Ola Borten Moe bør vurdere konvertering til Høyrepartiet, - før han raserer både SP som Pparti såvel som all velger-tillit som eventuelt finnes i SP. Nok broilerfakter nå, men vi velgere må nok finne annet parti til støtte for våre interesser inntil broilerutspillene er kurert, - eller borte fra SP.

Han passer fint inn i SP. SP er et ensaks-parti, og meningene til medlemmene spriker på andre saker. Det er ikke uten grunn at SP gjennom alle tider har søkt makt både til høyre, venstre og sentrum.

1
baov Unge mennesker med Høyreverdier, bør søke seg til partiet Høyre, og de lenger ut til Høyre. Så også med Sandra Borch og Borten Moe før de ødelegger Senterpartiet med broilerutspill...

Hjelper lite når de viktigste sakene for dem er landbruk og distriktspolitikk. Her er Høyre så langt fra deres verdier at de aldri vil finne på å gå dit.

Som sagt så passer han fint inn i SP. Det eneste som karakteriserer en SP-politiker er hans/hennes syn på landbruk og distriktspolitkk. Slik fungerer et ensaksparti.

1
Laster...