Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Baneheia-dømt ikke skyldig likevel?

http://www.dagbladet.no/nyheter/baneheia-domt-krever-gjenopptagelse-sar-tvil-om-mobilbevis/60301184

En interessant artikkel fra Dagbladet hvor det hevdes at Viggo Kristansen hadde alibi, og at han ikke var i nærheten av baneheia da drapene skjedde.

Nå er artikkelen veldig ensidet, og jeg rekner med at det finnes flere bevis for at Kristansen var skyldig. Men om det var slik at han kun ble dømt fordi den andre gjerningsmannen utpekte han som medskyldig så vil jeg si det hele høres veldig merkelig ut.

Og om saken faktisk kommer opp og det viser seg at han var uskyldig så vil jeg tro dette vil være den største skandalen som har skjedd i det norske rettssystemet noensinne.

1
12k kommentarer

torhag

Ble Sjødin eller noen andre invitert til å delta i debatten? For er merkelig at NRK syns det er greit at denne lokalpolitikeren kan hevde at det drives kampanje for VK og stille seg tvilende til om VK har skrevet brevet selv - uten at det blir motsagt. Men dessverre har vi lært oss å ikke forvente mer fra NRK i denne saken.

Det første jeg tenkte på med dette brevet var at dette har ikke Kristiansen skrevet selv. Her synes jeg det skinner igjennom at det noen av støttespillerne som har forfattet det hele. FVN-redaktøren sa vel at de hadde spurt om et intervju. Det ville tydeligvis ikke støttespillerne som i stedet skriver brevet.

1

Tormund

Det første jeg tenkte på med dette brevet var at dette har ikke Kristiansen skrevet selv. Her synes jeg det skinner igjennom at det noen av støttespillerne som har forfattet det hele.

Tviler egentlig på at noen støttespillere ville komme opp med utsagnet om elgkarbonadene og at han spiste seg så mett at han måtte legge seg på sofaen.

2

kjoekkenmaskin

Jeg er egentlig mest sjokkert over at støttespillerne har latt dette gå igjennom. Her har man medievante folk som Eivind Pedersen og Terje Helland som nærmeste allierte, så tillater man seg dette nesten uvirkelige stuntet. Det vitner om total mangel på dømmekraft.

1

return_of_drakkar

Det utsagnet er liksom i tråd med gullfisk-utsagnet hans, angående cella han fikk. Man sa at det ikke var "så bra der", hvorpå man sa at man kunne ha gullfisk i toalettet...

1

Lignende temaer

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...