Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Tog-kaos - NSB ber folk ta ekstra-ferie

Det er varslet totalt kaos i morgen som følge av at store deler av tog trafikken til/fra Oslo S stanses i en hel uke. NSB har gått så langt som å be folk ta seg ekstra ferie eller hjemmekontor.

Må si jeg stusser litt at denne planlagte stengningen av togstrekninger er lagt til første uka etter fellesferien. Nå har man hatt 3-4 uker med fellesferie hvor en eventuell nedstegning villle rammet færest mulig. Er virkelig planleggingen så dårlig i NSB/jernbaneverket ? Eller er fellesferien hellig for de som skal jobbe i forbindelse med denne nedstengningen ? Andre bransjer må jo utføre sine nedstengninger når det rammer færrest mulig..

http://www.abcnyheter.no/reise/2016/07/28/195231933/skal-du-ta-toget-neste-uke-bor-du-forberede-deg-pa-kaos

2
30 svar

30 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

NLHE

Ring Amnesty.

1

ehall

Så mye tull NSB har hatt skulle vi tro de klarte problemer litt bedre. Men samme i dag, ansatte vet lite og togene går nok. Engang. Amatører.

1

fargerik

Retter du baker for smed?

NSB kjører bare toget, de. NSB har ingen ting med skinner og vedlikehold å gjøre.

Når Jernbaneverket skal jobbe på skinnene som de har ansvaret for, kan ingen kjøre tog der.

NSB setter jo opp så mange busser de kan, men det er jo ikke plass til så mange busser i Oslo på en gang.

Og det er smått hysterisk om folk har klart å unngå å få med seg info om denne planlagte stoppen som varer i en uke.

1

sanila

Retter du baker for smed? NSB kjører bare toget, de. NSB har ingen ting med skinner og vedlikehold å gjøre. Når Jernbaneverket skal jobbe på skinnene som de har ansvaret for, kan ingen kjøre tog der. NSB setter jo opp så mange busser de kan, men det er jo ikke plass til så mange busser i Oslo på en gang.

Klart NSB har et ansvar for kundene der betaler for en servise. Det betyr at informere løpende å med lett tilgjengelig informasjon.

Dette var situasjon søndag: Ingen absolutt ingen personale på stasjonen ,fra NSB. Billett og informasjons luke stengt, det var jo søndag så blåse med både vanlige kunder og turister. Display viste feil og der ble henvist til høyttaler, som man hadde glemt at gi beskjed til siden disse , var helt uten informasjon de også.

Ved henvendelse ved informasjon for flytog, var svaret, " og du tillater deg at spørre hos konkurrenten". Det er kun kjent folk der vet at slikt er ikke god kultur. Den dag og på det tidspunkt var der i mange kanseleringer. Luken for informasjon av busser (ruter) henviste til NSB. Ettersom dette ikke var deres ansvar.

Dette med ingen personale er så ikke noe nytt, på denne plass er der enten ingen eller alt for mange., Som regel ingen .

Man kunne kanskje bruke noen av billett kontrollørene , om man er i beite, ettersom ekstra kontroller, betyr et sted mellom 5 og 7 kontrollere på samme tid i samme vogn. Eller man kunne ansatte noen flere, eller drikker de bare kaffe hvem vet.

Dette var Oslo lufthavn.

Det handler ikke bare om busse bisser.

2

ehall

Nei. Hvordan staten deler opp virksomheten er uvesentlig for meg, alt er staten. De kommer ikke unna bare med å dele opp virksomheten i flere deler, samme som private firmaer prøver seg på men det går dårlig.

Men fra din side, Jernbaneverket har varslet NSB for år siden om dette, allikevel klarer ikke NSB å si hvilke tog som går, nettsiden stemmer ikke med virkeligheten og ansatte kan ikke svare på hva som skjer. Dette gjelder der togene går, ikke der skinnegangen sier stopp.

1

ehall

Første gang jeg hørte om dette var i vår. Så de som følger litt med ville fått det med seg.

Jeg anbefaler å møte i god tid, det går alltid et tog (der det går), vet bare ikke når. Har akkurat tatt et tog som var 25 min. forsinket. Var kjekt å se Bryn igjen, lenge siden sist!

1

ksb

Og så ble det visst (som man egentlig kunne forvente) ikke "kaos" likevel. Tenker vi overlever en uke med dette ganske greit........

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/nsb/ingen-forsinkelser-under-stenging-av-oslo-s/a/23753874/

1

HuiBuorre

Vil togene til Gøteborg gå som vanlig fra Oslo S denne uka?

1

NLHE

Nope. Først buss til Vestby, så tog derfra.

1

Lignende temaer

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...