Aktuelt

Guarnere2

Snømåking av parkeringsplass

Ikveld brukte jeg 30 min på å rydde meg en parkeringsplass utenfor huset vi bor, dro så på butikken, og når jeg kom tilbake så hadde naboen tatt plassen min, så jeg måtte ut å måke meg en ny plass. Ble så irritert at jeg i samme slengen, omgjorde mitt tidligere arbeid med å måke snøen tilbake rundt naboens bil.

Dama synes jeg var barnslig, men jeg synes det er en uskreven regel om at dersom noen har måkt seg plass i gata, og det er mange plasser ledig ellers, (noe det var i dette tilfelle)som ikke er måkt, da bør man skjønne at den måkte plassen er "tatt" og man bør rydde plass sin egen parkering dersom man skal parkere. Ikke vrenge bilen inn på andres "blod og svette" fordi det var det enkleste.

Hva mener dere? Er en måkt plass, en reservert plass?

2
7 svar

Hva mener dere?

Hvorfor ikke snakke med naboen som "stjal plassen? - om du vet hvem han er.

1

Er en måkt plass, en reservert plass?

Selvfølgelig ikke, er det rareste jeg har hørt. Hvordan kunne naboen din vite at du kom tilbake? Visste naboen at du hadde måkt? Er det ikke din egen parkeringsplass er det fritt frem for alle.

1

jeg synes det er en uskreven regel om at dersom noen har måkt seg plass i gata, og det er mange plasser ledig ellers, (noe det var i dette tilfelle)som ikke er måkt, da bør man skjønne at den måkte plassen er "tatt" og man bør rydde plass sin egen parkering dersom man skal parkere.

Hva om det stod 8 måkte plasser?

Du ville fulgt din egen regel å ikkje parkere i noen av de, men måkt din egen plass?

1

Naboen kvalifiserer til like stort idiotstempel som de som står bakerst i køen i butikken, og mener det er til deres ære at ny kasse blir åpnet.

Man skal være rimelig asosial for å tro det er stuereint å grabbe til seg den eneste måkte luka i en ellers snøfull gate.

2

Lignende innlegg

Aktuelt oyssol Siste svar

Solbakken om Qatars NRK-arrestasjon: – Det er tragisk

Etter arrestasjonen av de norske journalistene i Qatar, vedgår landslagssjef Ståle Solbakken at Norges Fotballforbunds valg om dialog ikke har vært nok. Samtidig etterlyser han at flere aktører enn NF...
Bilde

Solbakken om Qatars NRK-arrestasjon: – Det er tragisk

Etter arrestasjonen av de norske journalistene i Qatar, vedgår landslagssjef Ståle Solbakken at Norges Fotballforbunds valg om dialog ikke har vært nok. Samtidig etterlyser han at flere aktører enn NF...


Bilde www.vg.no
2
4 svar

Kravstore SV-ere.

En mer arrogant politiker enn denne lederen for nevnte parti, det skal godt la seg gjøre å finne, (vel én enda mer ytterliggående har vel like mye selvtillit og mener seg berettiget til å bestemme dag...
1
2 svar
Politikk - Norsk erdetslik Siste svar

Smittekrangelen i Oslo - RJ mot Høyre

I går satt AP-Byrådsleder Raymond Johansen og var svært indignert over Høyre og Tone Trøen, som tillot seg å kritisere Corona-håndteringen og manglende strategi. I vanlig stil satt RJ og ristet på hod...

Smitterekord i Oslo: Hever beredskapsnivået

Oslo kommune hever beredskapsnivået til nivå tre - som er det høyeste nivået. Byrådsleder Raymond Johansen vurderer også om det skal komme et munnbindpåbud.


Bilde www.msn.com
1
1 svar
Laster...