Aktuelt

Gurdox

Islamismens fødestue

E det ikke skremmende å se at en mann er elsket så høyt at noen av tilhengerene hans er villige til å drepe for å forsvare hans ære?

Gårsdagens handlinger i Frankrike har provosert mange - Når jeg nå skriver på "aktuelt" så er det begrunnet i relgionen Islam sitt politiske utrykk. For meg er det nærliggende å se litt etter på motivasjonen til slike drapsmenn.

Jeg skriver dette for å tydeliggjøre islamisters tankesett.- De som følger mohammeds eksempel i en slik grad at de er villig til å drepe for islam

Historien som følger her beskriver islamismens fødsel. Islamismen dreper nå som da det frie ord og truer til taushet, bare les litt historie.

Jeg har brukt "google translate" og flikket fra engelsk til norsk. Orginalen kan bare leses på arabisk. Historien kan finnes i sin helhet her . http://www.usc.edu/org/cmje/religious-texts/hadith/bukhari/059-sbt.php#005.059.369

Ishaq: 365 "Ka'b bin Ashraf var fra den jødiske klanen av Banu Nadir Da han hørte nyheten om massakeren av Quraysh stammen, sa han," Kan dette være sant? drepte Muhammed disse menneskene? Disse var fine menn ..Hvis Muhammed har drept dem.. , Så er magen på jorden er et bedre sted for oss enn overflaten! '"

(Ka'b forsto faren med å blande falsk religion, plyndring, og sverd. Fremtiden så illevarslende ut.)

Ishaq:. 365 "Når Allahs fiende ble overbevist om at rapporten var sant, setter han ut for Mekka Han begynte å vekke folk mot Muhammed [dvs. eksponerte ham] Han resiterte vers i sympati for de qurayske menn Muhammed hadde halshugget og kastet i grøften. . Ka'b Ashraf komponert følgende poetiske linjer: 'Blodet spillt på Badr roper til sitt folk De gråter og gråter. De beste mennene ble drept og kastet i en grop... "

Poeter var "journalistene" i Muhammeds tid. Bortsett fra jødene var de fleste arabere analfabeter, slik at poesi ble de mest effektive middel for å spre et budskap, lik skaldene i norden.

Diktet som Ka'b skrev i dette tilfelle var sju linjer lange, og det var ikke en voldelig ord blant dem. Ka'b oppfordret de gode menneskene i Yathrib til:

Ishaq: 365 "Driv vekk den dåren som bedrar dere, slik at du kan være trygg for tale som gir ingen mening. Hvorfor håne de som sørger over sin døde? De levde gode liv, og som sådan må vi huske dem. Men nå har dere blitt som sjakaler. " Beregnende, konsis og nøyaktig.

Tabari VII: 94 "Da Ka'b komponert dikt om noen muslimske kvinner."

Som vi har lært ? hadde ridderlighet ingen plass i islam, så dette gjorde profeten sint.

Med disse neste ordene, beordret Muhammed sitt første drap. Mens bare to menn ble drept, har forbrytelsen en karakter som gir vidtrekkende implikasjoner.

-Hver detalj hjemsøker oss i dag. Tabari VII: 94 "Profeten sa:" Hvem vil kvitte meg med Ashraf. Muhammad bin Maslamah, sa: "Jeg vil kvitte deg med ham, Allahs sendebud. Jeg vil drepe ham. «Gjør det da. sa han, "hvis du kan. '"

-En av de tingene som gjør Islam dødelig er at det finnes menn som er alltid er klar til å drepe på profetens kommando.

Anklage om bestilling av drap på en journalist fordi han eksponer en falsk profet, en pirat og en terrorist, er seriøs business.

La oss sjekke en annen kilde å sikre at vi har denne retten. Bukhari: «Profeten sa:« Hvem er klar til å drepe Ka'b bin Ashraf som har virkelig vondt Allah og hans sendebud. ' Muhammad bin Maslama sa: "O Allahs sendebud! Vil du jeg skal drepe ham. Han svarte bekreftende. "

La oss se hva den tidligste kilden har å si: Ishaq: '. Hvem vil kvitte meg med Ashraf' Mohammed bin Maslama sa: "Jeg vil beskjeftige seg med ham for deg. O apostel, vil jeg drepe ham. ' Muhammed sa: "Du skal så hvis du kan. '"

Tilbake til Tabari: Tabari VII: 94 "Muhammad bin Maslamah var stille i tre dager, verken spiste eller drakk mer enn det som ville holde ham i live Profeten kalte ham og sa." Hvorfor har du gitt opp mat og drikke. ' 'O Prophet, jeg sa noe og vet ikke om jeg kan oppfylle. 'Alt som påhviler deg er å prøve.' svarte Muhammad . "

Dette svaret gir meg frysninger når jeg tenker på at tema for samtalen var mord, Mohammed dreper mannens samvittighet..like godt som han sørger for døden til sin kritiker.

Ishaq: 365/Tabari VII: 94 "Muhammad bin Maslamah sa: 'O Messenger, skal vi nødt til å fortelle løgner.' "Si hva du vil. ' Muhammad svarte. 'Du er frifunnet, fri til å si hva du må.'

Her har vi altså en idiot som var villig til å begå mord, men han var bekymret for å lyve. Og mens det er hysterisk morsomt i en makaber slags måte, vurder verdien av Muhammeds syndsforlatelse.

Mens Muhammeds snikmorder trodde ham. Og det er derfor falske profeter og korrupte doktriner er så djevelsk. Militante muslimer tror fortsatt på han.

Islam var den første "religion" å kommandere sin trofaste å myrde og bedra. Men siden det er en alvorlig anklage, la oss trippel-sjekk våre kilder.

Bukhari: "Allahs sendebud sa:" Hvem er villig til å drepe Ka'b bin Ashraf som har såret Allah og hans sendebud. ' Derpå Muhammad bin Maslamah reiste seg og sa: 'O Allahs sendebud! Vil du at jeg skal drepe ham. Profeten sa: "Ja." Maslamah sa: "Så la meg si falske ting for å lure ham. Profeten sa: «Du kan si slike ting."

Tilbake til Tabari, blir vi fortalt at Maslamah "laget en plan for å drepe Ka'b, Allahs fiende. Før de gikk til ham, sendte de Abu frem. Da han kom, snakket de sammen på en stund. De resiterte vers til hverandre, for Abu var noe av en poet. "

Tilbake til al-Bukhari, finner vi Maslama ha en lignende prat med Ka'b. Bukhari:

"Muhammad bin Maslama gikk til Ka'b og sa:" Profeten Muhammed krever betaling av zakat skatt fra oss, og han har brakt oss noe annet enn problemer jeg har kommet til å låne noe fra deg. ". På det, sa Ka'b: "Jeg visste at du ville trett av ham. Maslama sa: "Men siden vi har fulgt ham, ønsker vi ikke å dra før vi ser hvordan alt dette kommer til å slå ut."

Selv om Ka'b Ashraf var bare EN mann, gir omstendighetene rundt drapet gi oss en enestående innblikk i islamsk tankesett - sine midler og motiver. Kanskje dette historiske perspektiv bør være en advarsel til oss i dag?

Jeg håper at lesningen har gitt deg en bedre forståelse av opprinnelsen til politisk islam, og at en med denne kunnskapen har lettere for å begripe mekanismene i tankesettet og handlingsmønsteret til en islamist. En skal ikke etter min mening kunne si at drapene i Frankrike var "Galt rent teologisk sett".

Så til sist noen vers al la` The Qur'an:

Qur'an (6:93) - "Who can be more wicked than one who inventeth a lie against Allah?"

(33:57) - "Lo! those who malign Allah and His messenger, Allah hath cursed them in this world and the Hereafter, and hath prepared for them the doom of the disdained"

Qur'an (33:61) - [continues from above] "Accursed, they will be seized wherever found and slain with a (fierce) slaughter."

Jeg mener at "islamisme" ikke er noe nytt og at det ikke kommer til å forsvinne så lenge Islam beskyttes av sensur, terror og tilsløring.

3
111 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

De 3 i Paris var bare "smågutter" i forhold til Anders Behring Breivik i Oslo og på Utøya. Hvor mange ble kollektivt avstraffet i generaliseringens navn i ettertid da i forhold til hylekoret som stemmer i nå........?

1
Gurdox Hvordan relaterer du dette til islamisme og dens opprinnelse? Det er viktig i disse tider å kunne forstå "islamisme" det er det jeg forsøker på her. Jeg "hyler " vel ikke?

Svaret mitt var ikke ment kun til deg men som en kommentar til det som seiler opp i kjølvannet av hendelsen; en gigantisk tsunami av hets av verdens muslimer.

Tenk om muslimene hadde hatt like god beskyttelse som det jødene har.....? Da ville mye blitt slettet......

2

E det ikke skremmende å se at en mann er elsket så høyt at noen av tilhengerene hans er villige til å drepe for å forsvare hans ære?

Du burde si "elsket". Dette forholdet til muhammed og religionen har ingenting med kjærlighet å gjøre, snarere frykt, indoktrinering og overtro.

1
Fjellreven Svaret mitt var ikke ment kun til deg men som en kommentar til det som seiler opp i kjølvannet av hendelsen; en gigantisk tsunami av hets av verdens muslimer. Tenk om muslimene had...

Jeg hetser ikke muslimer vel?

Jeg påpeker bare hva de (ekstreme) tror på, og hva som ligger til grunn for slike ekstreme handlinger. Dette handler om at de tror at morderen - i følge deres egne skrifter- Mohammed var profet med rett til å herske over liv og død.

De som velger å kalle seg moderat eller noe slikt leser bare ikke hele teksten.

Dersom en ønsker å komme politisk ekstrem Islam til livs så kan en IKKE UNNGÅ å sette fingeren på hva som ligger bakom den uforståelige terroren som vi ser fortsatt den dag i dag.

Det er desverre grunn for å tro at det ikke blir siste gangen.

2
totem [sitat…] Du burde si "elsket". Dette forholdet til muhammed og religionen har ingenting med kjærlighet å gjøre, snarere frykt, indoktrinering og overtro.

Jeg finner det vanskelig å motsi deg, untatt på generelt generelt gunnlag :)

En relgion har mange ulike oppfatninger og tilnærminger. Ofte er den videreført i familiære sammenhenger. Det er vel en vanlig oppfatning blant muslimer at de er "født slik"

Relgion er noe dypt personlig og noe en tyr til i sorg og vanskeligheter... Jeg forventer ikke at noen skal synes at dette er lett.

Prøv bare å fortelle kristne at Paulus var en falsk profet..

.. men hva med å legge til førføring?

Jeg mener med dette at de "elsker" et "image" som ikke er historisk korrekt. !"Islam is a religion of peace" .. En trenger ikke lete lenge for finne "mikkemus" versjonen av islam. Denne har appel til mange unge.

Det er vel først "senere" at de graver seg dypt nok inn i relgiøse tekser til at de ser hvordan de egentlig skal gå for seg?

Jeg vil gjerne ha en sakelig kommentar til inlegget mitt.

-- Er du muslim og leser dette ta med deg en utskrift til en Imam og spør om dette er riktig. Jeg er lurer veldig på hva en "lærd" muslim vil si om dette. Dersom mitt utsagn her (TS) står - så er det vel riktig for en muslim å støtte mordene i Frankrike?

1
Fjellreven De 3 i Paris var bare "smågutter" i forhold til Anders Behring Breivik i Oslo og på Utøya. Hvor mange ble kollektivt avstraffet i generaliseringens navn i ettertid da i forhold til...

Hvor mange ble kollektivt avstraffet i generaliseringens navn i ettertid da i forhold til hylekoret som stemmer i nå........?

Flere på venstresida, både her inne og andre steder, refererer jo stadig til "FrP'eren Breivik" (eller en sjelden gang "ex-FrP'eren"), "Breivik-partiet", osv

1
tr0ndern [sitat…] Flere på venstresida, både her inne og andre steder, refererer jo stadig til "FrP'eren Breivik" (eller en sjelden gang "ex-FrP'eren"), "Breivik-partiet", osv

Kan dere være så snill å holde Anders Bering Breivik utenfor dette. Hva har den fyren gjort som gjør han til referanse ramme til videre utvikling og forsvar av våre demokratiske verdier egentlig??

Kanskje litt mer almenkunnskap om islam vil forhindre ekstremisme på begge sider av det gjerdet?

Våres heimeavla ekstremister trenger ikke "dra så hardt" og kanskje de som er "nyskjerrige på islam" finner seg en annen relgion.

En som ikke mener at ideer og "overvirkelighet er verdt å drepe elller dø for?

Jeg håper virkelig det.

2

E det ikke skremmende å se at en mann er elsket så høyt at noen av tilhengerene hans er villige til å drepe for å forsvare hans ære?

Enda verre blir det når man tar i betraktning at det er en kjeltring og massemorder som skal beskyttes. For en så grusom person som Mohammed finnes ingen ære. Hele religionen bærer preg av å være et påfunn for å legitimere profetens handlinger. Nå er ikke dette unikt for Islam, men det er ikke på langt nær like åpenbart i andre religioner. Det jeg synes er mest skremmende er at det er flere milliarder mennesker som ikke oppfatter galskapen.

2
emoseno [sitat…] Enda verre blir det når man tar i betraktning at det er en kjeltring og massemorder som skal beskyttes. For en så grusom person som Mohammed finnes ingen ære. Hele religio...

Enda verre blir det når man tar i betraktning at det er en kjeltring og massemorder som skal beskyttes

Ja det er riktig drapene som jeg skriver om skjedde etter massakeren på Queranashi stammen hvis forbrytelse var å opptre vinglete og nøytralt i en konflikt rett før. The battle of the trench.

De dro ned buksene på unge gutter -- hadde de kjønnshår så ble de halshugget. Dette skjedde direkte under Mohammeds ledelse. I våre dager blir slikt beskrevet som krigsforbrytelser.

1
Fjellreven Så det å prate om ekstremisme er en avsporing i en debatt om ekstremisme?

Debatten handler om det som skaper ekstremisme. I denne tråden veldig presist ekstremisme i Mohammeds eller for hans navn. OG den er knyttet tett til handlingene i Paris.

( Du går løs på en annen form for ekstremisme som ikke har den samme historiske forankring. Det var ikke GUD som fortalte ABB at han skulle gjøre det han gjorde vel?)

Hva tror du var motivasjonen til disse unge menn. Og hvorfor blir de ikke korrigert? Vedder på at de ikke fant opp dette på gutterommet alene.

Det er "gudommelig inspirert drap" som er tema her. Muslimer plikter å følge Mohammeds eksempel - vil de ikke de så er de ikke lengre muslimer eller så kan en vel kanskje si at de blir sånn passe halvgode..

Og hva skal en troende gjøre når "gud" sier DREP?? Både Sunna og Koran er enig som du nok sikkert har lest i åpningsinlegget mitt.

1

"Uenig. Begge tilfellene skyldes egene taker og ideologi."

Det ble vel tidligere i tråden vist til selveste "profeten" som beordret drap.

1

En psykopats ideologi og ego på størrelse med finnmark og gutta som går i ørkenkrigerens fotspor fordi han er det perfete forbilde kan neppe sammenlignes..Men skjønner ytre venstre sitt behov for kobling og dermed avspore det tråden handler om..

1
Fjellreven Uenig. Begge tilfellene skyldes egene taker og ideologi.

Det var engang en stor psykolog og pedagog som her Lev Vygotski.. Han sa noe slikt som at tanker, språk og meninger eksisterer rundt barnet og blir deretter "tatt opp i barnet". En beskrivelse av tenkning som et eksternt fenomen.

Det er et fåtall av oss som har "egne" meninger. Alle er i enormt stor grad påvirket av kulturen vi er oppvokst i.

I Islam så har jeg forstått det slik at en IKKE skal tenke så mye selv. Alt er "forberedt for deg".

Mohammed Mohammed avdarer forøvrig mot å sette spørsmålstegn ved troen

(Koranen 5:101-102)

1
Bountyhunter En psykopats ideologi og ego på størrelse med finnmark og gutta som går i ørkenkrigerens fotspor fordi han er det perfete forbilde kan neppe sammenlignes..Men skjønner ytre venstre...

Jeg kunne sikkert satt en bedre overskrift. Poenget med tråden var at:

Mohammed selv foreskrev mord på kritikere. En kan ikke benekte dette uten å fornekte skriftene som danner grunnlaget for sharia og svært mange islamske tolkninger.

Det er dermed helt i tråd med islam å drepe, en kan ikke være motstander av dødstraff og muslim samtidig. Dette er ren facisme etter mitt syn.

Så spørs det da.. hvordan vi som samfunn skal forholde oss til denne "kulturelle institusjonen". Vi har om relgion på skole, hva skal en egentlig si om Islam i dette forumet?

Jeg føler litt på at vi driver konfrontasjonen foran oss, og har gjort dette lenge. Når nå denne ugreie fyren ABB trekkes frem her så er han en av de som ville tvinge debatten frem. "koste hva det koste vil".

Islam er en farlig ideologi, før eller siden må Islam ut av skapet og fortelles om like godt som all annen Isme vi har med å gjøre i skole og debatt generelt.

Skal en virkelig overlate dette til nynazister og tilsvarende?? DA får en virkelig som fortjent. ( det gjør riktignok ikke ofrene.)

1

Lignende innlegg

Politikk - Norsk jaha1255 Siste svar

Lover milliardstøtte

Nå er Støre i sitt ESS hvor han kan leke stor mann med våre skattepenger . Med seg til Ukraina hadde han løfter om ti milliarder kroner i støtte. Pengene skal dekke tre hovedformål – humanitær hjelp,...
1
11 svar

Tidenes verste Regjering?

Det må smerte sosialistjournalistene og AP fremsnakkerne i Dagsavisen å skrive ingressen til artikkelen nedenfor: HØYRE ØKER MEST! Dette må da være tidenes verste Regjering? Sparker Brudepar, Farmen o...
Bilde

Høyre går mest fram på ny partimåling

Høyre går mest fram og får en oppslutning på 29, 5 prosent i en ny partimåling, opp 3,2 prosentpoeng fra forrige måned. Og Rødt er nå større enn Senterpartiet.


Bilde www.dagsavisen.no
1
15 svar
Aktuelt timy3 Siste svar

Tale og skrivefrihet

https://www.vg.no/rampelys/i/dnXBa1/politiet-har-tatt-ut-tiltale-mot-bernt-hulsker-ser-fram-til-aa-legge-saken-bak-seg Det er fortsatt ikke lov å si hva en mener i Norge I dag, det har høyesterett bes...
1
3 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Truet via telefon

Så har jeg blitt oppringt og blitt truet med at det kan skje en ulykke. Sykkelulykke. Morsomt med ytringsfrihet . Norge . Litt av et demokrati.
1
1 svar
Politikk - Norsk frode57 Siste svar

SAS konkurs

Det hadde vært bedre om SAS gikk konkurs så gjelda hadde kommet bort. Norwegians var der nesten men trikset med mange emisjoner som vatnet ut aksjeverdiene ned motnull. Det som forbauser meg er at sta...
1
2 svar
Laster...