la oss si 10...

Her kunne Norge gitt et viktig signal og sendt tre av disse kjenninger av politiet rett tilbake til Somalia.

Helt enig.

Men jeg lurer på hvor lang tid det vil gå før de er tilbake i Oslo. De har lært hvor fint det er å leve i dette paradiset, og vil gjøre alt som er mulig for å komme tilbake.

Kanskje med en annen identitet.

1

på 80-tallet så var det noen norske ungdommer som ble tatt for kriminelle handlinger i Finland og de ble satt til grøftegraving, de lærte seg leksen forbanna fort, kunne vært en tanke å innføre noe slikt i dette landet også.

2

Her er det altså 3 gutter som ikke er norske statsborgere. Hva skjedde med å sende ut kriminelle asylsøkere som ikke har opphold? Ut med pakket.

2
ocronn [sitat…] Husk at disse stakkarene er traumatiserte krigsofre, og må behandles med silkehansker. De skal helst få gjøre akkurat som de lyster, både når det gjelder voldtekter og ran...

Husk at disse stakkarene er traumatiserte krigsofre, og må behandles med silkehansker.

Ja stakkars disse som kommer hit å får sydd puter under armene. Enten så tar de dette å jobber/bedrer sine liv eller så er det psykisk syke og kan ikke slippes løs blant oss nordmale mennesker.

Uansett så fungerer ikke dette. Full innvandrerstopp i mange år og noen av pengene vi sparer på dette kan brukes på integrering. Ikke gi de penger for ikke å jobbe, men integrere de.

Hvor mange skal vi ta imot? Hvor er grensen? Personlig mener jeg den er nådd for lenge siden.

2
WernerVonBraun [sitat…] Ja stakkars disse som kommer hit å får sydd puter under armene. Enten så tar de dette å jobber/bedrer sine liv eller så er det psykisk syke og kan ikke slippes løs blant o...

Hvor mange skal vi ta imot? Hvor er grensen? Personlig mener jeg den er nådd for lenge siden.

På ett eller annet tidspunkt må Europa si i fra at nå er det nok, vi har ikke mulighet til å ta imot fødselsoverskuddet fra fattige land. Ser at SV er på banen og påstår Norge er skyld i klimaproblemene i Øst-Asia. For noe sludder. Den største utfordringen verden står overfor når det gjelder klima og utslipp har å gjøre med befolkningsveksten som i all hovedsak skjer i den fattige delen av verden.

3
LarsenSindre70 [sitat…] På ett eller annet tidspunkt må Europa si i fra at nå er det nok, vi har ikke mulighet til å ta imot fødselsoverskuddet fra fattige land. Ser at SV er på banen og påstår N...

På ett eller annet tidspunkt må Europa si i fra at nå er det nok

Vi kan aldri redde alle, problemene vil bare øke i disse landene og det er på ingen måte en løsning å ødelegge våre land slik at vi ikke en gang får gitt uhjelp.

2
LarsenSindre70 Da bør det vel være mulig å trekke oppholdstillatelsen så lenge de ikke er norske statsborgere, og er det umulig er det på tide å rette opp norsk lovverk.

Det er fullt mulig å miste innvilget oppholdstillatelse slik reglene er i dag, kun følgende tre punkter sikrer mot utvisning fra landet:

- Du kan ikke bli utvist dersom du er norsk statsborger - Er utenlandsk statsborger som er født i Norge og har bodd her hele livet - Risikerer å bli utsatt for forfølgelse eller umenneskelig behandling i landet du ville blitt utvist til

Punkt to kommer dog ofte i konflikt med utsendelse av asylbarn.

1
LarsenSindre70 [sitat…] På ett eller annet tidspunkt må Europa si i fra at nå er det nok, vi har ikke mulighet til å ta imot fødselsoverskuddet fra fattige land. Ser at SV er på banen og påstår N...

På ett eller annet tidspunkt må Europa si i fra at nå er det nok, vi har ikke mulighet til å ta imot fødselsoverskuddet fra fattige land.

--- Så hvordan foreslår du at "Europa" skal si i fra? Hangarskip utenfor Lampedusa?

Og hvordan skal Norge i såfall få være med på dette når løsningen for mange er at vi melder oss ut at det som er av samarbeidsavtaler?

1

CIH advarte mot dette her for 30 år siden, det var ingen som ville høre, det er ingen som vil høre nå heller. Nå kommer alle bortforklaringene og pakket på sosialistisk side sine patetiske unnskyldninger.

1
riksen77 [sitat…] en av dem norsk statsborger, han burde bli tatt fra statsborgerskapet og sendt hjem igjen. de tre andre som ikke er norske statsborgere burde bli sendt hjem igjen de også....

de tre andre som ikke er norske statsborgere burde bli sendt hjem igjen de også. hvorfor i all verden skal vi gi "beskyttelse" til personer, som kommer hit ødelegger samfunnet vårt?

Tipper de tre er på statistikken over unge asylsøkere som forsvinner fra mottakene. Da er det rett til Oslo for så å livnære seg av å selge narkotika, stjele og rane. Trist, men fakta.

1
LarsenSindre70 [sitat…] Så flott, tre uten norsk pass rett ut og fjerdemann følger med på lasset. Dessverre blir nok ikke disse fremragende representanter for afrikansk kultur sendt ut av landet,...

kun sendt ut på gaten i Oslo for videre berikelse av kjedelige Norge.

Man må aldri gi opp i livet. Klarer man ikke det første gangen, så får man flere forsøk. Her synes jeg Norge gjør en utmerket jobb som lar disse ungdommene få flere sjanser. Akkurat som vi andre får 1, og 2 og 3 forsøk på skolen, så synes jeg det er naturlig at disse får 1, og 2 or 3 forsøk på rane noen.

Heia Norge:)

1
_Dial_Square_ CIH advarte mot dette her for 30 år siden, det var ingen som ville høre, det er ingen som vil høre nå heller. Nå kommer alle bortforklaringene og pakket på sosialistisk side sine p...

CIH advarte mot dette her for 30 år siden, det var ingen som ville høre, det er ingen som vil høre nå heller

...det var heller ingen som "hørte" i 1939 heller....vi så hvordan det gikk.......regjeringer ser ut til å ha en egen evne til ikke å lytte..evne til forutsigelser (uten å være Gud).....trodde faktisk "noen" hadde lært at å gripe loddebolten i gale enden, er jævlig smertefullt.

1

Lignende innlegg

Fortsatt flertall for høyresiden . . . . . .

Ingen regjering har mistet popularitet så raskt som den sittende . . . . . . Og det er skremmende. Nå har vi en regjering som overhode ikke har "vanlige folks" tillit. Og som fortsetter å ta upopulære...
Bilde

KrF får boost på ny måling

KrF får sin høyeste oppslutning siden den opprivende retningsstriden i 2018, viser en ny måling. Arbeiderpartiet går også mye fram.


Bilde www.msn.com
3
4 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Når atomtrusselen ikke biter..

Det var selve grunnpilarene til Nato.avskrekkingen stomvåpemet gir. Myrphys lov gjelder. Når et våpen såvidt er brukt i den ene krigen vil den blir brukt stort i den neste. Dette viser hvor såre Russl...
1
15 svar
Aktuelt silas Siste svar

Polens statsminister mener...

...at Norge profiterer på krigen og at vi bør kanalisere pengene tilbake til dem som rammes hardest. Energiprisene har steget kraftig men det skyldes corona-lockdown og vestlige sanksjoner. Europeiske...
1
6 svar

Har APs Næringsminister mistet forstanden??

Er dette en Ministers holdning? AP?? Seriøst??? Dette er jo tildels lignende radikalt tankesett som vi ser hos ODA, som jeg av prinsipp ikke handler hos. Arbeiderpartiet pusher Vestre og ODA som prakt...
Bilde

Sponset politianmeldte demonstranter: - Absurd

Familieselskapet til næringsminister Jan Christian Vestre (Ap) ga 300 000 kroner til Extinction Rebellion, som nå er politianmeldt av Stortinget. Det vekker reaksjoner.


Bilde www.dagbladet.no
1
12 svar

Skjønner Vedum og Støre hverdagen ?

Jeg lurer på om den nye regjeringen med Vedum og Støre skjønner hverdagen til svært mange (kanskje de fleste) barnefamilier i Norge nå. Neppe . . . . . Og når rentehevinger planlegges, så er det ikke...
Bilde

Fikk betalingsvansker etter strømpris-smell: – Vet mange kjenner seg igjen

SLEMMESTAD (VG) Stadig flere sliter med regningene. Inkassobyråer opplever pågang fra en ny gruppe: Småbarnsfamilier med trang økonomi.


Bilde www.msn.com
1
4 svar
Laster...