Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Russisk lag kastet ut av Norway Cup

http://www.aftenposten.no/100Sport/fotball/norwaycup/Russisk-lag-kastes-ut-av-Norway-Cup-793801_1.snd

Det russiske laget Cosmos er nå kastet ut etter det fysiske angrepet mot det norske laget Herd. Jeg klarer ikke å unngå å se dette i sammenheng med episodene vi så under årets fotball-EM, med velorganiserte russiske hooligans med bakgunn fra MMA-fighting som med oppmuntring fra russiske sportsledere gikk til angrep på andre supportere. Disse skal ha transportert seg sammen til Frankrike på en måte som ikke vekket mistanke, selv om de egentlig var under overvåkning.

Vi leser fra denne episoden at den russiske treneren bare løftet på skuldrene over episoden. Rystende oppførsel fra en voksen ansvarlig for et fotballag på Norway Cup, den fineste turneringen vi har. Så mitt spørsmål er, hvorfor hadde de med russiske lag med i Norway Cup i det hele tatt etter EM? Burde man ikke sett faresignaler? Hvor mange russiske lag er med totalt?

Det synes sannsynlig for meg at russerne har 1) et voldsomt temperament/slåssgener, og at de 2) blir oppmuntret til å holde på sånn fra ansvarlige.

Og i tillegg til dette skal altså neste fotball-VM være i nettopp Russland. Det frister ikke å dra dit nei, med MMA-fighterne på hjemmebane!!

1
43 svar

43 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

Israel12points

Herlighet , et russisk lag betyr ikke at alle russere er hissigpropper.

Vi har jo episoder på Norwaycup at norske mødre og fedre står og banner og ber poden sin sparke ned jævelen som er på banen , men det er tross alt ikke slik norske mødre og fedre driver på.

3

puma1

Om oppførselen til det russiske laget innebærer en trend, er vel litt tidlig å si. Jeg er mer opptatt av de seksuelle overgrepene som har vært i årets Dana Cup, Gothia Cup og Norway Cup. Da kan vi snakke om en ny trend.

2

Bevegelse

Jeg har spilt i gothia, dana, norway og div andre cuper, møtt flere russiske lag, og aldri møtt annet enn gode fotballspillere.

Hyggelige å være i lag med utenfor banen også russerne vi møtte.

Dette du skriver, ja og campingfolket på fb, grunnet ET komplett idiotisk lag, inkl ledere, blir for hypa, spekulativt og unyansert, synes jeg.

2

KommersK

grunnet ET komplett idiotisk lag

Det er jo ikke ett lag, etter det som skjedde i EM. Ikke uten grunn at russere har overtatt tronen som de minst populære gjestene i syden heller. De oppfører seg totalt usivilisert!

Folket virker helt gjennomsyret av denne drittoppførselen. Må jo være noe feil med samfunnet deres.

2

Hyrro

Folket virker helt gjennomsyret av denne drittoppførselen. Må jo være noe feil med samfunnet deres.

- og du med flere virker helt gjennomsyret av russerfobi.

Det er i flere sammenhenger på vei til å gjøre en fjær til 5 høns.

2

Folkflesk

Det er jo ikke ett lag, etter det som skjedde i EM.

Er det flere lag? Det russiske landslaget i EM oppførte seg jo bra. Fikk til fint lite fotballmessig riktignok.. Tilskuerne var en annen sak ja. Og Syden-turistene.. Ja, du er inne på en meget viktig sammenheng her.. altså mellom Norway-cup laget og disse fæle Syden-turistene. Takke oss til våre egne Torreveita-beboere som nøyer seg med Grandiosa og krever at spanjolene skal snakke norsk i Spania.

1

Bevegelse

samfunnet

Får du faen meg skjerpe deg her!

Dette er total nedsverting av russere, og dette grunnet et eneste lag, ja, kun et i hele norway cup, som har oppført seg bedritent.

At hooligans i Em var rævhøl, tilsier ingenting om russere generelt, eller deres lag.

Hooligans fra polen, england, tyskland osv har også sine svin på skogen. Og man ser i turneringer at noen ungdomslag oppfører seg dårlig.

Tilsier ingen sammenheng.

Skal du virkelig stemple alle russere, elleret helt land ved å dra en slgs rød tråd grunnet disse hendelsene?

Da ville de fleste land i verden få problemer, om slike generaliseringer skulle få gjelde og være. malen for stempling av et land og deres folk.

Russiske laget i EM var flotte forbilder. Spilte god fotball, hadde lite eller omtrent ingen som jukset seg til frispark, og reiste seg som menn etter taklinger.

Sjelden vare!

Og en ting til, jeg har reist endel, i ulike sammenhenger til russland, og det er et hjertevarmt og inkluderende folkeslag.

Men å dra en linje mellom et eneste pisselag i norway cup, hooligans i Em og politiske beslutninger hos Putin og co, det skjønner du vel selv, om du tenker etter, hvor jævlig dumt blir, anntar jeg?

1

Link-86

Her er dommerens rapport avgjørende. Har selv vært i en hendelse da jeg dømte med bråk i barnefotballen og hva trenere sier en er sak. Det er kampleder sin versjon som er av betydning for krets/cupledelse.

Ellers bare leit at slikt havner i media og i dette tilfelle blir politisk motivert.

1

LaGoeba

Aftenposten.

"Arnor Dingen er juryleder under Norway Cup. Han forklarer at juryen består av tre personer fra tre forskjellige klubber. Ingen av dem har noen tilknytning til Bekkelaget, arrangøren av Norway Cup. Han sier at avgjørelsen om å utvise Cosmos fra Norway Cup er basert på rapporter fra dommeren, Herd og Cosmos.

– To av rapportene er stort sett sammenfallende, mens en avviker. Vi har valgt å legge mest vekt på rapporten fra dommeren som er en nøytral part, sier Dingen."

1

sanila

fra dommeren som er en nøytral part, sier Dingen."

Hm, tja det kommer vel an på personen ikke på "stillingen" eller tittlen

1

LaGoeba

Tja, hvis tre parter skriver sine rapporter uavhengig av hverandre, som jeg er ganske sikker på har skjedd her, og to av tre stemmer overens med hverandre så har jeg ikke noen problemer med å tro på Norway Cup-ledelsen i dette tilfellet.

1

TheUntouchable

Aftenposten.

For å si det sånn. Jeg tror på treneren til Herd og ikke treneren til Cosmos.

1

Lignende temaer

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...